:D
@amd.. znam da sam sexy :rotfl:
Printable View
:D
@amd.. znam da sam sexy :rotfl:
Izgovorio je to kao cjelinu "ne baš suprotno:"baš si seksi""= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Al je stavio >> :oops: << Smajli hh...
Ja sam smexy.(TOCKA)
Necmo vise offtopicarit bwhhaha
Decki samo crne misli. Ima sexy face.Ima sexy zurku.Ima old skul sexy trenirku. Kud ces bolje. : ))
To je inače jedna od najretardiranijih i najljigavijih frizura ikad. :(
Ti mu se javi.
Svatko ima svoj ukus. Ne možeš prema svojem mišljenju suditi drugima.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Može, kako ne? Pa već je presudio. :D
Chick fight!!!! Wooooohoooooo :D
Zapravo, u tom i je poanta :)= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Indeed. ^^= Citat =:
Izvorno postao C
Ali kako mi je jebeno ogavno što tu firzuru sada fura svaki drugi cajkaš, i to sa tonom gela, tako da doslovno izgleda- ljigavo.
Ej, mirko! Najedi se kurca.
Gay is OK hahah : )
Nemoj o cajkama...to nikuda ne vodi...
Ne, ne želim ja o cajkama... Samo ističem činjenicu da velik broj osoba navedene glazbene orijentacije u posljednje vrijeme fura navedenu frizuru. :/
Kako ne vodi nigdje, svi ćemo se složiti da cajke suckaju.= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Uvijek se nađe neki genijalac...
A dobro, ali ovdje ih bar nema puno, koliko vidim...
Na CROPesu je jednom admin postavio temu cajke za ili protiv i nastala ja totalna hajka :D
a jbg i takvi moraju zivjeti. nisu svi cajkaroši ne-normalni tako da... mozda si ti imao kakvih negativnih iskustava ili trauma...ali to je vec druga prica...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Traume. Koji kurac. ;_;
Iako ono, da, ide mi na živce što sam u glupoj maloj sredini gdje 95% populacije cijelo vrijeme forsa cajke.
Ae prestanite pjevati cajke u krivom topicu. Svi ste vi cajkići mali.
Za ekipu!S :thumbs2:
Zavidi mi :P= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Imam ekipu (tj. imao sam u zadnja 2,5 mjeseca. raspala se odlaskom samo jedne klucne osobe :( nek mu je sa srecom na faxu) u kojij su svi ultrateski anticajkaroši (imali smo jednog cajkaroša ali smo i njega preobratiliSna rock :P )
OT!: Bunite se vi ali trebe se pale na takve zurke :D
I ja sam okružen takvima. Ne brigaj.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
aj fala Bogu ja sam okružen ljudima koji slušaju rock,metal,techo(radije to nego cajke) i acustic stvari :D
Mene nije briga što ljudi oko mene slušaju. To je njihova privatna stvar. Bitniji mi je nečiji karakter i stav prema životu od glazbene podloge koju preferira. Ono što mrzim su ljudi koji sami sebi postavljaju granice u glazbi zbog nekog svojeg (krivog) poimanja samog sebe i/ili zbog nekog ili nečeg. Treba biti iskren sam prema sebi i reći "okej, volim House i Old School Hip Hop, ali i Riblja Čorba, Bob Dylan, Tracy Chapman i..." (nastavak smislite sami).
Yeah..= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Inace.. ne slusam cajke xD
@ hedhunter
Nije problem u tome tko što sluša, nego u tome što današnja mladež ima mobitelčeke i zvučnikiće i svašta, pa svojim glazbenim odabirom siluje svih u autobusu/razredu/random lokaciji.
I da, znam da sada ubergeneraliziram i mrzite me tko god hoće, ali činjenica je da su većina cajkaroša zatucani, često priglupi, eventualno nasilni, ''šminkerski'' majmuni i seljačine.
Što se ovog osobnog ograničavanja tiče, ja slušam zbilja sve i svašta, do te mjere da bi me netko, da na mom mp3 playeru pokrene shuffle mod, vrlo lako pogledao jako čudnim pogledom, i eventualno pozvao kola za ludnicu. :I
@blood4me
Generalizirao sam kad sam to spomenuo, ali kakogod, na jetru mi ide ta nekakva kvazirokez firzura s jebenom tvornicom gela u njoj. Nhf. :(
I ajmo on topic više. :(
Čeka se nečija slika PR3DATOR...
Sickmanno1, ajde daj neku iz Albanije. Nismo te dugo vidjeli. Fališ...
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Vjerovali ili ne, ali potpuno se slažem.Nije da kažem da su svi takvi, ali većina je.In general.
Ali svi oni NAJVEĆI kreteni i frajeri i ženskari slušaju cajke.Svi kojih se mogu sjetit.
Jedna ženska je rekla da nije tako, onda sam joj rekao :''aj reci jednog takvog koji ne sluša cajke''...nije mogla.
stvarno šokantno :(= Citat =:
Izvorno postao mirko l
ja neznam jesam ja tolko sretan da živim u nekoj sredini gdje cajke.. pa uopče nisu popularne i nema baš neš puno tih šminkerskih majmuna i seljačina..
Osnujte selo, ili grad. Ili još bolje, GRUPU NA FEJSU!
HI-HA!
Glupi ste ko kurac i smarate više s tim pljuvanjem po cajkama.
Veliki potpis na ono što je headhunter reko.
E da, mali ispravak. Protiv cajki (žena) nemam apsolutno ništa i rado bi da jedna lepa nakitumičiči. To bi bilo veoma lepo. A mjuza. Ni ona nije toliko negativna koliko joj manjka neke originalnosti koja bi jednu takvu pesmu/pevaljku izdigla iz gomile sličnih. Sve one tule u istom tonalitetu na približno istu podlogu, a i inače Balkanska "pop glazba" očito ima ozbiljnih problema s manjkom kreativnosti...
Čika glavolovac dobro zbori, pogotovo se slažem sa quotanim.= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Nisam ovaj puta uopće pljuvao po cajkama... Eventualno sam rekao da me osobno nervira kad sam ih prisiljen slušati. Ono što sam rekao jest ''većina osoba koje su kreteni, također i slušaju cajke'', što ti interpretiraš kao ''svi koji slušaju cajke su kreteni'', što nije isto.= Citat =:
Izvorno postao loo
Da pojasnim na drugom primjeru, ja kažem ''većina ljudi koja kupi računalo, ujedno kupi i monitor'', a ti to protumačiš kao ''svi koji kupe monitor, definitivno kupe i računalo''. Nema baš previše smisla, zar ne? :I
E, žene koje slušaju cajke su uglavnom OK kao većina :)
Al opet, ja neznam jednu koja sluša metala a da nije dobra...
Ne pljujem ja na cajke kao muziku (jer poštujem tuđe ukuse etc etc) ali ti koji ih slušaju su eto ''igrom slučaja'' najveći debili.Ne svi ofc.Loo valjda sluša cajke ili njegovi prijatelji a vjerujem da su normalni.-
Ja sam primjetio da se među vama koji u ovom trenutku forsirate tu cajkoši vs. ostali spiku "igrom slučaja" kriju najveći debili. HA!
Morat ću vas benat ako ne prestanete sa tim retardiranim spikama.
A ja sam primjetio da ti nisi Admin. Razgovor je dobar. Ne treba suzbijati slobodu govora. Brušenje jezika je jednako bitno kao i higijena čmara. Budi drug i pridruži se raspravi ili nabaci svoju sliku iz pekare, pa da komamo...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ae napokon da je objavljeno javnosti ko je najveći banhammer na ovim prostorima.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Možeš li to ponoviti?= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Maloki