A valjda je previše moČan, a premalo inteligentan da nadmudri policajca :D
Printable View
A valjda je previše moČan, a premalo inteligentan da nadmudri policajca :D
lol da
:D
Mislio sam pogledat Descent 2 ali neču jer je gori od prvog...
Umjesto da se vračaju u spilju i naprave lošiji film mogli su čudovišta izvadit iz spilje i napravit film po šumi...
Neču si pokvarit doživljaj prvog djela tako da ovo preskačem... Tako sam pogriješio isto šta sam gledao butterfly effect 2 i 3.
Tebi fali "ć" na tipkovnici ili what? :D
Heat
http://k-punk.abstractdynamics.org/a...Heat-thumb.jpg
Ni manje ni više nisam očekivao od Manna! Jedino me buni kako to da sam ga propustio prije pogledati!
Odlican film. Bas sam jucer u GTA4 igrao onu misiju s pljackom banke i bjezanjem iz iste koja je hommage/rip off iste scene iz Heat-a.
Ironman
Megaepic :pray: Jedva čekam dvojku.
Ghost Dog: The Way of the Samurai
http://img.movieberry.com/static/photos/3226/poster.jpg
Jedan od najdražih mi filmova, pogledao sam ga po 3. put, i opet sam impresioniran. Nevjerojatno orginalan film, s masom čudnih i upečatljiv detalja i scena, od talijanskog gangstera koji obožava Flavor Flava iz Public Enemy-a, dijaloga šutljivog Ghost Doga i pričljivog francuza koji ne razumije ni riječ engleskog, upotrebu crtića kao referencu na razne događaje u filmu, savršeno atmosferičnog soundtracka (radio ga RZA) koji tako dobro paše uz mnoge tihe i poetične scene u filmu. Jim Jarmusch je genije, baš trebam pogledat još njegovih filmova.
9/10
Probao sam pogledat The Conversation (1974),ali ne ide.Pogledao sam sat vremena i odustao,uzasno naporan,dosadan i nezanimljiv film.Cak sam i tih sat vremena gledao u razmacima od par dana.
http://blog.80millionmoviesfree.com/...f_darkness.jpg
Edge of Darkness
Dobar, jako dobar. 9/10
Shutter Island (9/10)S- Scorsese svaka ti cast. Briljantan film, jednostavno niti u jednom trenutku do samoga kraja ne pada atmosfera, al iopet ima odlicno ubacenog humora koji nije nicim forsiran, a zvuk je u nekim trenucima bio tako dobar da slika nije bila potrebna. Tesko je naci manu ovome filmu, povremeno mlaka gluma, ali neumanjuje odlicnosto filma, jednostavno mi DiCaprio u pojedinim trenucima nije izgledao dobro u toj situaciji, mislim da bi drugi glumac (neki koji malo starije izgleda) mozda to moga bolje napraviti, ali isto dovoljno dobro je da nebude minus. Prica je odlicno ispricana, razmisljat ces o njoj jos dugo, ali nije toliko preforsirani mindfuck da unisti dojam. Tesko je puno reci da se ne kaze previse i unisti nekome dojam, zato ajte pogledati.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
to bi mogal pogledat večeras :D
The Imaginarium of Doctor Parnassus (8/10) - Prekrasan film, odlicni glumci, masta radi svasta reklo bi se, stvarno izvrsno u svakom pogledu, zanimljiva prica, odlicni glumci, preporuka svima.
Ninja Assassin
odlično isporučio ono što sam očekivao
ninje u sjenkama, krv i odličnu akciju
ima dosta svojih mana ali se može preći preko toga
7/10
The Hurt Locker
7/10
Vratio se iz kina, pogledao Shutter Island, koji mindfuck od filma :pray: DiCaprio owna boga i isusa, također i ostali glumci, do samog kraja neznaš kaj će bit. Opako. Btw. vidio i foršpan za Clash of the Titans, kad se onaj kraken derao na kraju krv mi se sledila u žilama, epic!
http://www.movie-theatres.info/wp-co...rt-trailer.jpg
Odličan film, podsjeća me na Wrestlera. 8/10
Shutter Island
Evo bio i kinu. FIlm je odličan, od snimanja do glume, sve.. ALI ALI!! Nikad više neću gledati jebene trailere.... Mislim koji kurac?! Previše otkrivaju, tako da mi je izostao taj mindfuck, kad sam praktički do jaja predvidio film. Čisti kraj me moram priznati ugodno iznenadio, par sekundi sam trebao promisliti da ga skužim, kad ga jesam - shvatio sam da je odličan. Preporuka.
9/10
Ja nisam uopće gledao trailere, niti ništa, nisam imao pojma kaj će bit. Zato sam ovu noć imao lude snove pošto sam jučer gledao film u kinu xD
Mrzim trailere :(((((
Al fakat mi je smanjio doživljaj. Praktički cijelu priču sam predvidio dobro, osim par dijelova.
Al kraj mi je stvarno dobar:
Pandorum KLIKSJakoo zanimljiv film jedan od boljih kojih sam gledao preporucujem :thumbs2:
+1, apsolutno= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Orphan (Siroče) - vrlo dobar film, ugodno me iznenadio..dosta nepredvidljiv rasplet događaja 7,5/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (8/10)S- Ko bi rekao da vaki tip filma moze vako odlicno ispasti, odlicna prica, iako je film romanticna drama tesko da ce ikome to smetati, nije sladunjavno americko sranje, bar ne potpuno, malo je drukciji. Svi su mi glumci bili fenomenalni, Jim Carrey mozda i najbolja njegova uloga, odlicna prica, tjek radnje je dobar, otkriva se sve vrlo brzo i lipo je to prikazano, a sama osnovna ideja filma je odlicna, i vrlo dobro odradjena. Jedino sto mi je nako malo vise smetalo je kraj, al necu nista spoilat, isplati se pogledati.
Pogledao Dragon Ball Evolution. Obična loša trash parodija na DB. Gledljivo, ako ništa, onda barem zbog Jamie Chung i inspektora Tequile.
pogledo Transformers 2 i Legion ... najs ifekts...
shutter island 9/10
dobio bi 10/10 ali soundtrack je iritantan, ide na mozak i kvari doživljaj....
Govorim o ona tri tona sa početka filma kada su dolazili u umobolnicu..... cijeli film ta tri tona
Neznam meni je bas odrazavao atmosferu filma, nije prenapadan, nije prekompliciran, ali kad treba i di treba odlican dojam stvori, jos uz odlicne efekte zvuka, premocno.
Meni je pak muzika predobra, čini barem 70% filma :)