ništa,samo sam pogledo voliminal-inside the nine dvd od slipknota.
Printable View
ništa,samo sam pogledo voliminal-inside the nine dvd od slipknota.
ma nije to to, ja to shvaćam ( takvu vrstu humora )= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
uzmi primjer monty pythona hrpa gluposti na jednom mjestu i ne moreš se prestat smijat... :D
BORAT! :pray: :pray:
Hellboy 1... nisam impresioniran. Lijepi efekti, loš film.
Hellboy 2 : The Golden Army - mnogo bolji od prvog
Ga se isplati u kinu pogledati?
REC - Nesto najbolje sto sam ikad u zivotu vidjeo u horor zanru,film je prejeben jednostavno i ne moze ga se opisati ali pokusat cu samo naglasit da je totalno realan i da je bez klišeja, dalje vam necu govorit jerbo bi spojlao duh...
9/10 .
To je Španjolski film?
da
pwna film.
film je nako.... u rangu je sa cloverfieldom i mnogo slice...
NISAM pogledao Hancocka, propustio sam ga da mogu otići kod smartass...ne žalim za tim.
Jedina slicnost sa cloverfieldom je sto je snimana iz te perspektive sve ostalo je niđevezno.= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
jedina razlika sa kolverfildom je sto su ovdje radnja ogranicena u prostoru i sto se ne suocavaju sa istim beštijama, to povlaci da je sama akcija drugacije izvedena ali je poenta potpuno ista...
realnije je da ima neka zaraza kao sto su oni objasnili koja je potekla od one male djevojcice nego da veliko cudoviste iskoci iz mora.
Jeste li vi ikad čuli za PM? :cry:
rec ne mozes usporedjivat s kloverfildom nego kloverfild s recom.= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
i da.
rec je 150 X bolje odradjen i skerniji.
inače hancock je kakaĆ :*
REC je odličan al valjda znate šta slijedi__ameri se odmah prihvate posla i naprave remake a zvat će se Quarantine
vaj gad, vaj :(
inače od takvih filmova mi najviše pwna blair witch project
mogo bi ga opet pogledat
Pogledao sinoć Underworld. :pray:
Sinoć sam Juno pogledala... odličan film :thumbs2:
SAW I
SAW II
SAW III
SAW IV
Brutalno.
Neću danas spavat majke mi.
:pray: :pray: :pray:
casaulties of war sinoc,otad nista.
Pogledao sam i ja taj film i nije mi nešto,nekak mi nije sjeo kao i mala miss amerike,nije mi baš smiješan.= Citat =:
Izvorno postao smartass
ne mora svaki film biti smiješan
Znam,ali ipak je to komedija.
ali nisu sve komedije i "komedije" iste, evo kriminalci na godišnjem se reklamiraju kao komedija, i iako je film smiješan i ima dobrih fora, to da je komedija, ne bih nikad rekao
u jednom cugu?= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
star wars clone wars i mummy 3
mummy 3 vrlo loš i nezanimljiv 5/10
star wars clone wars 7/10 više sam očekivao al ok je
Trebao si sačekati još malo dok ne izađe petica pa da sve odjednom. :D= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
American Psycho :twisted: :kill:
Back to the Future Trilogy po jedno 10 put ^^
Obozavam te filmove...
Ona tema razvaljuje, iako su sa 3. dijelom lagano razvodnili trilogiju.= Citat =:
Inače, pogledao Konana Barbara, onaj 1. sa golotinjim i James Earl Jonesom kao Thulsa Doom... prejako.
Iz tog filma moraš izvući dvije životne škole, prva je tajna čelika, i naravno, ona bitnija, što je najbolje u životu.
Jesi li naučio?
Pogledao sam Hulka(novog),Hancocka i Wanted.Odlični su filmovi.
odlični filmovi :pray:= Citat =:
nostalgija :pray:
imam doma sva tri :D
idem ih pogledat ovih dana opet
@arbiter : ma meni je trojka čak i najjači dio :D
Naravno, zajedno s tim da te žena iz Vukojebine Donje nikad ne poziva u svoju kolibu iz čiste dobrote.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
@Morgoth:
Meni su ostali nastavci lošiji jer je tu već prisutna "sjaj" Hollywooda, a 1. dio je ono čista i surova brutala bez imalo ukrašavanja.
redovnice nastupaju 2 zakon film još bolji od 1 dijela...
ocjena: 8/10
jadan ti ako su ti to dobri filmovi...