Sardine i jaja su jako losa kombinacija...mislim da cu sutra kupiti jaja i vrhnja pa cu si napraviti karbonaru...idem sad rigati
Printable View
Sardine i jaja su jako losa kombinacija...mislim da cu sutra kupiti jaja i vrhnja pa cu si napraviti karbonaru...idem sad rigati
Jaja+tomato=jej.(uz to malo sira,dosta hleba,itd itd,mozes i malo sunke narezati.)
Imam dosta paste pa sa vrhnjem i jajima...i nekom sunkom koju cu izbaciti jer je nemam se napravi jebena tjestenina
Jedna porcija me drzi dan-dva
!!
Paradajz, feta sir, može i šunka, pogotovo ako je narezana na kockice, ili tuna, posebno dobro ako se doda još kakva sitna pašta. Staviš sve to skupa, poliješ sa nekim salad dressingom i dobiješ Epic salatu.
RESOURCES LOW
Radim ja uber salate kad imam stvari,ponekad stavim tune,skuhano jaje,papriku,rajcicu i sta se nadje i to polijem dressingom od jogurta zmiksanog sa majonezom i to mi je dovoljno za rucak i malu zakusku na vecer..ponekad jos krumpire specem
Podsjecas me na frenda koji je donio 1kg francuske salate za marendu,
Bilo je negdje prije mjesec dana.
Sad povremeno donosi rio mare i te stvari. Cekamo bozic da donese bakalara. :)
Skinut cu recept za francusku pa cu i ja raditi..oni iz menze neznaju kak da naprave rusku ili francusku kak spada...fuj
jaj kruh majoneza kecep kiseli krastavci.
nikakav sendivc, sve sastrane stoji, u svom kutku tanjura/zdjele
oh i da je c opet retardiran
woowoo :(
Spoznao sam da su došli novi programi na digitalni signal. :D
Ozbiljno? Koji?
Z1, Jabuka i NET.
Spoznao sam da je na Carbonu nemoguće prijeći prvu stazu na kraju na very high.
http://i.iimmgg.com/images/th/43a257...6ba25ad1fc.png
Može se prijeći jedino s perfect startom i da navodiš skauta šta da radi noob, da klepate taktike i da pri tome on ne pogine, a ti ne napraviš ni jednu grešku u vožnji. Inače, imposible.
pogledaj ono đubre 'Meet the Spartans'. Gadna parodija na film 300.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Also, volim ti avatar, sig i lokaciju <3
Tvoja keva ne misli tako.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kaj je bilo s onim "suspicious page" jucer??
Chrome valjda sredjen, za firefox jos ne znam
Sređeno je sve.
spozno da sam 2. put banan na mmo baseu u 4 dana. kul.
Da sam zbog faxa popustio na forumu. :(
Da mi zivt sux-a big time.
Oooo-ooo da, teeežak je žiiivooot naaš-...
I na nekim ostalim stvarima= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
back to topic-da moram napravit zadaci iz matematike za sutra,engleski i jos uciti fiziku za test XD
Da, sick, slobodan sam ovaj vikend. :)
Ja na vikend u Zagrebu pa cemo raspravljati kad ne budem matematiku radio :D...spozno sam da danas necu spavati kako bi vise stvari obavio..who needs sleep anyway..ugledam se na xarabasa XD..me thinks thats bad
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMNNNNNNNNNN YYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUU!
Imam proslavu rodendana u subotu, jos jednu festu u nedjelju. Mirko.
Ajoj sta cemo sad?
Odjebi sve i gejmaj. Ako bas moras van, ponasaj se ko Morte.
Da mi je vec pun kurac sto me kava ne odrzava budnim...pocet cu si ubrizgavati kofein u zilu mozda me to odrzi...
Slusaj Haydna, pomaze
Oh tu si..barem imam drustvo XD