I mene zanima...
Printable View
I mene zanima...
= Citat =:
The Galactic Federation of Light was founded over 4.5 million years ago to prevent inter-dimensional dark forces from dominating and exploiting this galaxy. At present, there are just over 200,000 member star nations, confederations or unions. Approximately 40% are humanoids and the rest are varied forms of sentient beings. Most members of the Galactic Federation are fully conscious beings.
WTF
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
okay guys watch me go to work
Nemogu se prestat smijat :pray: :pray:
49 viewsa lol, kak si uopće naletio na to ?
Bilo na 24 sata (ili neki portal sa vijestima)... kao "Druga najgluplja osoba na svijetu" :D Nisu dali link na prvu :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Neko stavio sinoc na fejs, al jebeno e još se smijem :pray:
1:28 :pray:
kako se lik nasmije :pray: :pray:
:pray:
:pray: :))
S:pray: :pray: :pray:
S:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: x milijardu xD
Vidio u kinu i jednostavno rula.
Jebemti koje snimke :pray: 30 stršljena napalo košnicu pčela, ima pre dobrih snimki bitke :D
Killa Beez. Opaki fajt. Dobro da si me podsjetio, mogao bi si čak i neki dokumentarac pogledati, nisam već par godina ništa odgledao....
Koji barbari covjece :)
Jedini kukac od kojeg bižim u more kad je u blizini.
Sry isteko edit.
:rotfl:
@ R@ptor
So...Crna rupa (u suštini velika zvijezda, koja je kolabrirala u sebe uslijed gravitacijskih sila, i svela se na točku nezamislive topline i gravitacije) "usisava" sve, pa čak i svjetlost, i stvara "bijelu rupu", koja pak bljuje van sav materijal koji je crna rupa uvukla, i time stvara novi svemir?
http://multimedia.1-2-3.tv/products/...01_386x280.jpg
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Tih 30 stršljena bez problema za 4-5 sati pobije cijelu koloniju pčela. Ali pčele, ako imaju sreće, mogu izbjeći tu sudbinu. Naima, stršljeni pošalju jednog u scoutanje, a kad nađe pčele mora se naravno vratit. E sad, pčele su naravno premale da bilo kaj naprave pa su skužile da je snaga u broju, najviše od svega je zanimljiv način kak ga ubiju. Jednostavno se skupe oko tog stršljena i počinju jako zujat, odnosno trest krilima, pri tome se stvara trenje i visoka temperatura te ta vručina doslovno skuha stršljena te se nemože vratit javit gdje je našao pčele. Jako kul.
Da se bar to može tako raditi... :cry: