Odakle mu onda tako visoka ocjena na MAL-u? Kakva ekipa daje visoke ocjene ovakvim pizdarijama? =(
Btw. znaš li kakav je Katanagatari? Od istog redatelja je.
Printable View
Odakle mu onda tako visoka ocjena na MAL-u? Kakva ekipa daje visoke ocjene ovakvim pizdarijama? =(
Btw. znaš li kakav je Katanagatari? Od istog redatelja je.
^It's called moe, bro.
... Što si mislio, kako je Bakemonogatari postao najprodavaniji anime ikad? :)
Mislim da znam kako. Jer je (nažalost) većina anime fanova hrpa napaljenih drkadžija koji misle da su vrlo inteligentni i pametni. Strašno.
Bakemonogatari je rijedak artsy anime u današnjem vremenu tako da ga ili voliš ili ga ne podnosiš. Ima par zanimljivih story arcova.
Samurai Champloo je za mene artsy. Bakemonogatari... baš i ne. Ali kažem, pošto ima samo 15 epizoda, pokušati ću ga odgledati cijeloga.
Neznam, meni se svidio. Jest da je precijenjen kao i većina popularnih naslova, no nije tipična brainless harem fanservice komedija i to je već nešto. Dijalozi su pametno smišljeni, tu su stalno neki verbalni dvoboji između Araragija i Senjougahare koji anime čine zabavnim za gledati, animacija je fluidna i vizualni je stil vrlo lijep.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Katanagatari sam pogledao par epizoda... nije me pretjerano oduševio.
Od tog bi ti direktora preporučio Natsu no Arashi!
Kad se već spominju artsy animeji, ne mogu a da opet ne spomenem Tatami Galaxy.
I da, od sad ću ga svako malo ovdje spominjati dok ga konačno netko ne pogleda! :-x
Zasad mi se čini da dijalozi forsiraju pamet, a to mi se ne sviđa. Npr. Spice and Wolf je isto imao pametne dijaloge, ali su se činili prirodnijima, tj. pasali su u seriju.
A što mi ovdje ima prosipati pamet dvoje balavaca? Taman fina preslika današnje mladeži x)
Dobro, možda sam malo preciničan. Btw. stavio sam ovaj Natsu no Arashi! na Plan to Watch.
EDIT: a i da napomenem, vjerojatno nemamo svi istu percepciju artsyja :P
Pogledao Papriku. A neznam, zanimljiv je film ali nešto tu fali. Svaka čast na trippy/surealnim scenama, no sidestory od onog detektiva je ispao zanimljiviji od same priče koja se prebrzo odvija i koja je previše konfuzna da bi gledatelja bilo briga što će se na kraju desiti.
Možda će mi nakon još kojeg gledanja bolje pasat, za sada 7/10.
Also, još 3 epizode do kraja Triguna. Nisam baš oduševljen kao neki ovdje, ali OK je za pogledati.
Moram se natjerati da dovršim i Lovely Complex. Bio je tako savršen prvih 10~ epizoda, da bi se kasnije pretvorio u silno dramatiziranje. :(
So liek... Pogledao konačno epizodu 8 Steins;Gate.
...
Fuck, that was unexpected.
/infinite agree= Citat =:
this is the most appropriate use of time travel technology in the history of fiction
Daru i Okarin su i dalje epic win. :)
-"This is very yuri."
-"No. Rukako is a guy."
-"Which means... It's even better!"
-"I've just been victimized by a severe psychological attack!"
Isuse odvalio sam se. :)))))))))))))
poceo sam gledat krvavi naruto pred tjedan dana, u sredini 5. sezone sam...
:)
To profuraj čim prije i prebaci se na shippuuden, tamo je prava stvar.
Treunutno ne gledam niš posebno, al spremam se dovršit Bubblegum Crisis Tokyo 2040.
Jel gleda još tko osim mene Tiger & Bunny?
Zadnja je epizoda bila odlična. Izgleda da se Barnaby konačno počeo prisjećati trenutka kada su mu ubijeni roditelji, cjela situacija sa bebom je ispala iznenađujuće zabavna, a Dragon Kid likica je ispala prilično cute. Sljedeća će epizoda očito biti nešto epsko, vidim da u preview-u lete mostovi i zgrade u zrak. :)
Pure win. :)
Završio sa Lovely Complex. Isprva je sve jako zabavno, oko sredine anime postane previše melodramatičan i neuvjerljiv, a pred kraj opet malo dobije na kvaliteti.
Rekao bih da je Toradora bolji izbor ako želite romantičnu komediju, no valja i ovo pogledati. Dao bi mu nekih 7.5/10
Steins; Gate!
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU-
Završio sa Trigunom. Jedan od onih animeja koje svi hvale a kada ga pogledate ste onako... meh, it's okay. S obzirom na zanimljiv setting, očekivao sam da će se anime više pozabaviti ljudima i njihovim životima na pješćanom planetu. Ali ne, sve se vrti oko Vash-a koji uvijek magično riješi svaki problem. Sam mi kraj nema baš previše smisla i mnogo je toga ostalo neobjašnjeno. Kakogod, unatoč svim manama (a ima ih prilično) Trigun je ispao prilično zabavan anime, od kojeg se teško odvojiti nakon što ga jednom počnete gledati. 7/10
Pogledao i dva filma. Sword of the Stranger i The Wings of Honneamise.
Sword of the Stranger je ispao odličan, unatoč predvidljivom kraju. Glazbena podloga i akcijske scene su fenomenalne.
The Wings of Honneamise je nevjerojatan. Likovi, animacija, oldskul crtež, sama radnja... sve je savršeno. Inače mrzim kad mi guraju religiju u film i zatim je iskoriste za neki plitki preokret u radnji, no ovdje to nije slučaj. Kraj bez te molitve nebi bio ni upola dobar.
Pocinjem gledat novi yu gi oh,zexal,izaslo tek 8 epizoda
Kako ti se samo da to gledati. :(
^Trajgan jest nedovršen, trebalo bi mangu čitat, ali avaj- ja sam prelijen za to, barem na kompu.
To je lik koji sve dubbano gleda. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Takvo je najbolje
Naruto manga je vani, Naruto vs. Raikage, većeg epicnessa trenutno nema.
Ide na Plan to Watch =)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kako kasnite sa svim tim filmovima :(
Lol, tko za tobom neće kasniti u bilo čemu...
:))))))))))))))))
Nego, pogledao zadnji ore no imouto special. Melodrama, meh.
edit:
:pray: :pray: :pray:
True :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ne zaslužuješ Haruhi na avataru, mamlaze glupi. :(= Citat =:
Izvorno postao majstoro
@Razov videjo
Gotta rofl at the otakus. Mislio bi čovjek da će biti sretni što Kuroneko neće završit razdjevičena...
Odgledao 214. epizodu Shippuudena. Odlučio sam. Najgori lik u seriji mi je definitivno Sakura. Retardirana plačkava debilkuša zbog koje uvijek netko drugi nastrada.
True dat! Ali ja se uvjek potajno nadam da će postati bad-ass i namlatiti 50 bad guysa bez beda!!
Also, di je Hinata nestala, oće se pojavljivati kasnije??? Najjača je!
I meni je žao što njoj i Shikamaruu ne daju više screentimea. Nego sva pozornost ide na gej emo Sasukea -.-