Zato i je bog. Ne treba šarm, nego lovu od tog letećeg dreka. <3
Printable View
Zato i je bog. Ne treba šarm, nego lovu od tog letećeg dreka. <3
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pa problem je što su ga svi toliko prehvalili, da je priča mrak, da su likovi mrak,
da je to najveći epski spektakl svih vremena...
Poslije gledanja ostalo je ono "da, i to je to? gdje je mrak priča? gdje su mrak likovi? gdje je spektakl?".
Nije kod mene imao "boom" efekt. Da mi ga nisu hvalili, možda bi mi bolje legao.
Recimo, ja sam 87' gledao "The Masters of the Universe" u Beču sa dvojicom kolega (bila je to dobra godina, road trip etc).
To je meni bio "boom". Likovi su savršeno okarakterizirani, a tek glazba je vrhunac filma.
Soundtrack mi se i dan danas vrti u autu, zajedno sa najboljim sountrackom (meni osobnim) svih vremena: Conan The Barberian.
Evo kako zvuči openig soundtrack, kad ste u kinu, onda vas ta glazba ponese do neba, i svira u glavi još mjesec dana (tada sam
na jedvice jade dobio MC kazetu sa sountrackom za 35 dojče marake).
to je 3 ili 4/10 :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jebiga, pošto je to tip SF-a koji se oslanja na "eye candy" faktor, onda mu efekti dižu i objektivni dojam. Osobno dam ocjenu po žanru, tako da se tih 7/10 može drastično razlikovati od iste ocjene za neki drugi žanr... Recimo kod SF-a su mi glavni elementi za ocjenu upravo efekti, akcija i donekle priča, dok recimo kod Trilera su mi glavni elementi priča (tiwstovi), atmosfera i gluma itd.
Baš to. Al ipak, i kod SF-a je bitna priča al Avatar nije u toj kategoriji niti se ne trudi biti.
Ako su ti bitni efekti prije priče, radnje i karaktera, daj mi ocijeni stare SW filmove VS nove SW filmove.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni su stari troduplo bolji, pro priči i oldschool efektima.
Novi su ok, ali ništa više od toga. Recimo u EP1 Q.Jinna ni ne upoznam kako spada.
Ben Kenobi je takošer mlitav. Poslijednja bitka je epic. Ostalo 0 bodova.
Recimo, ako već imaju "speed run" moć, koju iskoriste samo na početku filma protiv "druidicas" ili kako se već zovu,
zašto to ne iskoriste češće? Recimo doslovno šetaju po šumi.
Kenobi nemože proći tom brzinom pored laserskih prepreka da spasi svog učitelja.
Ono WTF? Vuku se kroz cijeli film,a na početku su pokazali kako zapravo mogu speedati.
U starim se filmovima to nije nikad dogodilo. Ben je precool, makar je samo kratko tamo,
ali je cool. Svi su ultra dobro karakterizirani,a dijalog je ono što te filmove čini SW sagom.
Na žalost nisam pogledao sve filmove, pogledao sam ih samo 2 :( Ali sam odlučio da ću 100% pogledati svih 6 nastavaka čim se natjeram dati 120 kuna za pišljivi HDMI kabl :D Ajme kako sam škrt kad moram nekaj takvoga kupiti...
Koliko metara HDMI-a?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kod mene 5m = 100kn
http://www.ishop.hr/index.php?option=co ... Itemid=178
Povoljniji od bilo koje trgovine, osim webshopova...
Baš ova nova serija je super, pozlaćena, a jedan kraj ima zglob, te se savija za 180 stepeni,
tako da si možeš namjestiti kako ti paše.
Pogledat ću ti proizvođača, pa ti javim, kabal je extra.
Alice in Wonderland (7/10) - Odlican film, vise nego sam ocekivao, iako sam ocekivao mracniji i kudikamo bolesniji film i ovo je dobro, iako ocito ciljano za djecu, nazalost. Gluma mi je bila odlicna, kao i prekrasni svijet s odlicnim kontrastima boja, uzivao sam u tome, minus je 3d, i nije to trebala biti djecija fantasy avantura, iako je prica okvirno dobro odradjena. Nema dosadnih djelova, film traje taman koliko treba trajati, ali na kraju ostaje osjecaj da je to moglo i bolje, nijedan lik nije previse upecatljiv, osim macka koji je odlican, ma za pogledat i uzivat i to je to.
