Pogledaj, ako je još u kinu.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Printable View
Pogledaj, ako je još u kinu.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
lol,nemam rijeci za tvoj komentar= Citat =:
Izvorno postao unknown
inace ne volim gledati takve art work filmove ali ovaj film je po meni fenomenalan a boli me kurac sto tebi smeta moje misljenje
Jel gledao tko Repo! The Genetic OperaS?
IMDB mu je dao 6.5/10. Ali vidim po svim komentarima po netu da je dosta dobar, puni ga hvale. i pogledo sam par djelov,a izgleda stvarno zanimljivo :D . I zvuči zanimljivo :P . Klasično nekako, u stilu.
To je jedini flm u kojem je Paris Hilton solidno odglumila!
Inače, nije loš film, samo što nekad zna nervirati što pijevaju kroz svaku konverzaciju!
Stil pjevanja u filmu je generalno slab, i često samo intoniraju obične rečenice bez ikakvih pravila, strukture ili rime.
e, to sam snimio sinoć, pogledat ću ovih dana kad stignem. čuo sam za ovog stevea mcqueena više puta, pa odlučio snimiti film, a sad vidim i da mu je to jedini zasad lol.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
btw jel taj kadar za nekim stolom, dvaput sam vidio istu scenu u većem razmaku dok sam neš drugo gledao
[quote=Da_killah]e, to sam snimio sinoć, pogledat ću ovih dana kad stignem. čuo sam za ovog stevea mcqueena više puta, pa odlučio snimiti film, a sad vidim i da mu je to jedini zasad lol.= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":2p37gqv7
btw jel taj kadar za nekim stolom, dvaput sam vidio istu scenu u većem razmaku dok sam neš drugo gledao[/quote:2p37gqv7]
Nije to onaj superkul akcijski junak iz 60-tih, koji je poznat većini ljudi, što je i meni bila prva asocijacija, ali mi je onda palo napamet da je nemoguće da je još živ :( Vidiš, sad sam pogledao, stvarno mu je ovo prvi film, kakav fantastičan početak redateljske karijere.
Jest, cijela ta scena se dešava za jednim stolom u zatvoru.
zato i rekoh za OVOG steve mcqueena (za onog starog svi znaju), ali koliko sam puta čuo za njega, stvarno sam mislio da je snimio koji film više, a ne samo jedan
Aha, i mislio sam da sam ja nešto krivo shvatio :) Je jedan, ali bome stvarno vrijedan film, svakako pogledaj.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
http://thequintessential.files.wordp...2/das-boot.jpg
Uvjerljivo najbolji podmornički film ikad
10/10
http://www.now-movies.com/movieimg/movie1256151700.jpg
Look here
Again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again ...
Scena kada slomi žlicu i zatim izvadi drugu... najjača scena ikad. :pray:
10/10
Ahahahaahha
Kako predobro. Tako sam se nasmijo e xD.
Shutter Island
http://www.imagesforme.com/upload/575e8cd5.jpg
Odličan film, traje 138 minuta praktički bez ikakve akcije, a u niti jednom trenutku mi nije bio dosadan. Dijalozi su odlični, radnja je zanimljiva iako bi volio da ima upečatljiviji mindfuck ili da su barem diskretniji bili oko određenih detalja koji otkrivaju možda previše. Kraj filma se može interpretirati na 2 različita načina, ovisno koliko pažljivo gledaš sitne detalje koji su pak fenomenalno ubačeni i na prvi pogled ne znače puno, ali kao cjelina imaju svoju težinu. Gluma je nekako mlitava od čitave ekipe, ali ne umanjuje doživljaj filma. Atmosfera mi je odlično sjela, obožavam takve mistične i kišne atmosfere u filmovima. Scene su odlično snimljene, imaju zdravu dozu umjetnosti u sebi. Naravno ima i pokoja glupa scena, ali opet ništa strašno.
8,5/10S- dobio bi 9 da je gluma uvjerljivija i da ne otkriju previše pre rano.
Dao sam Avataru još jednu priliku.
1/10.
Glup film... Glup...
Ovaj 1 su dobili zbog lijepih scena prirode, gdje nema štrumfova i kvazizmajeva...
http://lookpic.com/i/779/rxAzUwc.jpeg
10/10
Klasika.
Kako mos avataru dat 1/10, neznam jesam pogleda film za takvu ocjenu, ali ako oces dam ti stvarno sranje filmova pa vidi sta su sranje filmovi, avatar nije u toj kategoriji= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Avatar nije samo sranje, Avatar je prehajpano sranje.
Sherlock Holmes. 8/10. Dao bi 7/10 ali gluma je dosta zanimljiva.
Film je zabavan, ali nema nešto puno više od toga. I smetala me ona scena gdje je koristio dim(iz "peči" da se sakrije od neprijatelja, ali ono... nemoš baš disat u dimu ne... to me zasmetalo dosta).
The Final
E prvih 20 minuta. Skoro izgasio film. Tako me živciraju te tineđerske spire, razbio bi ih odma. Ali nakon pola sata filma, koih sam jedva dočekao jer sam skoro izgasio film, postaje zanimljivo. Par scena je malo nerealno (kad je liku zabio-polako nož u srce i nije se baš opirao xD).
Ali ugl. prvih 20 minuta uvoda je katastrofa, glupe tineđerice, glupe spike i fore. Ajme da se ubiješ. Stalno sam okretao očima.
LoL preskočili su jednu scenu također xD . Zaboravili valjda na nju, hahahaa. Fora film, samo malo lođe izvršen. Al ok za pogledat ono.
Nisam pogledo Avatar jer ne volim tako teški SF, i oni plavi izgleda gay. Ali mislim da Avatar nije loš film. Mislim ok vama se nesvija i to je vaša ocjena. Ali ako generalno i realno gledamo 9/10 koliko sam vidio i čuo i čitao. Pogledajte malo ostale filmove i gledajte kvalitetu a ne kako se vama dopada film.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Aje obrazložite zašto 1/10 ? 5/10 je avarage film ono.
Dobar je avatar, barem za 5/10, ovo se samo ekipica nahajpala malo pa bitchaju po uzoru na druge. Zanemarivo.
Ja govorim za sebe, ne pripadam ovdje nikakvoj ekipi. ;)
A pitao sam da obrazlozi ocjenu 1/10, film je dosta dobar, prekrasno realiziran, prizori od kojih staje dah, dobro odradjeni izgledom alieni, iako lose odradjeni kurtuloloski, sve u svemu nije remek djelo, ali kakvih filmova ima daleko je od 1/10, postoji subjektivna ocjena, al pogle recimo film Dear John koji sam nedavno gledao u kinu, pa losiji je od avatra u svakom segnemntu jedno 300x, koju bi njemu ocjenu onda dao?= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Da, al zanimljivo je to da i ljudi koji u stvari ne misle da je film toliko loš, pljuju po njemu. Al opet, to nije ništa novo :)
Jedino što je dobro kod Avatara je to što je shiny, i ništa više, priča je maloumna.
I kod ostalih filmova je maloumna, kao da ću u takvom filmu pratit priču. Kao i u Transformerima, IronManu, Hulku, Supermenu, ako treba i Komandosu sa Šrafencigerom...daj mi prijatelju CGI efekata, akcije i ostalih pizdarija u takvim filmovima, priča je tu da drži vodu.
glazba i zvuk je odličan u filmu. Već u prvih pet minuta je film ostavio odličan dojam na mene. trnci su me prošli od one glazbe i one scene kad vojnici izlaze iz onog aviona.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Efekti da ne govorim. Priča je prožvakana, al je predstavljena na način da te drži tih dva i pol sata. K vragu, avatar je film za zabavu, nije nikakav art/psihološki/ilištajaznam film. Ideš u kinu s društvom, kupiš kokice i uživaš u filmu.
Film nije zaslužio objektivno nikakvu jedinicu, a bogami ni peticu ni šesticu, već čistu 7 ( možda nešto više, al o tome se da raspravljat ).
Hurt locker i serious man ( koji su uz avatara nominirani za oskara ) je smeće od filma, priča također prožvakana ( kod hurt lockera ), a svi ga hvale na velika usta. E to je smeće od filma. Nisu overhajpani koliko i avatar, al su i dalje smeće.
Da je Cameron napravio avatara umjesto aliensa u 80-im, a danas Aliense, sada bismo raspravljali o tome kako su Aliensi overhajpano smeće, jer istinu na srce, koliko da je film kul, Aliens nema nikakvu previše inteligentnu priču. Baš kao avatar
Kad nakon gledanja filma ne možeš okarakterizirati ni jednog lika, onda znaš da je film shit.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Primjerice radi, tko je vojnik u avataru? Nema osobnosti po meni.
Jedino baka iz Aliena ima donekle šarma i osobnosti, ostali glumci nula bodova.
A najgore od svega, najveći šarm i osobnost ima onaj sargent evil, njega jedino mogu
okarakterizirati...donekle...
Pogledaj recimo film "Mjesec 44" (Moon 44, ako se tako zove, davno sam gledao).
Film je trash, efekti onak, prosječni, ali svaki lik iz filma ima svoj karakter i šarm.
Avatar 1/10 samo zbog scena prirode BEZ ikakvih ljudotinja/životinja.
Primjerice, ne znam dali gledam crtić ili film. Jednostavno se ne stapa kako treba.
Preveliki hype... Rekao bih da je Sumrak bolji od Avatara zbog karakterizacije likova,
koja je i tamo jadna, ali kilometrima bolja. Makar je film sranje i ruši sve zakone vampirizma
i vukodlaštva...
Ribisi je bog. Amen.
@Don Kihot...
Zanimljivo, ja pak mislim da su likovi u Avataru fenomenalno okarakterizirani. Svaki je predstavljen kako spada, svaki ima svoj cilj i svoje "JA". Valjda si preko qurca gledao film :D
PS: Za sve ostale... Na osobi je da li želi ocijeniti film subjektivno ili objektivno. Ako mu je Don dao 1, ne znači da je film smeće nego da se njemu apsolutno ne sviđa... Ne znam zašto se pjenite!? Lako je prepoznati subjektivnu ocjenu od objektivne, pogledajte moje Transformerse :D Objektivno je film osrednji SF akcić sa lošom glumom i bez kvalitetne priče (6-7/10), subjektivno je SF sa savršenim efektima, turbulentnom akcijom i fenomenalnim autima (10/10) 8)
Čak su biljke imale više šarma u filmu nego sam Ribisi.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N