svidja mi se, veoma. i ja to vidim map editor ^^ idemo da igramo pokoji tower defence ^^
Printable View
svidja mi se, veoma. i ja to vidim map editor ^^ idemo da igramo pokoji tower defence ^^
nostalgija :o
sucker :D
vidili bi kolko bi igraca imo hon kad bi bio free= Citat =:
Izvorno postao hansi
:D= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jbg, to ti je tak
al preboljet cu ja to ko i sve kurve dosad :D
taman zavrsio 1v1 s nekim frajerom,on doc repulsor a ja pestilence.
nazalsot igrao je na sve laneove.
ja mid i top mu spushao a on meni bot i mid
on hellflower i pol kundre skupio. (stimerice also)
ja shamans i nullstone (steamerice i insanitrius isto, bez toga nejde)
presmjesno je bilo, ide baciti onaj svoj stun, nullstone odradi posao. ide me sa ulti ubiti palim insanitarious.
sa -12 armora me pokusavao ubiti aja furam 120dmga sa sobom(+od armor reductiona)
ne kuzim zkj uopce u 1v1 situacijama ista pickati osim carry/semicarry >.< [pesti, pred, ramp, puppet, scout, mm itd]
ima ko objasnjenje?
nekuzim zasto u 1v1 situacijama neko igra bez same heroes uopce?! :)
nznm ni to xD i to je jos bio Ap.
i vidim poslije opet isti frajer hosta game sa opcijama "No strenght heroes" i "No agi heroes"
doduse nije mi bilo do zelje da opet idem igrati, al samo sa intom ovaj put. a i tak bi ga opet dobio. Puppetmaster>>doc rep
Nisam igrao igru od zavrsetka bete pa da pitam ove koji znaju jesli se promjenio onaj glupi ranking od bete?
kakav glupi ranking? psr= Citat =:
Izvorno postao Haki
dobra stvar kod psr-a sto zapravo radi
brisi
taj ranking je tako glup jer sve zavisi o tvom timu s kojim igras,i sto kad padnes na 1300 bodova i moras traziti pola sata gdje dopustaju ulazak sa tim bodovima? bacis 30$ u vjetar zbog ljudi s kojim si u igri,sada neznam kako je to jeli se ista promjenilo pa zato pitam...
Jel timska igra ili sta? Sasvim logicno da ovisi o tvom timu, ak os dobar rating igraj u klanu
jest timska i sve je bilo "donekle" ok u beti jer te bilo briga sto ces uciniti jer si uvijek mogao napraviti novi account a sada kad platis nema vise :)
Pa no, znaci ljudi moraju pazit da nerade gluposti, znaci bolja je situacija? Mada uvijek ima ljudi koji rade sranja ofc
znaci taj psr je jos prisutan :(
da prisutan je...
da, puppet je car.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
volio bi ga u doti :)
e da,dali moze Dr repulsor pobjeci sa ultom puppetovim puppet stringsovima(prvoj magii)?
odgovor na tvoje pitanje neznam posto nisam igrao hon odkad je izasao taj repulsor.
ali bi se htio nadovezat na neki nacin :)
jel' se sjecate kako su phase bootsi u beti hona (steam bootsi u honu ako me sjecanje dobro sluzi) bili imba.
mogao si izaci iz gotovo bilo kojeg spella sa njima hahah
rhasta ti baci shackle, ti stisnes phase bootse i izadjes van, pit lord baci onaj graveyard, ti stisnes bootse i izadjes van D:
to su samo neki od primjera xD
sad vise nije tako xD
i da shaka, kad te puppet holda nemres nista xD
uzeti hon ili bc2? hehehe
bc2...
bc2
Imam oboje, hon je puno zarazniji
ja sam dsn odustao od igre, nakon uzastopnih 30matcheva di mi je tim apsolutno retardiran (5-0 gubimo u 1 laneu u prvih10 minuta)= Citat =:
Izvorno postao Haki
vise nema sanse da ista igram a da nemam 5 lockova kod sebe i ziehr pobjedu
sa 1720spr na 1650.
nabijem jebene rtarde koji tvrde da je doc rep hard carry i nece monkey kupiti
xD kaj ja to cujem maroše? da osnivamo klan? :D
pa da u timu imam 3 lockana debila koja ce feedati? radje bi 2v5 igrao >.<
al ne kuzim ove ljude, sa valk igram 1600+ i svaki jebeni arrow pogodim [ispraxao sam se u no-stats :P], lvl1 kill kod rune napravim, 16-2 score ja imam i ove moje budale se idu suicide. chiprell sa 5-0 zavrsio na 5-9 bio. tak jos dvojca iz mog tima. dok sma ja i jos jedan frajer jedini "igrali"
na kraju sam zavrsio 16-9 nekako pokusavajuci spasiti sto se imalo za spasiti...
