Plus:
>vide kroz disguise
>vide te kad si nevidljiv
>svaki revolver radi nikakav dmg.
Printable View
Plus:
>vide kroz disguise
>vide te kad si nevidljiv
>svaki revolver radi nikakav dmg.
Demoknight i Heavy su najbolji.
Moram probati shotgun apgrejdati maksimalno. Ludim brzinama puca.
Ne vide kroz disguise, vjerovatno si im stajao u line of fire na ove tvoje ostale, a cloak prate nekih sekundu nakon aktivacije, upravo onoliko dugo koliko mu treba da postanes nevidljiv.
Righteous Bison je zakon apgrejdan. Imaš brdo "metaka" i još prolazi kroz neprijatelje.
Mene su pratili dok sam bio disgajzan :(
Jebote kako sam loš, ne mogu si nać klasu da me jebeš :(
Nekako mi Sniper najbolje leži ali svi vajnaju kad ga uzmem. Jer suxxam teže :(
Ja sakam sa svime osim Medica/Heavy/Engi/Pyro
Oh well.
To je pola klasa, ti nemaš pravo glasa.
Jel si ti kojim slučajem moj dvojnik?= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Ja sam ti.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Kad budete mogli igrat ili nešto recite, iako sam kriminalno loš.
Gledam statsove koje mi je brat nabio tijekom vremena, najviše bodova na Pyrou, a najviše igrao Medica. Efikasnost obrnuto proporcionalna :(
Ti slobodno igraj medika i hilaj nas.
Igraj klase koje ne zahtjevaju nikakav skil.
Nabrojane su u mom postu gore.
Medic i Engi su dosadni. Heavy je ajde dobar, al npr. Demomana ne znam igrat da me ubiješ.
Pyroa ne kužim, a i nisam baš u tom stilu. Zapravo hoću nešto najprosječnije, a toga nema :)
Soldat.
Eto i on, ajde.
= Citat =:
Pyroa ne kužim
> W + M1
Eto. To je sve.
Casual.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Bio bi casual da je to reko za soldiera, demomana i slično
Da, odličanSti je savjet, nek' ga izrugaju do obliviona i još usput neka ništ' ne nauči.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Ja evo završila Coal Town Ctrl+Alt+Destruction u mann up modeu, item lootovi su sranje (imali smo 3 vouchera), al' bome je to bilo dobrih i napetih sat vremena. Sad ću si okačit bedž ko pravi prestiž fra'er i neću više igrat jedno 3 dana, umorilo me.
>Sarkazam= Citat =:
Izvorno postao Dania
Čemu osjećaji? Previše machine pyroa?
Ma previše onoga "buhu pyro loša klasa" :D
Dania malo skinula be good feel good masku hehe
Dajte jel igra itko :(
Igram.
Ne trenutno, al svaki dan 2-3 runde nabacim.
Dodaj me.
Nemam igara na Steamu pa ne znam jel mogu addat ikog, chevap666 je nick, igajte pederi da nas barem šestoro ima za MvM.
Jel' zna netko nekoga kome treba strange botkiller knife? Mjenjam za bilo šta drugo +metali (ako treba) ^^
Očemo neki pub action opet večeras i sutra ? Moze i MVM ak bu nas manje.
Ja nemrem večeras, sutra može :)
Moze i mann up. :D
ajd ko danas uspije ulovit nek se pojavi tam negdje nakon 21:00h na group chatu PCP grupe, il nek se sjuri na mumble pa bumo neš složili :)
Mann up je onaj sranje mod što se plaća jelda?
Tako je.
Nije sranje i ne plaća se ak nećeš
Može samo ako ogromni skillovi nisu potrebni i ako me Čuxovi frendovi opet ne siluju :)
Inače, nevezano pitanje, jel mogu nekako stavit da me ne spaja na servere s botovima? Idu mi na nerve :(
računam da će coop sjest, tako da nema straha :D
Kada bude to onda?
Ja sam tu, normalno pošto sam f2p govno ne mogu uletit na grupni čet pa bi bilo prekrasno da odgovorite na gornje pitanje.