ursaaaaaaaaaa
Printable View
ursaaaaaaaaaa
inb4 "omg op nerf shit asap retards" xD
dada, citao sam bas ujutro playdota forum.
krenulo je xd
jucer sam ga odma pikao i 25-1 imao cca.
;D
phase, vladimir, vg, blink, heart i bkb.
there's no stopping to what can't be stopped. :D
neki dan odigrao jedan meč dote1... minimapa ko da šteka, sve je nekak čudno, uopce se ne obazirem na chat kad je sa strane..
blah, dota 2 je odlicna jednostavno! nemam ni jednu zamjerku...
hvala sta si mi fido u tom gejmu hule! hvala !
da, hvala hule.
bog mater...
sys tardu cro comm je opet u funkciji igra se igra, 2 gejma veceras bila mozda ce i treci, skuplja se rulja polako (samo retroxa demotaj i eo ti +500 na karmu)
-_^
doletim.
uqweOK-8 ... tu.be&hd=1
sad, neznam, ja mislim da ce igra bit free sa shopom koji bi trebao funkcionirat slicno onome na tf2
nesvidja mi se pomisao da ce biti f2p.
--
Gondar je upravo pristigao.
http://blog.dota2.com/
changelog
ljudi u ovoj igri su losi
orly.
totalno je garenish.
ali barem su jaci timovi dostupni stalno skoro.
igrao sam vec 3 puta fw protiv ex-myma:D
Pa vjerojatno će imati shop sličan onom u LoLu, bez itema koji narušavaju balans igre. Ne vidim nikakav problem u tome :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
ja vidim hrpu nubara i loš mm. :(
Nisi hardkor.
Pa vjerojatno će napraviti matchmaking sistem sličan onome u lolu gdje će te igra stavljati u matchove sa igračima koji imaju više-manje jednaki skill u igri kao i ti. Sigurno neće staviti nekoga tko je prvi put zaigrao dotu u match sa nekime tko ima već 5 godina iskustva i aktivnog igranja igre :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Nova Dota je više LoL s herojima Dote
ma nemoj rec
ne= Citat =:
Izvorno postao hrčak
rofl.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
usporedbe dota2/hon jos mogu proci, ali dota2/lol = LOL
nadam se, mystery mi rekao da je u honu mm otisao u kurac nakon sto je postao f2p.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
F2p sve zajebe, to su ljudi koje boli pimpek za sve, neće se trudit dovoljno, livat će, flejmat će samo zato jer nema što izgubit, ako i dobije ban samo napravi novi account i sve ispočetka. U honu je mm jeben ako imaš 5 man tim, jednostavno znaš da te neće mm spojit sa totalnim debilima ali kad nemaš 5man tim velika je vjerojatnost da ćeš dobit nekog kretena kojeg je neki pro busto za pare ili pak nekog kome se potrefilo da ga 4 dobra igrača iznesu u veći rating. MM od dote 2 je totalna banana za sad i skroz se slažem s ovim što je sys rekao, kao da su timovi sastavljeni od garena "pro" igrača.
Tek sam počea igrat dotu2, pa me zanima kako funkcionira ovaj sustav livanja. Par puta mi je iskočilo "game is now safe to leave" nakon šta neko liva. Koja je baza s tim?
Pa kad nekoga dca na vise od 5 minuta ili je neko livo pa se ne vrati u roku od 5 minuta, onda ti to izbaci, znaci da smijes livat i ne racuna ti se nista, a ako ostanes i igras do kraja dobis poen u win/lose ovisno o pobjedniku.
zast mi ne radi, stalno je radilo, a sad mi se ovo dogadja ( te dvije stranice se zatvore i ne zele se otvorit, a glazba i dalje radi :/ )
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 3838y.png/
Mozda nisi pokrenuo preko steama, nego preko desktop ikonice?
preko steama
Zna se i meni desit katkad pa se vrati u normalu, potpuno random
ja stalno pokrecem preko desktop ikonice. nikad preko steama i sve super radi svaki put= Citat =:
Izvorno postao sakondo
koliko dugo?= Citat =:
Izvorno postao Freddy
brijem da je jucer bio apdejt ovo ono pa se nije moglo igrat.