Lol, bar u toj igri postoji skill ikakav.
Printable View
Lol, bar u toj igri postoji skill ikakav.
Da opet počinjem firered igrat :oops:
Da se prebacujem ful na firefox...nakon ovog novog adobe flash updatea na IEu nemrem nista gledati na youtubu..sve crno..koji fail.
Snježi u tri pičke materine a ništa se ne hvata, svugdje je mokro i bljuzga, a sutra će to sve biti smrznuto, jej
Ane, još su mi nove patike sklizave totalno, super dođe što se mogu zajebavat na svim površinama, ali budem se razbio.
The time is l337!
neonlynxie
eto sta
Ti actually koristiš IE. :pray:= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bacio pogled na HCL forum malo, i ono wtf, tema s albumima je naglo porasla u kvaliteti, već sam mislio da je neka invazija s ovog foruma jer se štuju slični albumi. Zapravo još uvijek nisam siguran :|
A mogo bi ti i na emosen doć. :@
Spoznao da ne mogu ispravit as iz matiše jer mi profesor ima upalu pluća već dva tjedna. Inače bih uživao, ali sad mi je kritično :(
Da me odsada nema na forumu duuuugo vremena :P
Eto ni mene :D
Wat happen?
Gdje je to KICO napisao? :DDDDDDDDDDDD= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
U temi sta mislite o osobi iznad na 1152str.
Jebeni maturski rad o jebenom Acadu, imam preko mjesec dana da ga napišem ali stara i dalje tupi svako deset minuta da ga trebam pisati jer nemam vremena -.-
Premda je moj završni rad bio U AutoCADu ipak vrijedi ona "I know that feel, bro".
da sam napokon skuzio kako napraviti smajlica s jednom obrvom u zraku
Ô_o
Ja se tek sad počinjem obračunavati sa autoCADom. Treba mi za izborni predmet, jelte. Probao sam malo kod frenda koji je s mukom crtao elektro šeme u tome i nije mi se baš dopao.
Nije mi problem sami Acad, program mi je bio donekle zanimljiv kad smo ga radili (čak i verzija koju sam koristio većinu vremena, starija od mene -.-), stvar je što sad moram napisati oko 20 stranica o samom programu, a to ne volim, više bih volio da mi je zadatak napraviti nešto, to mi je izazov, ovo je samo bezumno prevođenje knjige koju sam našao na internetu i ubacivanje par slika, to mrzim
Koji prokleti cock sad mi ni na firefoxu ne rade youtube filmovi...koji fuck se dogadja >.<.
Spoznao da *zbilja* moram početi učiti*.
*kurac, odoh ja čitat discworld
Nakon pranja kose,sada mi izgleda pravokutno
jao jaooooooo
Stari nemoj biti lud toliko pričaju svi o tebi.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Umro mi je mačak.
Što pišeš na ovom forumu o tome lol
necu na fejsbuku, ne da mi se.
Umri i ti njemu. :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
28 radioničkih vježbi za sutra popdne, oh joy!
Da moram skupit lovu i kupit PS3. Nije da ima dosta igri koje bih htio na tome odigrat...
Isto i za mene. Kad bi me netko pitao, ko iz topa bi ispalio bar 20 igara koje bi volio igrati na PS3, dok bi mi za komp trebalo mnogo više.
Mislim da znam tko je skriven sada na forumu.
Internet skill: temp -9000
Social interactions skill: +25
Social skills level up!
+Self-respect gained.
Na gaming forumu pišeš kako ti se povisio social skill... sanjaj dječače.
Da koliko god stedio tokom tjedna nista nemogu jebeno ustedit i svaki tjedan zavrsim na nuli. (
+1
Tako sam i ja rekao: Štedit ću svaki dan za novu gitaru! To ću uzimat od marende u školi, dakle 10 kn svaki dan = 50 kn na kraju tjedna. Evo već mjesec dana i ništa :(= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Ali zajebi to, od slijedećeg tjedna počinjem zaozbiljno :D
wDajqW561KM
:))))))))))))))))))
Odakle je ovo? :D