Ja sam si uzeo fat model, razlika je skoro pa nikakva, cijena je podosta manja, a i izgled je podosta bolji. :)
Fat > slim. I još slim ne može uspravno stajati bez pomoći, što je kod mene velika mana.
Printable View
Ja sam si uzeo fat model, razlika je skoro pa nikakva, cijena je podosta manja, a i izgled je podosta bolji. :)
Fat > slim. I još slim ne može uspravno stajati bez pomoći, što je kod mene velika mana.
meni se fat xbox 360 nije pokvario kroz 8 mjeseci, frendu se ps 3 fat pokvario za niti 2 mjeseca, znam jos puno ljudi po forumima kojima je fat ps3 crko, vecini njih je crko tojest, dok se xbox 360 sa jasperom jako jako rijetko kvari, dobro, starije verzije su se dosta kvarile, al one pizdarije 8% ps 3 i 25 % xbox 360 igrnorirajte, puno su veci iznosi. grime ti si dobio dobru kopiju, sad cemo vidjet do kad ce trajat, al i meni je pomalo zao sto nisam kupio ps 3 slim nego xbox 360,
Ne postoji li nešto što se zove garancija?
postoji, al dok ti dode novi prode barem 3 tjedna
pa niste valjda tolki ovisnici :rotfl: za 2 godine kad planiram kupit ps3 taman će past na neku pristojnu cijenu :D
PS3 je praktički nekvarljiv u odnosu na stare 360, krive su ti informacije ili ih namjerno izvrćeš. :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
Opće je prihvaćena činjenica da su stare XBox 360 konzole (pre-Jasper, isti period kao i fat PS3) škart i da je Micro$oft štedio gdje god je stigao na njima.
Normalno da je štedio kad mu je svaka prodana konzola generirala minus. Jebi ga, ipak je to Microsoft pa su si mogli dopuštat takve stvari :)
Pozz. Zanima me da li bi ja sa svojim wirelles routeorm od t-com mogao ići na internet i igrat multiplayer igre sa ovim novim ps3-slim? I još me zanima koliko bi plaćao na mjesec psn? Ćuo sam da ima ugrađen wifi da li mi može netko objasnit što je to?
psn je besplatan, wifi znaci da se mozes bez icega spojiti na router (netreba ti usb adapter ni nist slicno, ko za komp)...
Moze li me ko uputit kako se tocno zicano spojit na ps3 network. Iman sakati kasda router i jednin je kabelom spojen s laptopom a drugim s ps3. Ali svaki put mi javi neki DNS error (80710102). U settingsima san prepisa ip adressu i dns sa laptopa ali nece opet. Zna li ko u cemu je problem?
Routing mod na routeru, a ne bridge.
Moze malo detaljnije ako nije problem :oops: . Bija bi stvarno zahvalan :wink:
Ljudi ako kupim PS3 Slim koliko će mi otprilike potrajati? 1 godina sigurno zbog garancije ali htio bih barem 2 ili više godina da potraje...?
Evo još nekih pitanja...
Koliko košta popravka ako bi se kojim slučajem pokvario? Da li je prebacivanje igara sa računara na PS3 jednostavno (Naravno dok je čip tu)? Vidim da za VGA treba onaj kabal a za HDMI? Može li se na neki način na PS3 ugraditi tastatura (Na Xbox360 se moglo pomoću nekakve sprave)? Jel se kopirane igre mogu igrati MultiPlayer bez problema poput Ban-a itd... To su sva pitanja, ako možete MOLIM VAS odgovorite! Pozdrav!
= Citat =:
Izvorno postao urkes
prvo i osnovno, chip ne postoji...
za sad nije poznat jos ni jedan ylod na slimu...
tipkovnica se usteka u usb i radi, netreba nikakva "sprava"...
ak mislis igrat piratske igre, online i mp zaboravi, jer da bi ih mogel igrat treba ti stari fw, dok za online, tj spajanje na psn treba zadnji fw...
sad jos objasni ovo
"Vidim da za VGA treba onaj kabal a za HDMI?"
ak oces kvalitetnu sliku na lcd/plazmi/monitoru, spoji s hdmi kablom, ak imas stari tv, scart je dosta...
Izgleda da je PS3 zaštita probijena za trajno. Nadogradnja firmawarea više neće pomoći.
VIJEST
:( taman sam ga išao kupit :( :( NEMA VEZE :rotfl:
Kao da nismo znali da taj dan dolazi.
Sad će Wedran reći da taj dan nije došao.
this.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Retaji, retaji svuda.= Citat =:
Izvorno postao random lik s linka
Kako ti to suptilno joj
Sad mi trebamo komentarisati tvoj post pa da ti kazes nesto ultramega i zavrsis to sa: :)
amidoinitrite?
Sony će riješiti firmwareom najkasnije do kraja siječnja. Plus ovo Arbyevo.
Za oni koji shvaćaju vedrana ozbiljno, ovaj je hack toliko ozbiljan da korisnici imaju pristup konzoli jednak Sonyju. Mogu radit s konzolom doslovno kaj god žele, a firmware ništa ne bi riješio jer ne mogu softverski promijenit sve ključeve nit algoritme. Uglavnom, ps3 je najotvorenija platforma ikad; mnogo, mnogo izloženija nego su Wii i Xbox360 ikad bili.
Ja volim misliti da postam istinu.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Naravno da ne, inače bi to napravili odmah po izlasku. Sad se kite nekakvim perjem, a u biti se radi o nefunkcionalnom otključavanju konzole kao i uvijek dosad.
Na stranu što je ps3 hakan još prošlo ljeto, čemu sam svjedočio. Da, vidio sam svojim očima proces i da stvar funkcionira.
Nisi.
:(
:(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Znači od sada će svaki vlasnik PS3 konzole moći pokretati piratske igre bez ikakvog straha da ga banaju sa PSN-a. Moći će raditi sa konzolom što god hoće.
Isto to vrijedi i za PSP, pošto je sve na istu šablonu.
Marvelous, simply marvelous. :D
Kupujem PS3.
PS3: otvorena vrata piratstvu
Definitivno je odzvonilo PS3-u kao platformi bez piratluka.
Al nema veze, sad će Wedran opet reći da će Sony to riješiti novim firmwareom. :thumbs2:
do kraja sijecnja
= Citat =:
Izvorno postao Xero
jedna prigodna xD
http://www.pohrani.com/f/E/m6/1tpfFCIM/failf.jpg
http://geohot.com/
Inace, Kotaku je dao jednu zanimljivu obzervaciju
= Citat =:
Crucially, because this key lies at the very heart of the PS3 hardware itself, it appears that if it has been cracked, it will be almost impossible to repair (even via firmware updates), as altering the existing key would run the risk of rendering all existing PS3 software inoperable
Kao što rekoh, riješena stvar.
http://www.next-gen.biz/news/sony-responds-to-ps3-hacks
:( :( :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N