Musical epizoda Scrubsa :rotfl: :pray: :rotfl:
Printable View
Musical epizoda Scrubsa :rotfl: :pray: :rotfl:
Gleda tko Jeeves & Wooster? Meni svakom epizodom sve jače.
Nisam gledao serije već godinama. Ali Jeeves i Wooster je nešto predobro. :pray:
Ne znam zašto me privlači to ismijavanje engleskih gentlemana. :rotfl:
To sam prije par dana vidio to dvoje su predobri kad ih se stavi zajedno XD
Obojica su kraljevi. :)
-lUX0Wr9 ... re=relatedS :rotfl:
Gledam Allo Allo po neznam koji put.
10/10.
Je, Jeeves & Wooster je stvarno odlična serija, do sad sam pogledo sve epizode od kad su počeli ponovno emitirat.
pogledao Firefly,treći put.
Najbolja serija ikad.
Ajm bek aftr tu viks of suspenžn! \m/
Počeo sa NCIS-om od prve sezone da pokrpam rupe. Stvarno mi je postao najdraža serija.
Završio sinoć Scrubs, odlična serija, sad ne znam što bih gledao :(
Legend of the Seeker.
Nije los,malo je cheesy,ali se to da prebroditi.
Xfiles
5. ep Čru Blada.. Najbolja u novoj sezoni...
Počel sam gledat na HTVu navečer neku englesku seriju, Life On Mars, bila jučer prva epizoda. Radi se o detektivu koji u 2006. doživi prometnu nesreću, i probudi se u 1973. i nije siguran jel stvarno tamo ili je sve halucinacija. Zasad mi zgleda dosta dobro pa ću nastavit pratit.
meni isto, bilo je to i prije na televiziji, al nisam gledao
Ma da, to je sad ovaj ljetni retrovizor, jedino još nisam uspio Mućke uhvatit. I počeo sam malo pratit Red Dwarf, fascinatno je koliko su te engleske humoristične serije superiorne svim ostalima.
Red Dwarf je klasika. Jednostavno nedostižno.
što su počele mućke? mislio sam da nisu još. inače, ako netko ne zna, hloverka nam je nažalost postala direktorica programa hrt-a umjesto domagoja burića (inače fana sf-a), i tko zna kako će sada program izgledati. već je maknula 24 koji je trebao početi jučer i seriju always greener, koja je počela prošli tjedan, a tko zna što je iduće...
Sledge Hammer :pray:
A tako ti je to kada stvar staviš ženskoj u ruke, sada ćemo dobiti esmeraldu, marisol i santa barbaru :(= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
PS. Danas dvije epizode big bang theory, gledao sam, ali gledati ću ponovno :D
Baš gledam Big Bang Theory na rtl-u, kako su dobri :rotfl: Ovo gledam obavezno!
Ane. Dobro pa barem bude toga na HRT-u. Mućke nikad nisam ni uhvatio, doduše. :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Neznam jesi li gledao onu epizodu gdje su došli na planet gdje se sve radi naopako, umirao sam na svaku scenu. :pray:
Aha Nodnol :D
"Neko selo u Bosni"
Vindaloo. :)
"Ispijanje" piva mi je bilo vrh. :rotfl:
Gledam i dalje Big Bang Theory, kak su fenomenalni. Nemogu vjerovat da to nisam prije gledao :(
također,na trećoj sam sezoni,It's hot in here it must be summer je vrhunac serije :pray:
na kompu ili na tv-u? na tv-u su bile samo prve dvije?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Na kompu, sve tri sezone. Sad sam na polovici prve, umirem :rotfl: Al početak prikazivanja na rtl-u me ponukao da nabavim i pogledam sve, tko će čekat svaki tjedan :)
I ja sam pogledao prve 2 epizode na tv-u i moram priznati da sadrži zadovoljavajuću količinu smijeha.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Čak štoviše i dapače!
Čak štoviše i dapače... Jel' to fraza onog plemića iz DD-a ili tako nešto? :)
Od ponedjeljka Mućke. :D :D
Jao, pa to će se gledat samo tako.
Life on mars, Red DW'OF i Enterprajz, najbolji startrek ikad.
Da, lord H.G. Wells. :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nemojmo pretjerivati. Ali, dobar je.= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
da, najbolja star trek serija je voyager...
mislis,najlosija.
ne. najbolja...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ne.
Meni je Voyager odličan.