To ti je film, ne serijal, da ne bi bilo zabune ;)
Printable View
To ti je film, ne serijal, da ne bi bilo zabune ;)
Jer nije da je čovjek tražio dugometražni anime. :roll:
Inače, izašla je i prva epizoda Steins;Gate... Gleda li itko?
Dugometražni anime nije film nego serijal od nekoliko epizoda. U biti krivo je naglasio, trebao je reć anime film ako ga je to zanimalo.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pogledao Hanasaku Iroha, nemogu vjerovat da me ovakva jedna drama toliko privlači, definitivno ću gledat. Priča se vrti oko Ohanae, šesnaestogodišnjakine čija je stara pobjegla sa dečkom zbog nekih njgovih dugova i poslala je Ohanau baki koja je vlasnica hot spring inn-a. Tu upoznaje djelatnike, maminog brata, oštru zasada ali nadam se s vremenom pravednu baku koja se btw. odrekla Ohanine majke pa ni Ohanu ne priznaje kao unuku te ona mora raditi i zaraditi svoje mjesto u innu. Tek je prva epizoda vani ali zasad jako fora!
Serijal od nekoliko epizoda se zove miniserija, a kada je nešto dugometražno onda se zove film.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pogledao i X-Men, Wolverine izgleda predobro napravljen. Ovo bi mogao biti standardan akcijski anime, gledat će se.
Kako lik nemre podnijet da nije u pravu, Isuse. :)))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Zbunjuješ me.
Mislim na Arala, jel.
Inače, izašo je neki novi loli pantsu whatever anime. Kad će više C?
A ja mislio da misliš na Malokija :)
Počeo gledat Star Driver, dobra mecha sa jako dobrim artom i šarenim bojama.
jel gledao tko Steins;Gate ?
Predatore,gledas ista na animecrazy?
Lolne, samo njubine streamaju.
+1= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Rofl. Na teveju gledam ono megarijetko. Uglavnom sve gledam na 19'' monitoru u 720p, što je taman rezolucija za njega, više je nepotrebno, manje je pikselasto. I fuj.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
lol stream nebi nikad gledao
totalno mi je neprakticno jer mi je internet 100% zauzet 24/7 i onda poludim kad treba cekat da se ucita video
ovako pauziram ovo sta se skida ili uplouda (to sto zauzima internet 100%) i stavim si epizodu na skidanje
za 15 min gotovo i to je to
gledam u boljoj kvaliteti kad god hocu i jos si arhiviram,ako treba
Pogledao prvu epizodu Nichijou.
Wtf is this shit. :)))))))))))))))))))))))))
-"Happy New Year!"
-"Me, too..."
svidio mi se= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
nastavit cu ga gledat
Ja nabavio, pogledao 5sec na preskokce, nisam stigao. Izgleda mi dosta mračno i mistično, baš kakva je i priča. Moglo bi bit zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Bikar
da cuo sam da od Horriblesubs-a verzija ima probleme sa zvukom neki šum u pozadini
uglavnom to je zbog crunchyroll-a oni su to usrali
Omg, ne vjerujem, došla prva epizoda druge sezone Kaiji-ja, nisam imao pojma da će radit nastavak najnapetijeg animeja u povijesti. Ovo je must watch, već sad je postao klasikom sezone.
Damn, a ja još ništa nisam proviijerio od ove sezone.
Izašla je i prva epizoda Toriko... sudeći po OVA epizodi koju sam nedavno pogledao, ovo će se svidjeti shounen fanovima. :)
http://yahootube.info/wp-content/upl...ial-review.jpg
... A izašla je i epizoda Toriko x One Piece crossovera, nastala po mangi iz koje si postao sliku. :)
Da lol. Sve razmišljam da to skinem, pojma nemam kakav je to vrag xD
Pogledaj ovih 10 minuta i sve će ti biti jasno. Epska količina manlinessa i prejedanja. 8)
Samo se nadam da sidekick neće biti stalno tu, iritantan mi je lik.
U mangi je sidekick non stop u akciji ^^
Pogledao sada prvu epizodu Fireball Charming, još jedna lulzy 2 minute stvar. :)
Idem odmah pogledati prvu sezonu, nije da dugo traje. :P
Also: It's Disney, lul.
Kad stignem budem pogledao Hansaku Iroha, eventualno Steins;Gate.
EDIT: E da, završio sam i Level E.
Princeza. :pray: x OVER 9000!
Znao sam od početka da će ih pwnati, ali svejedno me anime uhvatio nespremnog. :)
EDIT 2: Hitchhiker's guide referenca u prvoj epizodi! :pray:
Naruto manga je vani, epizoda također ;)
Mass Effect anime stiže na ljeto 2012.
:pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray: