Eurotrip. S obzirom da je u igri bila slavonska rakija i becks,umirao sam od smjeha na dosta scena:)) E moj Scotty. Za komediju 7.5/10
Printable View
Eurotrip. S obzirom da je u igri bila slavonska rakija i becks,umirao sam od smjeha na dosta scena:)) E moj Scotty. Za komediju 7.5/10
jel iko pogledo
Dark Innocence? Horor cujem da je, pa me zanima jel uopce dobar.
Last missed call.Ne gledati.Klasicni horror gdje telefon zvoni buducim zrtvama i govori im datum i vrijeme smrti.Rupe u prici,gluma nista posebno,konverzacije i ponasanje banana,sve vec vidjeno. 4/10
kakav je Religulous (2008)?
A ono. Maher ne pristupa nepristranjeno, već radi dokumentarac za sebe da bi sprdao religije i sekte. Ok, zabavan.
Isus iz zabavnog parka. :pray:
Experiment.
Vrlo dobar film. Jako zanimljiv. Interesantno je pomislit kako bi se ti ponašao kao osoba u toj situaciji. Na bilo kojoj strani.
nijedan. :(
No zato mi frend vec tjedan dana veli 'zutra ti bom donaesel onoga moga stika, pak lepo ti velim, ima negdi cetrdeset filme na njaemu! Kaj ne verujes?!'
Notice- ovo 'ae' nije tipfeler, pokusajte izgovorit skupa a i e. Znate o cem pricam.
Iron man 2
http://www.fak-tvojfilm.net/wp-conte..._ironman-2.jpg
8/10
Nemogu naći niti jednu manu ovom filmu, zabavan uz meni dovoljnu količinu akcije.
Aslo :pray: Scarlet Johansson :pray: :oops: , zaljubim se u nju svaki put kad ju vidim na ekranu.
Big Lebowski veceras na HRT1, 23:30...gledace se
Takodje.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Gledo sam to prije par mjeseci...
Ne znam kako ti se poklapa ocjena sa izjavom da je film bez mane :?= Citat =:
Izvorno postao fear
Jednostavno, veća ocjena bi značila da je film čisto savršenstvo, a ja još nisam vidio film koji bio bio to, ili možda jesam pa se ne sjećam :) .= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Ugl to što nema mane ne znači da je zaslužio 10/10, ima još mjesta za napredovanje.
Neznam kog vraga ga stavljaju non stop tako kasno, prije par mjeseci je u pol jedan ili tak nesto bio.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
je to onaj film di su studenti policajci i zatvorenici u nekom kampusu??= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Pogledah prije jedan mjesec ali ovo se gleda ponovo. Sva sreća da nije RTL ili Nova jer bi ga masakrirali s reklamama. Ovak budu vjerojatno samo loši titlovi :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
E to slovo treba uvesti u hrv. jezik.= Citat =:
Zbog njega uvijek imam dilema da li da napišem donesel (zvuči bedasto) ili donio (ovo pak nikad u životu nisam izustil na glas) :rotfl:
o tom ja pricam, no iz mog iskustva, 'ae' je specificno samo za podravinu, za ostatak kroatije nisam siguran. Odakle si :D
Malo sjeverozapadnije..., ja mislim na onaj glas između e i a tipičan za kajkavsko narječje.= Citat =:
Počelo!!! GO GO GO!
A i to podrucje, da. I to za kajkavski, to i kazem.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Poceo je lebowski
Duhovi Sarajeva
http://filmovi-domaci.com/files/duhovi-sarajeva.png
Film je tak-tak
6/10
Get him to the Greek
http://static.reelmovienews.com/imag...eek-poster.jpg
Jedna od boljih komedija u zadnje vrijeme koje sam pogledao!
Lirike pjesama :pray:
Meet the Spartans
Namjerni ripoff filma 300. Pun americkih stereotipova. Vonabi vonabi komedija. Looose. Morate pogledat da znate o cemu pricam.
Zapamtite ovo- vasu ce devojku ili zenu nasmijat, pod uvjetom da je starija od 12 a mladja od 28 godina. Testirano na gubitak IQa.
Pogledo i ja Get him to the Greek.
Isto odlična komedija :P.
Grown up- ocekivao sam vise od ove glumacke ekipe,tj od scenarija.Totalno neiskoristeni glumci,ipak dobra obiteljska komedija za subotnje popodne. 6.5/10
Machete
http://www.x929.ca/shows/newsboy/wp-...ster-trejo.jpg
Predobar, jednostavno predobar! Gleda sam ga s frendom i kidali smo se od smijeha, gadili na komadanje ljudi, rastužili se na emotivne scene (lol, ne)!
Ali kraj je najjači!
Što se mene tiče, moglo je i bolje. Za razliku od vidnih "uzora", nema teorije da će uživati kultni status. Nema trenutaka koje prepričavaš mjesec dana kasnije s ekipom, a ni nekakvih upečatljivih likova... Klanje je dobro.
Machete je trebao ispasti bolji.Jedino što me se u filmu dojmilo su seksipilni komadi i to ponajviše Michelle Rodriguez i Lindsay Lohan . Ostalo je čisti prosjek osim što se Rodriguez drznuo naparaviti film u kojemu Meksinaci praše rednecke.Ima film svojih trenutaka ali očekivao sam više , slično kao i kod expedebelsa .
Inače upravo pogledao nakon dosta vremena Lost in Translation .Volim taj film .Ima ono nešto što ga izdiže iz prosjeka .Klasik .
Sleepy Hollow
http://www.sgnewwave.com/main/wp-con...epy-hollow.jpg
Jedino sam se nadao da će na kraju ipak sve biti logički razjašnjeno, zajedno sa nadprirodnim elementima, no to se nije dogodilo. Svejedno vrlo dobar film. 9/10
Toy Story 1 i 2 (8/10) - Neznan zasto prije nisam pogledao ove crtice, stvarno su odlicni, na par scena san umira od smijeha, pogotovo u drugom djelu a odlucia san ih pogledat zato sto svi tako hvale novi pa racunam da pogledam ove prije novog i nisam falia, zanimljivo, smijesno, sve sto treba biti.
12 Angry Men (8/10) -SVrhunski, vec racunam kad bi ga iopet mogao pogledati, nije posve savrsen, ima par sitnih previda koji zasmetaju dok gledas film, a i nisu mi svi glumci bili bas na toj razini, ali jednostavo je film remek djelo tako da se preko svega toga lako predje, vake filmove stvarno vise ne snimaju.
Bolt (6/10) -SA ono ok je za pogledat, al ipak se nemoze mjeriti sa ostalim popularnim crticima iako ima svojih trenutaka malo me je razocarao, mislim da je moglo to i bolje, nako klasicni djeciji bez nekih posebnih ideja, napravili su kolko treba da pokupe stogod para. Ne kazem da je lose, ali ni nesto sto se pamti.
Once upon a time in Mexico. Priprema za Machete(za koji se sad necu razocarat jer su mi svi spustili ocekivanja na nulu) po neznam koji put,prilicno dobar.Nije njegovo najjace djelo,ali meni dovoljno posto sam fan. 8/10
Meni je Machete puno bolji od Expendebelsa jer je veći trash i ima kud-ikamo bolju priču, a bogami i akciju! Jedino što mi je bilo malo bezveze je nedovoljna pokretljivost gl. lika (Trejo), ono, u nekim trenutcima se vidilo da je stari starac koji nemože dovoljno brzo reagirati, jednostavno je pre trom!= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Children of Men (7/10) -SOdlican Clive Owen, predobro je odigra ulogu, ostali su ok, nema s te strane zamjerke. Interesantna radnja, dobro obradjena, zamjerke su sto je previse predvidljiva, sablonski radjen film, ali je ideja odlicna, na kraju sve ispadne dobro, iako scena pred kraj, a znate koja mi je isto malo previse. I nesto sto me najvise zivciralo to sto im je djete najvaznije a ne majka, to mi nikako nije jasno zasto.
Predators
3+/5
Dosta dobar film. U biti, meni je bio super. Neke sitne stvari su pokvarile neke trenutke, ali ok je. Nadam se da če nastavak biti još bolji.
Samo da budemo jasni. Predator 1 i 2 su super filmovi. Ovaj je dosta dobar, drugačiji je od prošlih filmova, malko lošiji jer su tu otkrili neke stvari odjednom umjesto postupno kako je počelo, što mi se i sviđalo.
http://i811.photobucket.com/albums/z...dators2010.jpg
a ono,neznam ni sam, malo je dobar pa malo dosadno, pa opet kad se Fishburne pojavi film je dobar, milsim vidi se razlika u glumi ovih novih glumaca i njega, predatori su super, zbilja ono, močni kakvi bi trebali bit :D sa svim svojim geđetima hehe :D
ali nemoš mi stavit njega u film
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,314_.jpg
kao on je neki funny/ bad ass lik u filmu, ali stvarno ga nemrem smislit, otkako je uništio Venomua u spider-manu 3, to mu je onak, neoprostivo :D
mogli su stavit bilo koga samo ne njega, da su neznam Rene Bitorajca stavili bilo bi bolje :D
dakle dajem ocjenu isto kao i sused iznad mene +3/5
Uglavnom, meni su glumci dobro odglumili. Adrien je bio dosta dobar. Ali mi se nije sviđalo kako ima TAKO DOBRU "LOGIKU". Sumnjam da bi netko takve stvari zaključio samo tako...
Eo di je mana filma. Film se odvija sporo i zanimljivo, to ej dobro. I onda odjednom se dio filma odvije brzo, pa opet malko sporije, pa brzo.
Neke izmjene su malo bezveze, ali ok je ajde.
Problem je da je bilo premalo pucnjave od sredine filma na dalje. Sve su ispucali pri početku...
Predators - za mene razočarenje! Setting je bezveze jer je ko iz prvog , a i dobrim djelom su pokupili akciju iz prvog filma!
Film je smeće nasprem jedinice. Toliko godina je prošlo, a onda snime ovo...
Bar su glazbu mogli promijeniti.
Da su mjenjali toliko stvari onda bi AvP dobili. Ionako su neke gluposti nabacali.
Umjesto da su što više toga kopirali iz koncepta. Vama nikako ne paše pak. Jedino šta novo mogu izmislit su bedastoče.
Meni nije ovo puno lošije od jedinice...
http://reflectionsonplayboy.com/uplo...ter-744668.jpg
odlican dokumentarac,pogotovo dio gdje intervjuira onog senatora :pray:
4.5/5
pogledah ovog novog Fredi Krugera
nisam nikada gledal taj serijal, al ovo sam geldal neznam zašto
ocjena 1/5
ma msilim je loš i bok :D
naganja ih neki pedofil kojeg nemoš ubit :D radnja i pol