Ok, nisam mislio na modove nego na normalnu 'vanilla' igru, a znan da modovi čine čuda.= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Ali..ograničenje treniranja skilova- šta to točno radi?
Printable View
Ok, nisam mislio na modove nego na normalnu 'vanilla' igru, a znan da modovi čine čuda.= Citat =:
Ali..ograničenje treniranja skilova- šta to točno radi?
Kada dođeš do trenera, on te može trenirati do određenog levela! Sa modom makneš tu granicu tako da te može trenirati do 100... a vjeruj mi kasnije su jaaako skupi treninzi :D
kod mene je ta granica 999 :)
Daj me nemoj? Pa kak dođeš do toga :D Ja sam u Morrowindu pišao krv za pare da istreniram samo Major skills na 100!= Citat =:
E u morrowindu i enchanting koša puno puno. Ali ni to nije pravo rješenje problema imo.
e zajeb sorry, nisam ti dobro pročitao post= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja sam mislio na to da mogu 999 puta trenirat neki skill po levelu (default je 5)
ffs, šta je gadura tak jaka? :D
Ja sam je par puta pokušao ubiti,pa kada sam vidio da ne ide,počeo bježati van iz ruina,zatim sa water-walkingom prešao jezero (ona pliva istom brzinom kojom ja trčim po vodi) ravno u Waterfront District gdje su se čuvari
par minuta klali sa njom,dok je na kraju nisu izubijali a ja pokupio oklop i mač.
vreba :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
kakav je to mod sa odronom kamenja?
a otkud eksploziv? :D
edit: ovaj file planet kad stisnem download hoce subscribe, tj nesto dolara.regao sam se (gore lijevo pise moje ime i logout) pa neznam, kako da skinem?
vidit cu ovo
aj jos linky na eksplozije i car si :D
a gdje je taj ruin?
[quote=Prince-Artas]e zajeb sorry, nisam ti dobro pročitao post= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja sam mislio na to da mogu 999 puta trenirat neki skill po levelu (default je 5)[/quote:2sonnanc]
napokon naso mod a :D
napravio sam :)
ja sam startao igru sa wood elfom ( :D ) i tako lovim okolo i pwnam bandite, koritstim mod Adrenaline Oblivion koji stavlja strasno puno ziovina i bandita okolo...malo sam se bavio terorizmom, tnx na linku sa bombama ;)
ironicno, na forumu sam vidio da razgovarate o njima pa sam isao vidit kako je, prije mi nisu bili nesto.
i sviđa mi se :D
hellboy i ti bi trebo probat, zajebi fargotha on je poremecenjak= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
lik voli magove netreba mu šumar neki :)
ugl ja sam bretončeka napravio, mage horoskop neki battle mage like custom class i tak, kupio si summon dremora :killyou:
daj čitajte malo od prve strane
kad smo svi bili napaljeni ko deca
W3DR4N jedini bio gals razuma
i bio u pravu...
tnam ko je lik al ne kuzim o cem pricas :?
Meni je Oblivion dobar al sad cekam Morrowind GOTY.
dovoljno je pogledati komentare ispod ccc...
evo ti svi OB easter eggovi= Citat =:
Izvorno postao Sova
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Easter_Eggs
sova, znaš da se inače na forumima daje ban za to?
zašto, al u videu nije easter egg (nisam ga gledao, 56k)
lutaš tamnicom i na kraju filma ti iskoči neka nelijepa slika s popratnim vriskovima ;)
E da, i u Vilverinu nema bandita, samo Umbra.
Nisam zna.Aj sry tebi i svima ostalima za to.Tribala je bit mala sala.Kad se ja sitim kako sam se usra a to jos hvala bogu nisam ima slusalice zato jer me bolilo uho ali i tako se dovljno dobro culo.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
e, a to se stvarno prikaze il si ti ubacio?
BTW opet pocinjem, neznam koga dauzmem, reporuke ? :D
Jel misliš na klasu, rasu...?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Imaš dobrih preporuka u drugim temama, a i čitaj postove prije.
:wink: