Sorry Del 30 ppl died.
Printable View
Sorry Del 30 ppl died.
Zajebavas, nije moglo tolko ljudi umrt ni da sam dobio sve jedinice, bonusi ovo ono
Damn, kako mi je sad žao sta sam odustao...mislio sam da ce završiti ko i prvi. Jopax će kasniti s updateovima, svi će pomalo odustajati.
Oce to danas ili?
Kak si znao? I nemas bonuse na sve kolko ja vidim.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
@Bongman- ubacit cu te ako budem imo volje (i kad se mapa rijesi..prokletinja)
Oce update skoro? (as in,danas)
nemam na sve, al imam na dovoljno da nemoze crknit vise od 15-20 ljudi
Prvo je Jopx radio update samo za mene, a sada Petey, šta sam vas tolko zaribo? :D
Stips je moj rob.
Onda nateraj roba da kuca.Mogao bi update danas.
Evo ga.
I samo nek se zna, ovo radim isključivo zato jer želim vidjet da ova igra napreduje.
Znači iz dobre volje. Lako tako ja ni ne moram radit.
Nisi mi stavio tih 5 vojnika u bonuse.
E vidim da sam nešto zaboravio. Sick će ubacit.
Promijeni dioptriju matori covece.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Imas 5 vojnika Stips ti ih je stavio (vojnici su odma ispod populacije) :P
Nazalost zbog crappy dana i posla za obavit hrcku i stipsu cu napraviti update sutra.Nadam se da vam to ne smeta.
Update.
Mozda danas...kad zavrsim neke questove i dragon agu i ocistim kucu :P dolaze kucevlasnici na 2 dana jer je im je umro ujak (koji mi je jos i bio susjed).
Igre i faks me zderu u zadnje vrijeme pa zbog toga sam usporio updatove na puziji hod al sutra ujutro ce te vidjeti update dont you worry. Danas cu biti malo duze budan pa cu iskoristiti nesto vremena da sredim vise ovaj battle sa osama i stipsov i hrckog update.
Držiš me u neizvjesnosti.
Update je postavljen u Stipsov post. Jebiga hrcak nije ni doslo do pohoda nego do katastrofe al ovaj put sam odlucio dan dobijes nesto dobro iz svega toga.
Mrzim ose.
Hrcak stavljaj di ces koristiti one bonuse koje dobivas svake druge /trece godine plz (posalji na pp ovaj put).Ako ne stavljate da uopce koristite te bonove ignorirat cu to posto se ti bonovi mogu stedjeti.
Šta je ovo zamrlo?
Ne mogu bas raditi update dok vi ne postate akcije. Nije igra zamrla neg ste vi zamrli.
Tko je tebe spominjao? :D
Postajte akcije pobogu. -.-
Zbog nepostanja i manjka igraca atm pauzirat cu tribes iz cistog razloga sto je trajao prokleto dugo i sam mislim da bi bilo oke da se ovo ponovo nastavi jednog dana kad bude vise vremena (ljeto ovo ono) pa cu ovaj RP pauzirati a ne arhivirati. Ako se svi slažu sa odlukom onda recite na pp i javite se svi kada bude te želje da se otkljuća.