Ja više ni ne znam razliku između Eurosonga i onog našeg, i neznam kad to bude uopće.
Printable View
Ja više ni ne znam razliku između Eurosonga i onog našeg, i neznam kad to bude uopće.
http://images1.memegenerator.net/Ima...Name=Fuck-Yeah
Feels good man.
:D
Kojeg si ufatio?
Sta si ulovio?
Koju verziju igras i jel u coloru?
Jest, u coloru je. Pokemon FireRed.
Da, xara zaboravi sve što ti rekoh dosad, Fire Red igraj, najbolji je.
Ok, taman zavrsavam Beyond Good & Evil pa cu to
Istina, ali ovaj vikend sam bio prisiljen gledat Doru (to su naše kvalifikacije za Eurosong i bjelodana farsa u kojoj nekoliko tjedana zaredom u neizvjesnosti pogađamo tko je povukao najveće veze i dao najdeblje plave kuverte da nas predstavlja na Eurosongu, a na kraju čak čujemo i pjesmu koju će pjevati), pa je kao gost bio Merlin s ovom pjesmom. Mislio sam da je to od Cohena nešto pa sam baš išao tražit po jubitou, kad ono to je stvarno pjesma s kojom će nastupati na ES.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pjesma je zbilja neloša i može pomesti pod sa onim ostalim smećem koje tamo guraju. Ove naše jadove neću ni spominjati.
Ja još peglam Silver na mobu. Trenutni party:= Citat =:
Izvorno postao Raz
- Ampharos lvl. 46
- Gyarados lvl. 43
- Feraligatr lvl. 33
- Ponyta lvl. 32
- Graveler lvl. 30
- Togetic lvl. 22
Zadnji je tu samo zato jer sam ga naučio hrpu HM poteza. >_>
Anyhow, sad sam u Pokemon Ligi, kickin my way to the champ~
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nije to ništa, ja sam Mesprita uhvatio normal ballom :)
planiram za zadnji dan škole ovo napravit,lol
Oh, zanimljivo, rubikova, imam je i ja na stolu :)= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Speedcubeaš li?
Također došao do pokemon lige. Trenutni party:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
- Charizard Lv 54
- Butterfree Lv 49
- Pikachu Lv 43
- Lapras Lv 41
- Haunter Lv 38
- Nidoking Lv 34
Nikad čuo za toga. Pretpostavljam da je to neki iz nove generacije? :)= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Inače, uhvatio danas Moltresa i Zapdosa, fakjea.
WTF?
The dude abides. 8)
@Raz
Ja uhvatih lvl. 40 Lugiu. Master ballom. I nisam nešto hepi. :I
Al bar sam ownao Ligu...
Opet pada snijeg. :(
Sad kad ovaj spomene snijeg, jel vi patite od one zimske depresije? Ja uopće ne razumijem što je to, ja sam zimi sretan ko ptičica.
Ja bih patio od zimske depresije da živim u nekom kontinentalnom kraju gdje je zimi hladno i mokro a nema snijega, nego samo kiša i blato. Mislim i da je znanstveno dokazano jednom da snijeg uklanja depresiju jer je bijel i svjetlucav i to.
Vukodlačina ne misli tako.
Crysis 2 će biti jedna vrlo kvalitetna igra.
Vidiš, ovdje kod mene snijeg pade jednom godišnje, ali nikad nisam depresivan. Zima mi je doba godine kad sam usporen i smireniji, mislim da bi spavao zimski san da mogu :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da je izašo Crysis 2 MP demo! :pray:
http://www.stonemakerargument.com/2.html
:pray: :pray: :pray:
MATER. ISUSA. BOGA. KRISTA. KRVAVOG.
5. u zupaniji, povjerenstvo nije priznalo moj nacin rjesavanja jednog zadatka, a procedura je skoro pa identicna njihovom.
2 od 10 bodova, da sam dobio ostale bi bio 3. u zupaniji.
U trenutnom stanju, prvi koji mi se zamjeri ce pisati krv.
Pjesma drama,owna i traje samo 2 minute :(
Sto me sjetilo na zupanijskom iz kemije...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Bio cetvrti a falio mi bod do prvoga mjesta :D
U kučištu mi je temperatura 100 stupnjeva, baš me zanima dokle može ići. :D
Zato županijsko iz programiranja owna. <3= Citat =:
Prije par godina bio, trebalo je napisati skriptu koja izbacuje n-ti po redu super broj [broj koji se s obje strane čita isto i zbroj znamenaka mu je djeljiv s četiri]Spočevši od nule.
Nije da nisam mogao smisliti kako to napraviti pa sam "manualno" izračunao prvih sto takvih i upisao ih u listu, a skripta je samo izbacivala određenog člana liste.
Dobio puni broj bodova. :)
E, spominjajuci programiranje i informatiku, od 12 njih koji ce ici na zupanijsko iz informatike, 10 ih je iz mog razreda.
Ne kontam zašto se ikako mučiš sa tim? :D= Citat =:
Bar si bio na županijskom.
Znas, razlika od 8 bodova je velika.
@Poke treneri
Kako vam je tim tako underlevelan kod Lige? Zadnje se sjećam kod FireReda da sam imao sve pokemane na 60+ levelima, bez nekog posebnog harkor levelupanja. Možda jedino kad sam tražio one džukele...ako je to u FR uopće.
Dunno, ja sam se ubio u pojam istraživanjem svih špilja ikad bez repela kako bi na ove levele došao. :I
Al ono, nema veze lul, pobjedio sam. Bar je bila interesantna borba, u gymovima sam uvijek bio epski overpowered i sve bi ownao s jednim pokačem. :/
Wheres skill in that?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Gdje je skill... U tome kaj sam pobjedio Ligu sa Pokačima 20 levela slabijima neg on? :/