[quote=Dreamer Deceiver]glazba i zvuk je odličan u filmu. Već u prvih pet minuta je film ostavio odličan dojam na mene. trnci su me prošli od one glazbe i one scene kad vojnici izlaze iz onog aviona.= Citat =:
Izvorno postao "Mr. Ante":3uw0gjgo
Efekti da ne govorim. Priča je prožvakana, al je predstavljena na način da te drži tih dva i pol sata. K vragu, avatar je film za zabavu, nije nikakav art/psihološki/ilištajaznam film. Ideš u kinu s društvom, kupiš kokice i uživaš u filmu.
Film nije zaslužio objektivno nikakvu jedinicu, a bogami ni peticu ni šesticu, već čistu 7 ( možda nešto više, al o tome se da raspravljat ).
Hurt locker i serious man ( koji su uz avatara nominirani za oskara ) je smeće od filma, priča također prožvakana ( kod hurt lockera ), a svi ga hvale na velika usta. E to je smeće od filma. Nisu overhajpani koliko i avatar, al su i dalje smeće.
Da je Cameron napravio avatara umjesto aliensa u 80-im, a danas Aliense, sada bismo raspravljali o tome kako su Aliensi overhajpano smeće, jer istinu na srce, koliko da je film kul, Aliens nema nikakvu previše inteligentnu priču. Baš kao avatar[/quote:3uw0gjgo]
Svi pričamo svakakve gluposti, pogotovo na ovom forumu, ali ti si malo pretjerao.
Aliens
http://samuelatgilgal.files.wordpres...8/aliens-3.jpg
http://media.kidk.com/images/091211_Avatar.jpg
'Nuff said!
Govori o priči, ne o kulnosti izgleda glavnih likova -.-
Došli ljudi kopat kamen i istrijebiti domorodce VS Istraživački team naleti na planeti na čudna jaja,
iz kojeg izlazi tele koje razjebe cijeli brod i posadu.
Što je kulnije?
Pi*ka nije u kuhinji nego razvaljuje aliene! Tada je to bilo i cool i wtf i omg i looool i sve....
Alien =/= aliens= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Ja sam u Avataru vidio tipičnog Camerona. U film je ubacio ponešto iz svojih prethodnih filmova. Vidio sam u Avataru Aliens ,The Abyss i Titanik . Sama činjenica da se o Avataru još uvijek žustro raspravlja vrijedi respekta.
Danas sam pročitao najavu za Blu Ray izdanje :P .
The invention of lying
Vrlo zabavan film, zanimljiva ideja i priča, svijet u kojemu ljudi nisu fizički sposobni za laganje, osim jednoga, jako dobar film
9/10
Doom
Sasvim ok akcijski film, ništa posebno osim što je rađen po igri i ima par fora za gamere, ne znam zašto ali mi se nije posebno svidio FPS dio, jednostavno je izgledao neprirodno, sve ostalo je sasvim ok, BFG efekt je jako sexeh
7/10
http://oybay.files.wordpress.com/200...ook_poster.jpg
Cudi me da nikad prije nisam cuo za ovaj film,nesto kao nizozemska verzija basterdsa.
8,5/10
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
The Ugly Truth
http://pacejmiller.files.wordpress.c...truth_ver2.jpg
Ništa revolucionarno, tipična romantična komedija!
Gerard Butler u romantičnoj komediji, lol, to mora biti unikatno xD
You don't say...
Romantične komedije - najveći trash filmske industrije.
Meni jedan od boljih žanrova :D .
Ja ga pogledam samo zato da kasnije dobijem akcije :D
Meni su takvi filmovi zanimljivi za gledati, ne ostave neki dojam, al mi opet valjaju. :D
a i p.s. i love you, mada baš i nije tipična al ono= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledao sam Harry Potter: Plameni pehar, vrlo dobar film pošto ga prvi put gledam. 10/10
Ma OK je Harry Potter 4, ali je ubrzan, i fali onih sitnih, naizgled nevažnih stvari iz knjige.
Najbolja su prva 2. Oni su na neki način još imali dušu, i pružili sve što bajka treba pružiti.
Nisam čital knjigu tak da neznam al nakon kaj su prva dva ponovili pitaj boga kolko puta na telki ovo mi je došlo kao pravo osvježenje.
pogledao shutter island, odlican,ali moram ga pogledati jos jednom,osjecam se kao da mi fali IQ-a, moram provjeriti jesam li dobro shvatio sve:)
gledao jučer na hrt-u Iza stakla...na početku fino izlistaju ponešto osvojenih nagrada...a film katastrofa, ne znam tko im je dao te nagrade...dosadan za popi***t a traje samo 80 min... :toilet: