Pogledao novu epizodu Nichijou. :pray:
Isusbog odvalio sam se od randomnessa. :)
Still, kad vidim onakvu svrš animaciju akcijskih scena, nekak mi se čini da KyoAni uludo troši talent i pare na JEBENI SLAJSOFLAJF GAG ŠOU. :@
Printable View
Pogledao novu epizodu Nichijou. :pray:
Isusbog odvalio sam se od randomnessa. :)
Still, kad vidim onakvu svrš animaciju akcijskih scena, nekak mi se čini da KyoAni uludo troši talent i pare na JEBENI SLAJSOFLAJF GAG ŠOU. :@
:rotfl:
Neznam, smiješno mi je. :(
E da, taj anime nikad nisam ni čekiro, zabrijo sam da će bit totalni fenservis... So, kaj je s tim? Pratiš li ti to, ili? :/
Ma ne pratim, bilo je pod suggestions kod nichijou clipa. :)
So liek, ovo gore podsjetilo me da opet malo nastavim s drugom sezonom Gunslinger Girl.
Pogledao sad sedmu epku, radnja je bila odlična, ali malo je sjebano kad si sretan što praktički cijelu epku nisi vidio glavne likice jer su gadne. KOJI VRAG SU IM IŠLI JEBAT OČI?! ;(
Odgledao Shura no Toki. Sve je dosta dobro osim arta, koji je jednostavno često manjkav. Ali ipak je jako dobar anime.
Koji su dobri torrent trackeri s hrpom Animea?
Ja sam zadnje odgledao Kemonozume (The beast claw). Jedan vrlo netipično crtan anime. Nije mi se svidio artwork, ali priča i radnja su čisto ok. Moja ocjena 8/10.
baka.bt, animetake
Ja poceo gledati Monstera i odistao nakon prve epizode al skuzio sam sta mi to najvise smeta u animeima. Glas.
Za razliku od dosta animiranih filmova zapadne produkcije, ovde se ne osjeti toliki raspon emocija u boji glasa i oscilaciji intenziteta. Svi kao da imaju dva modea; normalan razgovor i poviseni komprimirani ton s prelaskom u galamu. Tak da mi smetaju ti neobjasnjivi prelasci iz normalnog stava u nekontrolirano plakanje pa do iritantne dernjave. Tko je gledao filmove Nicholasa Cagea znat ce o cemu pricam.
Zanimljivo, ima istine u tome. Ako je original engleski onda ok, al kad mi naprave sinkronizaciju na anime, želudac mi se okrene :/
dobar je monster admire, pogledaj.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Novi Shippuuden je vani, kako napeta i dramatična epizoda, radnja se malo vratila u prošlost i pokazala kako je drugi Hokage imenovao trećeg Hokagea, Sarutobija, malo o Danzu i tako, predobro. Tako je dobro napravljeno da se drito možeš povezat sa likovima i "osjetit" njihovu bol, osjećaje i sl, stvarno je dobro anime napravljen; dođe mi da se rasplačem majke mi.
:( :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Čitaj barem strip ako te voice acting toliko smeta da ne možeš gledati anime, jer je Monster stvarno odličan. Zapravo, bilo što od Urasawe.
Kid A, jesi ti to možda gledao s engleskom sinkronizacijom? Tek to je užas, japanci inače izvrsno sinkroniziraju animee al oni što provedu zabrljaju.
Pa lakše je sa sinkronizacijom nego sa prevodom
Samo što engleski dub saka kok u 99% slučajeva.
Iznimke su Ghiblijevi filmovi koje obrađuje Disney pa imaju megafensi voice actore, i Hellsing.
A navodno kaže autor Bebopa da je njemu draži dub od suba.
Da, za nepismene ljude. Ako ti je teško čitati sub, zapitaj se malo.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Nova epizoda Steins; Gate.
I came.
A inace je super slusati japanski koji ne razumijes,daj se ti zapitaj malo= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Titlovi su tu baš zato što se ne očekuje da znamo japanski. A dub, bio engleski ili njemački, je nešto najgore što se animeu može dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Dobro nekad i sinkronizacija moze biti idiotska,ali jos uvijek je bolja nego kad brzo pricaju japanski...Ugodnije mi je uhu kad cujem engleski nego ahsfbsdfgdjsgfhdsgfhsdgfsdhgfshdgf= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Onak... Lolne?
Sinkronizacija u valjda 99% slučajeva para uši nenormalno.
A japanski je baš smexy jezik. <3
Also, tako i naučiš neki kurac.
Double post nyaa~
Nova epizoda AnoHana!
First of all... Occult Academy WTF?! xDDDDDDDDDDDDD
Inače zakon epizoda, sviđa mi se Jintan x Anjou development...
Iako lulz kad je nosebleedao na Menmu na kraju, that's fucked up. :)
Dobra epizoda, iako bih volio da je cijeli anime više ozbiljniji... previše Menma doing cute things i casual razgovora, a premalo drame i flashbackova. Kraj mi je bio odličan, nisam očekivao da će Menma imati takvu reakciju.
Pitam se ima li onaj savjet koji su spominjali nekakve veze sa njenom željom. :)
Nego Raz, si bacio oko na onaj Showa Monogatari?
Nisam još. Vidim da je razmak između epizoda po dva tjedna, a neda mi se tako dugo čekati. Možda provijerim kada bude gotova sa airanjem, ili kad se nakupi nešto više epizoda.
Deadman Wonderland anyone???
Jel itko čitao mangu ili gledao anime?
Meni osobno je odličan i ima zanimljivu lokaciju gdje se radnja odvija.
Trailer:
Btw odličan intro, na eng ^^
Ma jok, previše cenzure. Čeka se DVD verzija.
Pogledao prve dvije epizode Bakemonogatari. Zasada mi se čini kao tipičan moderni anime za balave, napaljene tinejdžere koji su popili svu pamet svijeta.
Ali ima samo 15 epizoda, tako da ću ga odgledati cijelog. Možda me iznenadi kasnije.
Nope, mislim da neće. :P= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac