Kaže si IGRE :wink: :)
Viđeno u modovima...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sta bi CoD bez tih modova... a sad ih onemogučuju :?
Printable View
Kaže si IGRE :wink: :)
Viđeno u modovima...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sta bi CoD bez tih modova... a sad ih onemogučuju :?
U Flag-Runner Multiplayer Trailer-uSna 1:43 možemo vidjeti prebacivanje hosta, valjda je admin quito i onda se server prebacuje na drugog igrača, uglavnom cijeli postupak dok igramo traje samo par sekundi tako nevjerujem da će nam toliko smetati.
Tako sporo ce to biti? :shock: eo njima fof :yuck: ko je još vidio pauzu u multiplayeru :kill:
par stotinki može bit krucijalno, da ne govorim o sekundama.
btw. rider sviđa mi se avatar :thumbs2:
Da. Za razliku od CoD4 gdje to treje 0 stotinjki (tj nepostoji) i pola sekunde je puno.
Btw. fala :oops:
E jeste cjepidlake... :P
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
lol kaže SESigre
Izgleda da ce samo konzolasi uzivat u ovom svemu... mozda jos i kupim za PS3 al sumnjam da cu dat tolke pare ak za pc mogu jeftinije
to je stav koji se trazi.....= Citat =:
Izvorno postao Carp
iako ga IW-iovci pokusavaju pokopati rukama i nogama ali im ne uspijeva.....
upravo to,budu zaradili masovne pare na konzolama,za PC ih tako i tako boli briga pa mogu uvaljivat sto god hoce.= Citat =:
Izvorno postao Carp
ipak na konzolu nemos instalat hax pa se nemoraju brinuti oko zastite, iako nije vise PB... damn, bas bi volio vidjet dali warlord moze razbit VAc zastitu koja ce bit =/
vac je isti vrag ko i pb,samo sto je pb mnogo zastupljeniji i bolji(makar je jako daleko od savrsenstva),ni ne sumnjam da ce biti cheatera ovako i onako,samo sto ovaj put nece biti admina koji bi ih se rijesili.
U zadnjih mjesec dana je palo oko 5000 haxora, pb je možda konačno počeo radit nešto :)
evo ovak....
do prije pola sata sam bio da cu vjerojatno kupiti igru...
sada sam siguran da je necu kod sebe igrati(osim ako mi je neko neposudi)
sj....i su mp nadam se da ce ovaj specops biti uredu pa kad iw posustane i u patchu 1,1 poprave sva sra.a sto su napravili
i ja cu si kupit igru a do tad nista
http://modernwarfare247.com/news/new-sp ... -overwatch
evo sta su nam unistili
e ovo ce biti majka svemira na lan partyjima= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Zastupljeniji, mozda, bolji, nikako! ;)
ohoho,sta je ovo
http://www.gametrailers.com/news/modern ... erson/1501
Stvar koju su pokupili iz MODa by zajednica...
Pa nije bas da nam to treba.... malo je to bespotrebno, ali kad su to vec isli raditi, zar nebi bilo bolje da su to napravili kako spada? Znaci da mozes mjenjati iz prvog lica u trece kad hoces i gdje hoces (singlepleyer i bilo koji match u multiplayeru.)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
pa da mislim da nitko nije lud igrat FPSu trecem licu
sign!= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
To onda nije fps nego third person shooter.
Mislio sam da je Treyarch napravio fail sa CoD:WaW, ali sad tek vidim sta je IW napravio...
Napravio je jednu od najboljih igara ove godine, uz bok još eventualna dva-tri naslova. A to kaj nema MP kakav su ljudi željeli je druga priča. Možda dobi koji postotak manje ali i to je upitno. Igra je uspjela već onog dana kada je najavljena.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Prema Infinity Wardu, Treyarch je mala beba u jaslicama.
LJudi kupe igru igru da bi zaigrali MP, a ne SP...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, oni koji igraju MP. Oni koji ne igraju MP igraju SP. I kupuju je.
A kad smo kod kupnje, pa dobro znate da će je svi kupovat i da će je svi igrat, prodat će se u više primjeraka nego jedinica itd. Tih 100k i sitno ljudi i njihove peticije...presmiješna stvar. Isto kao i sa L4D2. Ma lol.
zna se sta rade ljudi koji zele igrat samo SP, a cini mi se da svakim danom sve vise ljudi odustaje od igre
Meni se čini da ti se krivo čini :D Al ajde, pričekat čemo prodajne rezultate pa čete onda vidjet na kaj mislim.
glavno da se usredotočuju na bespotrebne gluposti kao sto je tps pogled a uredno ignoriraju desetine tisuća PC gamera koji hoce natrag ded. servere.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Prilicno sam siguran da ce MW3 biti console exclusive,sigurno ce stavit jos hrpu gluposti i cover sistem.
Ako je dobro izvedeno, jebe mi se.
Iskreno, nebi volio da se uvodi dedicated.
Ostat ću na cod4, a ovi idioti nek vide da će samo na gubitku sa ovim bit.
@AralS- sumnjam da ćeš dati 450/400 kn za MW2 da samo SP-odigraš koji će trajat kojih 10 h?
Pa tolko košta kod nas, kod nas je originalnih primjeraka tako malo prodano da je to na globalnoj razini 0.000000001%. Govorim o svijetu u cijelini. A inače, da moram dao bi tolko, al zbog sp-a, jer njega igram, a ne mp. I ostali isto tak rade, ne kupuju svi igre zbog multija ;) I meni je to glupo al tak stvari stoje, ne igra 11M igrača samo multi ^^
ako ne kupim igru zbog multija onda je kupim zato sto to zasluzuje kao npr witcher koji ima nekih 50+ sati gameplaya i jos par puta toliko i stalker koji ima 20+ i n puta toliko,ali da dam 450kn za 8-10h igranja,a multi su sjebali,nema sanse.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Hey, nevjerujem da će neki Austrijanac, Britanac, Nijemac dati 60 € za igru, samo da odigraju SP koji će trajat nekih 10 h, nisu oni toliko glupi. :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Glavni dio Call of Duty serijala je multiplayer, a sporedni dio je singleplayer. Pa vidio si kako je CoD4 kratak (ali sam ga presao 4-5 puta jer su misije zakon :D ), a kazu da ce kod novog MW2 single biti jos kraci :( . Ako kupis ovu igru samo zbog singleplayera, onda neces najbolje proci, tj. neces izvuci sve najbolje elemente iz nje. (Ma treba samo jednom probati multi i bude se brzo navukao :)) .
Pa vani su igre jeftinije a standard bolji. Kao što sam rekao, meni mw ima presavršeno sp iskustvo, u biti kad malo bolje razmislim još nije izasao fps koji ima bolje i dao bi svaku lipu za tih 10h igranja...da sam Rokfeller i da ne živim u Hrvatskoj. Statistike same govore, ne igra svih 12M ljudi multi. Oni koji ga igraju misle tako. Ne kupuje se igre samo zbog multija. Bioshock npr, nema mp a igra je za svršit u sp-u. A to kaj je tolko para dat problem svakak stoji. A ja se time neću zamarat, ne bi trebali ni vi ^^
No dobro, neću se sad kačit oko toga, znam zbog čega ću je igrat i to je to. Lijepo ću jos pričekat 2 tjedna i uživat ko car u kampanji. Ionako je moj mp samo hl, q3 i ut, daljnja izdanja me ne zanimaju :D
Lets face it, IW FAILED!
Neznamo još, vidjeti ćemo.= Citat =:
Izvorno postao Carp