also "doc rep is a carry, wont buy courier"
pa doctor repulsor je hardcore carry.
nevidim zasto nebi support kupio koku, a drugi support/magmus ili nes slicno wardove.
no comment
hardcarry.
isusbog
daj molim te...kak ce biti Dr repulsor HARD carry,ako moze biti neki carry onda je to semi carry i to u posebnim slucajevima,HARD carry su sandwraith,dark lady,chronos itd da ne nabrajam,int heroj tesko moze biti hard carry to zapamti....
ako igra prm,valk,devourer,magmus,dark lady i repulsor naravno da ce Dr. kupiti kokos...mislis tko god drugacije misli ne razumije ovu igru....
prm, valk, devo, magmus, dark lady i repulsor je tim od 6 heroja od kojih niti jedan nije support, u kojem su svi heroji initiatori.
da, hardcarry nije bas toliko, u nekim slucajevima, al da doc ide kupovat courier kad u timu imas jebenog ws-a plako bi.
pa naravno da bi plakao kad bi imao WS ,glaviusa,vodooa itd,ali hocu reci kada nitko nije support logicno je da ce ici Dr semi support...
magmus nebi u nijendom slucaju trebam couriera/wardove kupovati. on treba rushati pkey. u doticnom timu doc bi i ward i coureira trebo nabaviti. prm?
ti fkt oces reci da je doc carry? (barem semi)?
doc nemre carryati protiv Valk, koja je jebeni ganker/initator.
doc nema sta raditi kao carry. jedino ako imas jos 4 int heroja tipa bubbles/pyro/witchslayer/nymph. ako imas IKAKAV drugaciji tim on je support.
jedini int koji bi mogao igrati ko carry/semicarry je puppetmaster. ovo ostalo je samo zalosno gledati
pa kada nitko nije support jednostavno udres solo mid i ne jebes team 2 posto :D
pa doc je carry, lol
odi na forume, pitaj bilo koga ko se zapravo razumije u jebenu igru i metu, pa ces vidjet da ne igraju doc-a ko supporta.
nemogu si ni zamislit da doc kupi nesto sto nisu statsi i malo regena za solo mid.
doc koji nije solo mid je los doc.
dobro, magmus nemora uzimat ni koku ni wardove, al nije u tome bit.
then your playing it wrong.= Citat =:
Izvorno postao hansi
upravo si postao ne-kvalificiran za ikakvu raspravu u ovom topicu
doca pustati solo mid kad moze tamo ici valk/neki bolji ganker/carry je jednostavno suludo
also zaboravih, soulreaper je sta? sad me zanima odg na to a moram na faks ici >.<
int heroji koji su hard carry moze jedino jos biti Hag uz puppeta,ostali su svi supporti...
lol soulreaper je jedan od najvecih support heroja u igri...=)
-1 iz topica. sad cekam hansija
ma naravno, nebi tako nikad igrao, al ono kazem ti, ako je tim retardiran i sto posto gubite rade si nemoj spustit k/d, zivcirat se ili bilosta drugo.
tim koji ima valk/repulsor ide na trilane koji je bot, valk ide gore a repulsor mid. neznam koji bi idiot stavio u toj situaciji valk mid, jednostavno neznam.
repulsor je na lvl 6 jedan od najboljih gankera u igri. ako jedan pobjegne znaci da je drugi vjerovatno umro, a ovaj treba ic b.
soulreaper moze ic na tanky support, tanky semi-carry, obican support, obican low-semi carry, solo mid hardcore carry, ako se igra pure stomp. ja ga igram tanky support.
edit: shaka, bs, bombardier, myrmidon, tempest, chipper, tb, jos par njih nisu support.
valka je za trilane bolja nego za solo lane.
uz to da je ona ta koja farma naravno.
sr nemre bit hardcarry.
daj nauci vise.
hard carry su mm, scout, tdl, chronos, heroji koji mogu posmicati cjeli neprijateljski tim kasnije (ako su naravno dobro odigrali)
sr je cistokrvni semicarry. igrati ga kao supporta je unistavanje njegovog potencijala, isto ako sto bi bilo unistavanje madmanovog potencijala da igra supporta...