Najjednostavnije je i najbolje. Ne treba komplikovati.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Printable View
Najjednostavnije je i najbolje. Ne treba komplikovati.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Dvaput si napisala Sykrim umjesto Skyrim. :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
ne zelim biti grammar nazi ili nesto, sorry
Haha, ma ništa, volim kad me netko ispravi. Žurila sam i nisam pregledala post kad sam napisala :)
Da lol i ja gledam, reko jel ona misli da se igra zove Sykrim ili samo griješi :)
Pogledaj ovo, možda dobiješ ideju. :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ovaj Statue at the Shrine of Talos mi se sviđa :)
@Maloki: Elder Scrolls V (jel', 5): Skyrim, kak' bi drukčije se zvala?
Sykrim. :P= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ovako. Jel na FB ima neki način da vidim sve poruke poslane unutar jedne "poruke". Ako kužite što mislim. Al bez onoga da scrollam gore i čekam da mi otvori prijašnje. Nego da mi pokaže sve. Kao što je prije bilo.
Ne
Zajebavas? :D
Il si i ti probavao?
mozes stavit da ti otvori cijeli povijest pricanja s tom osobom. scrollas gore i dodes da ti loada cijeli inbox
To i želim. Al kad ja scrollam gore dođe mi "Load earlier mesasges(neki broj)" i onda odma samo loada prošlih stotinjak poruka. A ja ih imam preko 19k.
tako sam i ja imao jedan inbox. znam da je na starom faceu bilo load entire thread e sad.. i znam da ima na mobilnom faceu to hah
Goddamn. Hvala svejedno.
Jel' itko možda zna da li je izašao I am Lucifer film (po knjizi Glena duncana)? Pokušavam naći, al' samo nalazim razne forume s hrpom sr*nja. Itko?
Guglao sam malo iz dosade i ne znam što misliti. Na par mjesta se spominje da Daniel Craig i Evan McGregor tumače glavne uloge, da je film režirao Dan Harris te da je u rujnu prošle godine izašao. Na nekim stranicama čak su naveden i ocjene publike :). U jednoj biografiji Craiga spominje se da je film "on hold", u nekima se uopće ne spominje.
Uglavnom, meni izgleda da je produkcija ili otkazana ili je na čekanju zbog financijskih ili kakvih god problema. Možda će se nekom dat više guglat pa pronađe potvrdu toga :).
Heh, tako nešto sam i ja našla guglanjem. Trebalo bi baš detaljnije istražit', to ću kad uhvatim volje haha. Al' IMO bilo bi zakon da McGregor glumi glavnu, Craiga ne volim ^_^
Često čujem na ulici, pa i sam nekad znam reći iruda ti i slično, šta to znači ?
Zasto ti u potpisu pise da nemas potpis?
long story...
a jel ti znaš šta znači kad neko kaže : iruda ti
I got time.
humm, svidja mi se to I got time, mislim ipak sam ja TimeLord= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
ima smisla zar ne ?
A što se tiče potpisa,a ukratko to me netko morija da je prevelik...
To je nešto kao jebote, ili iso miki :P= Citat =:
Izvorno postao TimeLord
True, samo je Irud biblijski Herod.
UNTI IRUDA!!!
Ex-yu stripovi, vrh.
ovo je najbolja pjesma u kojoj psi jedu malu djecu?
Uvik sam mislija da je to neki rudarski bog 8)= Citat =:
Izvorno postao TimeLord
Od vas koji koristite last.fm free player, jel imate problema sa njim u smislu da "troka"? Ubija me to, probao reinstall i ista stvar. Pustis pjesmu, a on troka ful cesto. Isprekidava mi trake :(
Danas vidim da mi Logitech Chillstream gubi kontakt kad mu kabel kod izlaza iz samog kontrolera malo jače savijem. Još ima jedno 3-4 mjeseca garancije, da li mi se isplati uopće nositi to natrag u Links ili bi me odjebali? Ili da ga možda probam otvorit i vidjet ako mogu doći do mjesta gdje prekida?
Kolko dugo traje chkdsk na particiji od 160 giga?
U dva sata je dosao do record segment 22314, te je javio da je zadnjih 100 unreadable.
Usput, kako spasit podatke koji se nalaze na istom hardu koji stalno javlja unmountable boot volume + izgleda da je MFT na hardu nepostojeci?
Zna možda netko kakav format filmova se može pokrenut na onim recieverima za tv? Kad umetnim hard preko usb porta, neće da pokrene filmove -.-
Ovisi ti od modela do modela, al prvo moraš biti sigurna da uopće može reproducirati ikakve video formate. Provjeri si model recievera na netu, najlakše ti je tak.
I pogledaj kakve formate usb stickova podržava. Filmovi za te recievere možda moraju biti .avi ili tako nešto, ali zavisi od modela do modela.
Oke, budem. Prvo moram pogledat koji je to model >.<
Hvala >.<
dali je moguce 1 broj koristiti u 2 mobitela?
ne
pitanje za google skretch up 7, ako ko zna, dal ima mogucnost da se sve plohe razdvoje, da, recimo, vidim kakve daske trebam za stol?
jel moze popis za: games that support Xfire One Click Join
edit:nvm found it
koja je ono stranica za download "najbitnijih" programa, ne mogu se sjetit da ga jebeš
Citam 24 sata sad i clanak kako neka random pjevacica u bolnici jer je njen muz imao blago zatajenje bubrega? Kako blago? I dali zatajenje znaci da su prestali radit zavuijek, ili su prestali na neko odredeno vrijeme?