Da mi ide krv ispod nokta, previše gitare.
Printable View
Da mi ide krv ispod nokta, previše gitare.
E jel se vama nekad desilo da vam nestane krvi jednom dijelu stopala (kad je npr ispruzite kako bi dobavili nesto) pa vam utrne
To mi nekad ali rijetko bude pri skejtanju,mrzim to sreca pa se vise ne pojavljuje
Neznam zasto sam ovo postao u ovu temu ali eto :D
Normalno, kad serem.
*otaku level up*
Ane :pray:= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
ane
Da ova tablica što pokazuje online osobe laže :D
Kad kliknem napravi temu, automatski mi je otvori i vidim dolje piše Trenutno korisnika: 3 gosta :D
Dvije sekunde od kreiranja teme.
Da sam drugi na zupanijskom iz eng.
Da cu danas zaspat bez ikakvog problema :P
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ja sam deseti... bemti bogove i što sve ne, mrzim svoj rukopis :?
Zašto bi rukopis bio problem ako si sve točno riješio i ako je čitljivo kolko tolko? Ja 90% testova u srednjoj nisam piso iz razloga sto sam piso ko nogom a profa znala da znam za 5. I kad napišem opet uspije procitat i da mi 5= Citat =:
U tome i JE problem, nečitljivo je, znam točno kako mi je sjebano ispalo. Nastavnica mi može i nešto pročitat jerbo mi duže vrijeme predaje pa se valjda navikla, ali znam da je 90% nastavnika teško pročitat moj rukopis ako ne pišem tiskanim slovima. Jednostavno pišem neuredno i tačka.
Bodova sam imao 72/100, dakle jest bilo grešaka i s moje strane (tj. znanje) ali to stvarno nisam znao (oni engleski izrazi i poštapalice, štajaznam - lako se kurčit s američkim engleskim a britanski engleski mi je malčice zapostavljen). No dobro... od nekih sedamdeset i četvoro ljudi to je još i dobro.
I'm back.
Btw, i ja bio na županijskom, djelim 4. mjesto.
Sokič i sendvič su bili kul.
DI SI BIO?
Jebo mater ako nisam vidio nekog tko je djelovao poznat :D
Kako da u Operi obrisem kompletan history?
Da, ali ti se vjerojatno nisi natjecao među onima iz 2. razreda :P
Nisam siguran jeli osnovnima bilo u jezičnoj gimnaziji, ali ako je, ja sam onaj koji je kasnii i, kad je himna počela i svi se s poštovanjem ukipili i stavili ruku na srce, provlačio se kroz ljude da vidim u kojoj sam učionici :)
A onda si bio s nama, i mi smo slušali himnu. Mada neznam, možda je vama opet bio doček.
Znam da mi je bio netko strašno poznat... al nvm, ja sam bio u učionici 3, dežurale su neka baba koja priča engleski ko da je iz Rusije došla i neka s facom iz Azije (što mi je malo smetalo kad sam se neprestano suzdržavao od smijeha čim bi pogledao u nju - nije da su mi Azijati smiješni al ova je bila komična :D).
I, od čega je bio sendvič, ja sam svoj bacio jer sam bio loše volje :(
= Citat =:
A neki ljudi nemaju sta za jest. :(
Tu u madjarskoj nema takvih natjecanja, kladim se da bi tam bio medju najboljima :D
Da mi je pun kurac već osoba koje se kurče, a kada poberu batine onda moraju ić po nekog da ga brani. Pičke retardirane, jebat ću vam mater opet ako treba.
Mislim da je moja Azijatkinja, jer je mojoj prijateljici bila ta takoreć Ruskinja koju nisu uopće razumjeli.
Jesi siguran da nam je bilo u isto vrijeme?
Bilo je kul i kad mi je zvonio mob tijekom natjecanja isto.
Sendvič? Salata, krastavci, sir salama, mislim.
Ma bio je OK, al sokič je preodličan.
Jesi diplomu dobio?
Šta ti bi frende?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
To se meni desilo sad u subotu bokte.. Nekom liku sam se smijo i to onak zestoki.. ovaj peder me ide tuc, dobije batine, pozove toboze ekipu kao neku (nitko iznat 1.50 XD) i onda ja pozovem jednog frenda koji slab ko kurac, njih 4 na nas 2, na kraju su ovi nes izmislili i nisu se htjeli tuc olol.. balavci ^^= Citat =:
Izvorno postao hrčak
[quote=Tsaя]Šta ti bi frende?[/quote:2drfo0of]= Citat =:
Izvorno postao "hrčak":2drfo0of
Frenda je jedan lik krenuo tuč jer mu kao njegov izgled ide na živce i krenuli su mu u pomoć još dvojica njih pa sam išo frendu pomoč.
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/facepalm.gif= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Trebo si mu strpat karu u zube kad je tak nizak.
Bravo Hrcak. Jel bilo samaranje il je bilo krvi.
Jebi im majku drugi put
drugi put zovi c-a
on ti ima set inox 18-10 nozeva spremnih za rezanje ljudskih ekstremiteta na udaljenosti preko 150nautickih milja
Nije bilo krvi, kada smo uzvratili, gamad se povukla uz naravno psovke i prijetnje.
a ti pizda nisi za njima isao
a tako si mogo umociti kitu u neku meku guzu
Ma jesam... Ja mislio dat će nam pirošku al je bilo premekano čak i za sendvič.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Neznam jel ikome zvonio mobitel, jesi stajao u onom prostoru s akvarijom ili tamo iza?
Ako budu opet pravili probleme samo me zovi ja ću svoju bandu dovest.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Daj mi objasni, kakva je to tucnjava ako nema krvi? Jel to uopce tucnjava ili nekakvo samaranje?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ja dok sam bio mladji, kad sam se tuko, uvijek bi bilo krvi, i sam sam par puta na sivanje morao.
Fala bogu da sam presto s tim sranjima, nikakve koristi od toga.
Materijala za hall of fame koliko hoćeš.
Ne udara se u facu već se udara u trbuh jer nema masnica najčešće, zatim se isto eventualno udara u živac kako bi se onesposobio protivnik. Udaram u trbuh zbog toga ako me netko prijavi nemože dokazati ozljedom da sam ga udario.
Spoznao sam da moram matematu ispravak pisat drugi tjedan.
:( A nis neznam.
Mene su jednom udarili tupim vrhom vatrogasne sekire,gamad,s ledja,ali na svu srcecu,udarac je bio slab a napadac nesposoban.
Sta si uradio kad su te sjekirom isli tuc?
Ma na nekoj glupoj proslavi,napao me neki neandertalac,pa je posle neuspesnog napada pokusao da okusa srecu sa sekirom.
Sve se dobro na kraju zavrsilo,dobio je svoje.
Bezveze totalno,gotovo pa me sramota kako sam bahat i arogantan/smeo bio. :(
Kak te lagano ignorisase lol :D= Citat =:
Izvorno postao Forengner