Gledam i ja. Smrzla mu se konzola. lol= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
EDIT: He's back.
Printable View
Gledam i ja. Smrzla mu se konzola. lol= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
EDIT: He's back.
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
a XboX xD
Jinglovi :pray:
ahaha frajer trkne jelena i onda se slika xD
btw kako jebena vožnja po planinskim cestama :D
Umirem, sve nožem u bubreg.
Ne znam jel ovo AI ili splet okolnosti, ali policija se po prvi put čini pametna. Kad su ga zblokali na onoj cestici začudio sam se.
Streiht up menace :pray: :pray:
Koliko sam primjetio po slikama i videima draw distance je dosta velik.
Pop up je grozan.
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
ja ga nisam ni primjetio
ne picajzlim
Ti samo pokušavaš zanemarit sve mane da bi se uvjerio da ti preorder nije bacanje para.
lol dobra
Zašto se onda ne smiješ?
Izgleda stvarno lijepo kad se vozika ovako u sumrak :)
EDIT: Lel na ovaj strip mini gejm :D
Draw distance je odličan, gradovi su konačno vidljivi u daljini, auti hvala bogu ne nestaju čak i kada prođu distance. Netko je spomenuo manjak pješaka, ali ja na takvu stvar nisam naišao, barem ne u idealnim vremenskim uvjetima. Inače uvjeti dosta utječu na njihovu količinu, pa tako njihov broj opada što je noć bliža ili je vrijeme oblačnije. Zanimljiv detalj u svakom slučaju. Na kišu nisam još naletio u nekih 5 sati igranja u kojima uopće nisam radio misije pa stoga to ne mogu komentirati, a isto tako i vožnju po kiši, iako sam isprobao onu po snijegu i nije mi se činila toliko drugačijom od one obične, ali vidjet ćemo. Što se tiče fizike vozila, ona je dosta sličnija onoj u SA nego što je onoj u GTA4, ali nije ni izbliza loša kao što se to čini na videima. Ovo je jedna od onih stvari koje su puno drukčije kad ih se isproba. Damage system je lošiji što se tiče manjih oštećenja, ali u cjelini je puno bolji. E da pop-up uopće nije grozan ili sam ja samo ćorav, to je tu i tamo samo neka tekstura. Kad se noću stane na cestu i pogled usmjeri prema nadolazećim autima, struja svjetala proteže se u jako veliku daljinu i sve to skupa izgleda super.
Ma pop up se najviše primjeti dok se voziš, barem po videjima. Npr. u ovom streamu lik bježi od policije plažom i odjednom se samo stvore auto i par pedestriana s 2-3 suncobrana, i to nekih ~2 sekunde prije nego je naletio na njih. I životinje su na nekim videjima tako znale iskočit. Vjerujem da na PCu toga neće bit.
Ne jebe me to toliko koliko scena kad lik sa malim kupeom zakuca u zid jebeni kamion koji je vozio do njega. U SA je bicikl išao nešto brže od auta u gradskoj vožnji, a još se i penjao po uzbrdicama od 90 stupnjeva kao da ide po ravnom, ali vožnja inače je bila sasvim dobra čak i za današnje vrijeme (budući da je jedino GTA dizao ljestvicu na tom polju do sada i, među ostalim, zato ostao najbolji sandbox), a kamoli za prastari Renderware bez ikakvog modernog fizičkog enginea. Ako ništa drugo, bar je cijela igra izgledala loše sa užasnim teksturama i animacijama, pa sve lošosti u vožnji ako su i bile vidljive nisu ubadale u oči, ali u ovome sve izgleda super dok frajer ne sjedne u auto i uđe u svijet bez pravila fizike.= Citat =:
Izvorno postao flander
Ne kažem da je ostatak igre loš, uglavnom sve drugo što sam vidio na gameplay videima izgleda dobro, pogotovo kretanje pješice koje izgleda nenadjebivo, za soundtrack već otprije znamo da je možda i najbolji u serijalu, ali moram toliko zamjeriti igri na vožnji jer je najosnovniji element cijelog gameplaya. Sleeping Dogs ima najgoru vožnju ikad, ali to mi nikad nije toliko smetalo jer sam većinu vremena samo mlatio neprijatelje i skakao po gradu.
Ponekad se vidi da auto u GTA V čak može i proklizati, tako da očito postoji nekakva fizika, pa se nadam da bi se problem mogao popraviti s modovima, ali teško da ću zaigrati prije moddanja.
Meni jednio smeta fizika, izgleda puno nezgrapnija nego u IV. Pogledajte onaj video kad pandurija udre Franklina na bicklu pa kad padne. I na još par videa sam primjetio da se u nekim slučajevima ponaša više ukočenije nego IV. Možda mi se samo tako čini sad kad ovako gledam.
Aral.
Gledam stream.
http://www.racefansonlytv.com/
Trevor
Dabl.
Wow.
Carp:
= Citat =:
Izvorno postao 15.9. StormCr0w
Lol, sorkac, uopce nisam vidio.
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
gleda tko ovaj stream? hoću ovu igru odmah! inače sam zadrti protivnik konzola, ali sam se danas uhvatio kako na njuskalu gledam cijene rabljenih xbox-ova 360... :D
Gledam sad ovaj:
http://goodgame.ru/channel/breadpit
Tip je napravio da Michael izgleda kao Max Payne u trojci: bradurina, ćelava glava, hoda okolo u masnoj siledžijki.
Sad sudjeluje u
Kul, puno puno je duža ruta nego u SA. Neznam jel bilo ovog u četvorci.
Krenula po internetovima masovna objava recenzija.
Očekivano najbolja igra ikad.
GT review
IGN review
Mislim da ću prvo sad kupit ps3 i onda u 12. ili 1.mj, ovisno kad dođe kod nas, ps4. Kaj je sigurno je sigurno.
50 videa o GTA V na GT-u. :rotfl: Igra je dobra, ali ovo je pretjerivanje...
kdot ima par pjesama u igri
svrš