Pa uzmes simpa paket i tu karticu koju dobiješ baciš u 3pm i staviš svoju....= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Nigdje nepiše da ti tu simpa karticu moraš iskoristiti.
Printable View
Pa uzmes simpa paket i tu karticu koju dobiješ baciš u 3pm i staviš svoju....= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Nigdje nepiše da ti tu simpa karticu moraš iskoristiti.
Ma da rider :pray:
Šta sad tebi još nije jasno?
Ma samo ti indirektno pokazuje da si Keptn Obvijus (preveo sam ti pošto ne znaš egleski) :P
to je jednostavno presmjesno kako ce ove godine iPhone 4 potuči konkurenciju..
EVO prijedloga za sve ostale proizvođače mobitela:UJEDINITE se,jedino tako mozda i preuzmete nekih 20%trzista iPhonea
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=440039
Amerika :pray:
Totalno :pray:
iPhone OS 4 dostupan za nadogradnju preko iTunesa svim korisnicima iPhonea. 2G nema update, i 3G neće dobiti multitasking, no ostale prednosti su tu.
Pa zašto ne? Apple sa svojim OS-ovima samo hendikepira svoje mobilne uređaje.
Počeo apdejtat i 1. jezgra mi sat vremena radi na 100% a nije se ni pomaknio sa backupanjem :(
Dakle ipak ću ga silom morat restorat :yuck:
Sad me nešto važno zanima oko toga. Ako ga restoram jel to zbnaći da će mi se sve poruke koje sam imao izbrisati, ili će mi se vratiti one od zadnji puta kad sam radio update (a to je bilo prije pfff...) pa zato se i bojim radit update jer imam važnih poruka, takoda...
Zna ko?
ne kužim na koju foru samo zadnje dvije generacije dobivaju multitasking? Loše.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
lol?
mozda zato sto je hardver u iphoneu do tada znatno napredovao i starije generacije nemaju dovoljno procesorske snage za to.
To je kao da ocekujes da nokia 3310 moze upogonit igre na današnjim nokiama.
Promaši ceo fudbal. A Nokia 3310 i N95 se manje razlikuju od 2 generacije iPhonea? Daj, lol. I sposobnost izvođenja više programa ne mora nužno biti povezana sa hardverskom snagom.
kako ne,sposobnost izvođenja vise programa istovremeno ovisi itekako o procesorskoj snazi,3gs je skoro duplo brzi od 3g-a,ne sumnjam da bi se mogao izvodit multitasking i na 3g-u,ali bi skroz usporio OS pa bi whineao da je sporo-.
da... i ima manje rama.. a sigurno se moglo neš izvest al nebi bilo fluidno... a nedaj bože da nešto nije fluidno pa makar mobitel ostao sranje.
Eo napravio sam update. Backupo sam ga od 4 do kad sam došo ponovo do kompa oko 12.
I nakon 20ak minuta čačkanja nisam primjetio ništa konkretno novoga osim novih animacija i malo promjenjenog izgleda. Ćak ni WiFi nije proradio.
Razočaran.. again :thumbs1:
btw: 26ELpS3Wc4QS:rotfl:
ja isto baš gledam, pa nema niš posebno na OS 4.0 osim onaj zoom koji je ionako skroz bzvz, i ajd recimo ovaj multitasking jedina ''korisna'' stvar :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Eo cjelo posljepodne, pa sve do sada pokužavam nači rješenje za neispravan WiFi, svašta sam radio od resetiranja postavki sve do pola sata frižidera i sat vremena zamrzivača i problem se nije malo sa mrtve točke.
Onda sam se bacio samo na čitanje puno komentara korisnika i došao sam do zaključka: mobitel je NEPOPRAVLJIV.
A sve je počelo manje od mjesec dana nakon isteka garancije.
E sad bi molio cjenjenog gospodina Vedrana, kojemu su usta puna samo hvale o samoj kvaliteti uređaja da mi objasni u ćem je problem, u protivnom nema više pravo glasa...
btw: post sa prve stranice
Za početak bluetooth nikad nisam vidio da funkcionira, a napravio sam već 2 kompletne zamjene OSa.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I novosti koje sam zamjetio od 2.2.1 do 4.0 mogu nabrojati na prste jedne ruke.
Baš mi je kolega sa faxa prije par dana pričao o tome. Kao da se pojavio bug prilikom upgradea sa OS v2.x na OS v3.x zbog kojega bi pregorio WiFi čip. U HR naravno nemaš kvalitetne garancije, šalju ga u Mađarsku i dobiješ ga nakon par tjedana nazad neispravnog. Dok u Americi doneseš i iste sekunde dobiješ novi uređaj sa isprikom.
Tako da ti nema spasa, čak i ako imaš garanciju šanse da ti to poprave ili da dobiješ novi uređaj su minimalne. Njemu se to isto desilo na iPhoneu, kao i još parsto tisuća korisnika :rotfl:
iPhone :pray:
Moja Nokia 5800 XpressMusic nakon godinu i dva mjeseca još uvijek radi besprijekorno. Hahahahahahahahahahahaha ha
Kaj ti to vrijedi kada je ne funkcionalni poluproizvod :D
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
meni iphone 2G 16gb vec 2 godine radi besprijekorno...pa si ti misli
Moj niti jedan nije radio duže od godinu dana jer svake godine kupim novi, hahahahaha...ha
:eyebrows:
Moj 3g radi od prvog dana kada je dosao u nase trgovine do danas, a hvala bogu pa ga nisam bas pazio...
Sada je kod frenda, a kod mene je novi 3gs , bez i jednog jedinog problema.
Prije mjesec-dva mi je jeda frend iz kvarta nudio N95 i 300kn u zamjenu za iPhone. Nokia je ispravna samo je maska dosta loša i neradi tipka za stišavanje...
Sad šta vi mislite dali se to isplati?
Naravno da ne. Izlizane mobitele ne bi uzeo ni pod razno, plus tipka ne radi.
Dobar način da kralj utopi nefunkcionalno smeće i za šaku kuna dobije najbolji mobitel na tržištu.
Morao bi biti panjina da daš iPhone za N95 i 300 kuna.
Ja ti dam N82 i 300 kuna. Imam ti potpuno novu crnu masku, bez ogrebotine sa svim zaštitnim naljepnicama i sve tipke rade savršeno. Wifi također 8)
Nokia je i jedno i drugo. To bi značilo da mob ne radi.
I ja se sjećam da si svečano obećao da nećeš više trollati :D
Da. Pogotovo zato sto ti wifi neradi, a bez toga pametni mobitel nema smisla...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Najboljem mobitelu na tržištu ne radi WiFi.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni radi. Od verzije 4 daleko jače i brže.
Lijepo, ali rajderu je otišao nakon upgradea OS-a. Moja Nokija koja bi trebala biti neupotrebljiva pritom radi savršeno :*
I sam sam napravio taj upgrade. Radio je odlično i prije i poslije.
Isto tako ja nisam vidio Nokiu koja ne radi. I sve su bile funkcionalne.
Onda očito nisi ništa vidio, jer sam ja bio na rubu da je stavim na asfalt i prođem autom preko nje :)
Da zamjenim mobitel koji mi je XXiti put skinio zadnju lipu sa računa, i da bude još gore nemam WnW, a WiFi mi je riknio (a tebe sam molio da mi objasniš zašto kad se već voliš pravit pametan).= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dakle šta sada imam na mobitelu. Mogu primati pozive, poruke (svakih 15 min mi stigne poruka da iznos na računu nije dovoljan za prjenos podataka), pogledat kolko je sati i slušat glazbu na užasno tihom zvučniku. To bome mogu na svakoj kanti.
I tebe bi molio kao uzornog admina i velikog realistu da mi IJEDANPUT odgovoriš na pitanja koje sam SAMO TEBI postavio na koja mi u 99% slučaja neodgovaraš nego okrečeš glavu i naštavljaš sa svojim debilnim teorijama. Nisi mi odgovorio na hrpu pitanja oko decicated servera oko CoD6, pa na ono gore pitanje... oš ikad išta odgovorit jer mi zbilja ideš na jetru. Vječno se praviš pametan, a isto nedokazuješ.
Ekčli prije upgradea :) neradi već možda mjesec dana...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A kako čitam po netu to se masnovno dešavalo kada je izašla 3 verzija softwarea.
Jucer sam stavio 4.0,prije toga sam imao 3.2 Jailbreakan. Prvo sto sam skuzio je bilo to da nemoze nac niti jedan wifi. Pa sam napravio reset routera,cijelog iphone no ni to nije pomoglo -.-
Danas vec nekih sat vremena radi kako treba. Cini mi se da iphone s novim software-om radi brze,ali i da trosi manje baterije.
Toliko od mene :thumbs2: