messi i ronaldo bi ronaldinhu u punoj formi mogli šnjofat jaja, ako im dopusti
Printable View
messi i ronaldo bi ronaldinhu u punoj formi mogli šnjofat jaja, ako im dopusti
Kad smo kod Ronaldinha...
:)
Napoli remizirao s Udinese-om, znaci Juve pobjegao na +7 bodova, sada lijepo, rasterećeno u derbi!! Forza Juve
+6 je bodovna razlika a u petak ce vjerovatno biti +9 i to bi trebalo biti to.
Čak neće trebat suce kupiti.
dobro je da se kuzis kao i vecina, nemate pojma o tom skandalu, a i sve sto znate ste procitali u 24 sata.
Čitao sam i na index.hr.
Ova tema je uglavnom svađanje na šemu "moj igrač/klub je bolji od tvog".
A i upadne tu i tamo neka random osoba sa glupim komentarom.
tocno to= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Upravo, ljudi blage nemaju i lupetaju gluposti. Drago mi je sto je ova najnovija istraga pokazala da englezi stimaju tekme lige prvaka,da se u spaniji sumnja na veliki broj utamica timova koji su osvajali kupove kralja i ligu,da su nijemci i turci prvi na toj listi...talijana,tj lopova nema nigdje. Za sve koje ne znaju-Juventus je nevidjeno brutalno kaznjen te godine bez IJEDNOG dokaza. Jedan sudac je vidjen na veceri se nekim od celnika Juventusa koji mu je takodje navodno tada polonio neki rucni sat... To su razlozi zbog kojih je Juventus kaznjen. Dokaza da je neki gol nastiman i slicno nije bilo. Komicno ne?= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Talijani sa svojim ciganskim temperamentom su krivi za to sto ljudi imaju takvo misljenje o pojedinim klubovima. To je izmedju ostaloga u koaliciji sa navijackim karticama dovelo do kraha lige... Ostalo odradi rekla-kazala i klasicno lupetanje poput ovakvih koja citamo na forumima.
Nigdje se ne radi na namijestanju utakmica kao u engleskoj ali kao sto sam vec navodio tamo se najvise ulaze u fudbal i to je zlatna koka koja se ne dira. Tu i tamo se ko fol pokrene istraga da se provjeri da li je pokoji sudac fan Uniteda npr al nista strasno,zataska se to. U spaniji se u vise navrata Realu oprastaju trocifrene brojke milionskih dugovanja a da se ne nastima koji gol :wink: Barcelonu ne vrijedi ni spominjati... Ljudi,homo sapiensi zive na ovoj planeti,imaju iste navike i zelje i ponasanja. Svuda se stimaju tekme. Juventus je mozda nekada nastimao neki rezultat ali tada nije bilo nikakavog dokaza i na sudu u italiji si kriv dok ne dokazes suprotno. Neupuceni imaju net,neka guglaju i ne lupetaju.
Jednom lopov, uvijek lopov.
Polish T-Mobile Ekstraklasa > Serie A
Ma nije stvar u tome jel lopov il ne, samo je on za razliku od drugih kažnjen.
MaxTV Prva Liga = Seria A= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
EDIT: koji glumci igraju u ovoj Barceloni, majko mila, pa ja na nekima od njih nebi sudio ni da im netko otvoreni prijelom na nozi napravi. 0:1 prvo poluvrijeme, Ronaldo iz penala.
Kako je kriminalan Pique, definitivno najlošiji branič od onih u jačim europskim klubovima. I onda još 3 ili 4 godine u nizu uđe u najbolju momčad Europe. Fenomen.
A bit će to tako jednom, neće im sudit zasluženi penal, pa će onda biti po sucima sa svih strana.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
EDIT: Ka da im se ne da igrat, možda ovi pomoćni trener nije baš neki motivator?
0:3 raspad sistema.
Barca potpuno izjebana i zgažena. Sadašnjim sistemom nema teorije da ikad više dobiju Mourinhov Real, a ni bilo koju dobro organiziranu momčad. Nije ni čudo što još od Uniteda i finala lige prvaka nisu pobijedili neku jaču momčad.
Sada se vidi koliko njih se zapravo šverca na račun trojice igrača. Bez obrane, bez golmana, bez trenera, a apsolutno svaki transfer im je promašen. Prije ili kasnije sve je to moralo doći na naplatu. Jedino za čime Real može žaliti je što je ovo "samo" kup. Modrić igrač utakmice.
Mislim da nema puno boljih igrača na toj poziciji od njega. :P
nisam u mogucnosti gledati tekmu jer putujem, jel zbilja modric odigrao dobro?
Sarkazam nažalost, nije igra ni minute.
nije niti igrao, trolla frajer
http://s12.postimage.org/bh5ka82zh/Kruno_Barca.jpg
Barcelona je pala. Mislim da je vec i najvecim fanovima evidentno da je era mocne Barcelone vjerovatno gotova te Messi nije vanzemaljac niti bilo sta slicno. Nekoliko utakmica za redom on se ne sastavlja sa loptom za razliku od Ronalda koji ce tek sa 35 godina opasti na nivo tada najboljih igraca. Iniesta je najbolji igrac Barcelone i jedan od najboljih na svijetu definitivno,strasan igrac.
Možda više nisu toliko nadmoćni ko prije par sezona, al to je očekivano, da je drukčije to bi bilo čudno, al oni su i dalje jedna od najboljih ekipa i podcjeniti ih bi koštalo svakoga. Iako možda je vrime za neke promjene, morat će se i oni početi prilagođavati protivnicima, možda je vrime da im trener bude više od motivatora. Al i da se ne promini išta još neko vrime će biti ponajbolja ekipa svijeta.
Ovo što se događa Barceloni nema nikakve veze sa Messijem koliko sa samom taktikom po kojoj jedan igrač mora odraditi posao koji u drugim momčadima rade 3 ili 4 igrača, a jače momčadi to očito znaju iskoristiti. Da 10 puta na teren izađu iste postave i tako odigraju, Real bi vjerojatno slavio u njih 6 ili 7.
Barcin pad nije započeo danas niti je započeo protiv Milana. Nisam baš uvjeren da se uopće može pričati o padu s obzirom da će uvjerljivo uzeti prvenstvo. Problem je što oni još od sezone 2008/2009 konstantno gube na probojnosti da bi dobili taj dodatni i beznačajni postotak u posjedu lopte. Nakon što su prodani Eto'o i Henry, imali su iste probleme kao i danas i to su platili protiv Intera kad su ispali na identičan način koji im i sada prijeti od Milana. Iduće sezone je doveden Villa i stvari su se vratile na staro. Sad kad opet nema te dodatne prijetnje u napadu i opet Messi sve mora sam, vratili su se i stari problemi. Nije neka filozofija.
Za prvenstvo će im to biti dovoljno, ali za jače utakmice će morati smisliti nešto drugo. Problem je i što nemaju trenera, no.
Neka neka, sad će barem na internacionalnu scenu stupiti pravi klubovi koji igraju pravi nogomet a ne ono sranje.
+1= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
To je istina. Ovo u zadnje vrijeme je stvarno negledljivo, ni po čemu drugačije od catenaccia.
Jebote, sad sam tek vidio da je Inter doveo Rocchija i Carewa. How the mighty have fallen...