Meni nema smisla igrat ak nisam spojen na net, upravo mi je ta povezanost jedna od najboljih stvari.
I dosad me invejdao svega jedan lik.
Printable View
Meni nema smisla igrat ak nisam spojen na net, upravo mi je ta povezanost jedna od najboljih stvari.
I dosad me invejdao svega jedan lik.
Nope, PvP ti sad osim o SL-u dosta ovisi o convenantima i o ukupnom broju skupljenih duša.
i ono kad vidiš lice na stablu pa se približiš i inspektaš, te odma nakon toga umreš :D
sad sam u Drangleic dvorcu koji je preseksi :D
Claymore na +10 lighting, BK Helbard i BK GreatAxe kao suport :D
armor još neam niti jedan, jer sve koje sam za sad našal su ružni ko drek, doduše od Creighton the Wanderera je fora, sa znakom jelena na prsima, a i ima seksi plaš :D
Da ste išli u šumu s halbredom, ne bi vas ni okrznuli. Al po defaultu se tu mora potencirati lošost.
da
pokupio sam Faraam set, pre seksi
to cu sad nosit zauvijek :D dignul bum ga na max i ne skidam ga :D
Inače, našo sam si zakon armor koji ću furat, tj. combo, jer će kaciga biti od drugog armora.
Al vidjet ćete ga samo ak ćemo pvpat ili coopat, neću vam reć koji je.
Faraam ipak neću, jer ga apsolutno svi melee likovi nose.
Llewellyn Set je najbolji.
Ok je, al ima i boljih.
ma trenutno mi je jako slab, na 10 =/ jer sam dizal i intelekt na 10 zbog BK Axe, al mi se sve cini da bu taj BK Axe dobil pedalu, nije mi neš
za sada mi ide cist solidno, 2-3 zamaha Claymoreom i mobovi padaju, imam dva Soula za respac, pa lako ovo iz intelekta prebacim u faith, a i mislim da cu na NG+ igrat sa miracles
Ja imam 50 faith i tamo Lightning Defender Greatsword daleko nadmašuje Lightning Claymore.
Dragon Aerie je vjerojatno najljepša lokacija u svim igrama ikad.
Nije.
Mislim, cool je i sve to, al je Tower of Flame ljepši.
Lol nemaš ti pojma ti voliš Skyrim. Dragon Aerie je najljepši.
Oš se tuć?
Ajde.
Sutra navečer.
Lv152, oko 4000000 soulsa.
I'll be waiting.
Eh ja aam SL124 i imam oko milijun i pol duša.
Jesi rađe za fizički obračun?
ono prešo faking igru neee
sad platinu vatat u laganini
:P
Daj se zaposli više ili završi taj faks.
Ja jučer cijeli dan proveo u vožnji, navečer nisam imao nimalo volje za igranjem.
... ili kako je flander postao bolji gamer od W3DR4Na.
Razlika je u tome što na PS3 screenu sunce tuče u TV.