Još 173 minute i moja je!
Printable View
Još 173 minute i moja je!
To mi se ne sviđa. Nije da puno igram FPS-ove ili neš, ali Shift + W + space je kombinacija koju moja jeftinjača može podnijeti bez problema.
U Linksu. Tako da će ova u Portiu biti vjerojatno ista. QWERTY s tiskanim Z, veliki Enter, mali Shift i tiskani palatali.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo ti i ovo pizdek.
http://s13.postimg.org/rgyyzhaxj/Untitled.png
Pa, tvoja može neke kombinacije neke ne, K800 može neke druge neke druge ne. Sve je to do samog ustroja u tipkovnici. Moja može sve, to je razlika.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Moja može sve, a našao sam je na tavanu.
HE QUIC BROWN OX UMP OVER Y OG
Još 138 minuta i moja je!
THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG.= Citat =:
Izvorno postao Azer
THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Bok ekipa, evo mene opet malo do vas :friends: .
Kupnja tko skupe tipkovnice ima smisla ako je zbog osobnog gušta u bilo kojem smislu, ali pravdati ju boljim igračim iskustvom ili čak prednošću naspram ostali online igrača je teža glupost. Za puno manje para se kupi dodatak tipkovnici, kada se jednom navikneš na nešto takvo igranje tipkovnicom postane nespretno,neudobno i zastarjelo.
klikSili G13.
Ima i za sirotinju a skoro ništa lošije, jako dobar igrači dodatak klik.
Tak da meni osobno pljunuti takve pare pa se opravdavati udobnošću ili performansama u igrama izgleda smiješno. Da se mene pita bilo bi bolje da si za tu lovu zamijenio ispucali laminat koji bode u oko linkanom videu :D .
Koja je fora?
Šta mislite hoće li radit K800 preko USB OTG kabela spojenog na Samsung GT-N7000?
Bila bi to prava perverzija.
To što nazivaš "dodatkom za igranje" baš i ne može poslužiti za programiranje i slične radnje koje zahtijevaju puno tipkanja.
Čisto je za gaming i uopće ne daje neku prednost naspram klasične tipkovnice, pogotovo ne naspram mehaničke jer je u pitanju također tip membranske tipkovnice.
Nije glupost reći da je keyba bolja za gaming ako nema ghosting naspram neke druge koja ima. I u pitanju je bolje iskustvo rada na računalu, a ne konkretno bolji gaming.
Što se udobnosti tiče, nikako nije smiješno. Ta i ako dugo sjediš (a kamo li da nešto radiš) bitno ti je da je stolica udobna a ne neka raga na kojoj se ni pravilno smjestiti ne možeš.
Ja ak nešto radim gledam uvijek da je to na što lakši (da ne kažem ugodniji) način, da to napravim s što manje napora. Ako me od tvrde podloge zaboli zapešće, ta normalno je da ću nabaviti neku podlogu s kojom neće, neku udobnu. Ako mi je monitor premali i izaziva napor na oči, normalno je da ću ga zamijeniti s nekim koji ne. Ako me slušalice žuljaju dok su na ušima, pa neću ih koristiti već ću nabaviti neke koje su mi udobne. Ista je stvar i s tipkovnicom. Od prošle su me boljeli prsti, moje pravo je da si to riješim i to sam i napravio.
A za laminat, nema mi prioritet. Ako tebi smeta, dođi i zamijeni mi ga. Ili ga barem izfinanciraj. Mislim kad si već uzimaš za pravo da kritiziraš i baviš se tuđim problemima - onda ih i riješi. Nećeš? Pa zaš si onda daješ za pravo da išta govoriš?
Radnje koje zahtjevaju puno tipkanja traže lijepe i zaobljene tipkice. Onakve kakve ima K800. Čak i Illuminated ima oštre rubove, a to nije ugodno. Mehaničke tipkovnice tipa drek Corsair imaju noževe na rubu tipki.
Koliko ja vidim to su relativno ravne tipke, nisu ni konveksne ni konkavne plohe. Imam tak nešt na laptopu, užas.
Ne idem u krevet sa tipkovnicom pa da me zuljaju njeni rubovi,samo tipkam i igram CoD-a sa njom.
To sam i napisao. Znači ako me nisi shvatio, ja sam se fokusirao na gaming i argument kako takve skupe tipkvnice daju prednost u odnosu "običnu" tipkovnicu, dok istovremeno igrači dodatak u vrijednosti od 200 kn pokopa takvu tipkovnicu svojom funkcionalnošću i ergonomijom. Zato sam rekao da pravdati takvu kupnju gamingom, meni izgleda nobovski, ako nisi imao priliku isprobati i naviknuti se na nešto od predloženog.= Citat =:
Ostatak posta mi se ni neda komentirati, pogotovo šalu koju si shvatio osobno. Isprike ako si to shvati kao zabadanje nosa gdje mu nije mjesto, ali ako nešto javno objaviš onda moraš biti spreman i na komentare.
Ja ne tvrdim da takve skupe tipkovnice daju neku ogromnu prednost u gamingu. I dalje se držim one svoje da dobra periferija od lošeg igrača ne može napraviti boljeg ali da loša periferija može ograničavati dobrog. Ako se nađu 2 ista i jedan koristi bolju periferiju od drugog - taj što koristi bolju je u prednosti. Bilo da se radi o mišu, monitoru, slušalicama, zvučnoj, tipkovnici ili nećem trećem (npr gamepadu ako je u pitanju konzolaš-gamer).
Gdje sam ja konkretno napisao da mijenjam tipkovnicu prvenstveno poradi gaminga? Gdje sam napisao da bolja tipkovnica daje ogromnu prednost u gamingu?
Spreman sam na komentare - samo što laminat nije bio predmet mog videa. Kao da gledaš u kinu neki film pa kažeš da su umjesto u film trebali te novce uložiti u kino. Nema veze s vezom.
= Citat =:
Napisao si ovo što citiram, a tonom kojim si to napisao očito smatraš kako si kupio ultimativnu gamersku opremu. Ja ti samo skrećem pozornost na nešto puno jeftinije a ujedno ergonomičnije, udobnije i funkcionalnije. Istina taj strafejump nisam valjda nikada ni koristio pa možda i griješim :D .= Citat =:
Istina je to kažeš samo meni nije jasno od kud tebi toliki novci? Mislim da ja imam 1000 kuna viška kupio bi si nešta za jest. Ne zato što je jedenje moja strast nego zato što mi donosi više užitka od boljeg otpora pri tipkanju i mislim da je tako svakom normalnom čovjeku. Da sam super bogat kupovao bi i ja mehaničke tipkovnice obložene dijamantima, ali pošto živš u ovoj zemlji nekako sumnjam da si tako imućan.= Citat =:
Ne shvaćaš da će na toj tipkovnici igrati i pisati i njegovi unuci.
A i možeš strejf jumpat u najnovijem CoD-u.
Tipke su konkavne sa zaobljenim rubovima. Zadnji red je konveksan, kao i F1-F12.= Citat =:
@Xero na par postova iznad, brzo ide ova tema... :/
Ta zaradio je čovjek, 1000 kuna ti je cca 2 dana posla, kadkad i 1, ovisi kak fušaš. Sa web dizajnom mi treba 3 dana za 1800 kuna, sa servisom klima uređaja mi treba 1 dan za 2000 kuna itd. Ali opet mi muka dati soma kuna za jebenu letvu sa tipkama, kako Niko kaže :D Da me boli qurac, već bi si davno uzeo G710+ i požalio što nisam uzeo K70...
Onda se ispričavam, očito nisam gledao dovoljno detaljne fotografije.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja preferiram klasični tip, ono što bi ti rekao s oštrim bridovima što imaju sferično udubljenje u sredini.
Baš me zanima tko će sve kupiti keybu sutra i kakvi će dojmovi biti. Mene privlači, ali ne dovoljno da zagrizem, rađe bi žičanu i mehaničku.
Imam G700 mišonju i moram ga puniti svaka 3 dana, koliko god je to samo pikni i pusti da se puni, opet je tlaka za to malo više komfora što nudi. Često mi bude žao što nisam Mionixa uzeo.
It has been done @ (approximately) 12:04 AM.
http://www.zaslike.com/files/zhswjti872ic2bl88rz.jpg
Evo, "popušio" sam 70 kuna. Nije bad.
Sad čekam neku bijesnu akciju za Performance Mouse MX. Umrite hejteri bežičnog i negejmerskog.
Ma nije to niš, mislio sam da si je platio 600 kuna ili više. Meni će se K800 super uklopiti uz Sensei [RAW]Spošto oboje imaju sexy bijelo osvjetljenje i na oba ga je moguće isključiti ako mi dopizdi. Next in line je zamjena za nepoderive HD 201.
Ja imam HD202. Ne sjećam se ni kad sam to kupio. Bit će već barem 7-8 godina. Još dok je Vemil bio glavno mjesto nabave hardvera.
Koji fail od kejbe i vi na to bacate po 400 kuna.Pazi,wireless ali pimpek,moras drek spojiti zicom svako 5 dana da bi radila :hangin: Ako je bezicna koji drek ce mi onda jos dva jebena kabla sa njom u kutiji.Koje govno majko mila :toilet:
Edit: i onda sam ja debil sa tipkovnicom od 800 kn a majstori imaju po dvije :thumbs1:
jebote mrtvi isusov bog kurac pa tako se puni ono
neznam ono, sta hoces od jebene bezicne tipkovnice da zauvijek radi bezicno bez ikakvih baterija ili icega neznam ono ukurac sta neznam
Jebo vas sve orangutan koji snifa propan-butan. Vani sunce sja, u Harlemu klošare se kmice, a Big Mac ću danas doručkovat ja, podgrijan od strane atraktivne pice. Kiselo zelje ne volim da brstim, pa ću sa krompirićima da zabavljam prsti. Uz to ću da pijem Sprite bez leda, dok to sve sa neba gleda moj pokojni deda. Nakon toga do birtije da popijem kavu, treba do bar 16 sati ravno držat glavu. Tad spavanac počinje, punjenje baterija, jer večeras počinje sveopšta histerija. Majmunovo slavi se, jest će se i piti. Narast će nam trbusi, sretni ćemo biti, možda čak i neku malu provozam na kiti.
Koga boli uvo za punjenje tipkovnice, radije ću da pazarim Cappy od borovnice dok furam papire razne u zgrade gruntovnice.
Čazmatrans busevi najveće su dno + hrvatske ceste, neizbježno zlo. Trese mi se fuckin' touchscreen kao vibrator. TELE2 ovce bežite u tor. Ja vam ne dam svoje novce. Prevelik ste smor.
Kada stigne tipkovnica, snimit ću review. Kvaliteta Full HD, zvuk stenjanje susjede. Prazan mi je stan, nijesam normalan. Slika će se drmati, jer stativa nemam. Nisam ludak da se za taj kurac od videa 15 dana psihički pripremam.
Live long and prosper, to jedino ima smisla. Ostalo je sve za kurac. Samo čista pozitiva buraz!
opasna si kmica
Odlučio je utopiti one mačke pa je ostalo para za nešto.
= Citat =:
Izvorno postao hansi
jeb gospu aj doma
http://i.qkme.me/3qry9s.jpg= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ma ko ga jebe, ako se razočaram, onda će me K70 koštati 1400 kuna, u pičku materinu kad svi psuju jebo konj mater u oko kroz šupak.
http://i.imgur.com/2VQvUzn.png
Jebo ga bog bogovog boga,tako se kupuje tipkovnica,e to je keyba a ne ona K800 za curice pas mater. :D