E, sad se ima sta slusati. Ilustracija je nekrokult. :)
Printable View
E, sad se ima sta slusati. Ilustracija je nekrokult. :)
Čuo naravno Blood Ceremony i WTTR. Ovaj album od All Pigs Must Die mi nije toliko dobar.
Poslušat ću novi Fen i Midnight.
Posebna preporuka od mene ide i na Trap Them:
Makar su više neka kombinacija HCa/crust punka i grinda. Al sve je to metal :D
Random naišo, lijepo sjelo.
obavezno weekend nachose i oathbreaker poslušat! :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Rulaju oba jako ! Weekend Nachos malo više, ali to više zbog osobnih preferencija oko vokala :)
to zato jer u oatbreakeru pjeva žena! :O
Red Fang izdao novi spot :rotfl:
gege
Znam da većinu vas vjerojatno nije briga za njih, ali eto, nekidan je preminuo Mark Reale, osnivač i gitarist Riota, jednog od ponajboljih američkih heavy/power bendova kasnih 70-ih i 80-ih.
RIP :(
Imalu su stvarno nezaboravne album covere, a Thundersteel mi je nekoć bio jako dobar album, makar je naslovna stvar prljava kopija Painkillera, al svejedno rula.
iz nekog razloga coveri podsjećaju na finsku avant gardu.
Ovo je nešto što ne biste trebali pokušavati kod kuće.. ovo je grupa koju nemrem smislit.. al možda se nekome od vas svidi..
Thundersteel 1988. a Painkiller 1990.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
U tom slučaju će prije bit obrnuta situacija :)
lol baš sam budala :D A znam da sam to sigurno provjerio kad sam prvi put čuo stvar, i ostalo mi je u glavi da su Judasi bili prvi izgleda.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Traka sa novog albuma koji stiže 24. veljače:
Ova stvar je bolja od cijelog prošlog albuma. Ali taj album je nažalost bio smeće, pa se ne želim prerano veseliti.
Meni je prošli bio skroz oke.
Jedva sam ga preslušao jedanput i od tada nisam dobio ni najmanju želju da si ga opet pustim. Užasno dosadan i mlak album, nije mi izazvao nikakvu reakciju, kao da zapravo ništa nisam ni slušao. Neznam kako su uspjeli tako jako zabrljati.
Black Pyramid izdali novi album prije par dana. Nisam čuo, upravo prošli preslušavam.
Još jedan (novi) singl s Helvetiosa. U usporedbi s prijašnjim singlom, ko' da nisu s istog albuma ^^
nije to baš painkiller.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Evo, plače mi se :|
Sretan rođendan, Cliffster
Izašo je novi Alcest.
grozan je.
Nova stvar, naziva na kojem bi i Cannibal Corpse pozavidio.
Teško zadiviti Cannibal Corpse...
Nego, evo preview novog albuma Overkilla
Nice. Ironbound je bio predobar, nadam se da će ovaj bit još bolji. I da će Blitz preživjet turneju :)