gući gući lui lui fendi fendi prada prada tntntntntntn
Printable View
gući gući lui lui fendi fendi prada prada tntntntntntn
Ovo je baš onak, dosta loše.
blago receno.meni se onako..place na sve ovo dns= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ma joj dečki
hipsterap?
hip-hopster
hipster-hop
Ink je legenda Hrvatskog hip-hopa, ubijao lajne dok smo ja i ti cuclali mljeko sa majčine sise probably. Vjerojatno jedan boljih repera u regiji što se tiče flowa. A rime, dosta internih fora ima u "Suze Od Dima" stvari, npr. Tripio je tip koji im slaže beatove i tako...moraš biti cijeli u Sinestetu da skužiš neke stvari. Grill je čisto iz zajebancije, da tipovi poput tebe to kažu itd... to i taj "gangsta" štih koji fura, ne misli ozbiljno... a i brijem da je kao Target otišao malo previše u britvu i zelenjavu pa svašta brije...= Citat =:
Samo što nekad brije previše na konjak, štikle i gunove.
btw.
Ma nije on tehnički uopće loš, kužim i interne fore zato jer slušam svu Sinestet ekipu, samo mi taj verse nije nikad sjeo :D A i prošlo mi je kroz glavu da je taj gangsta štih samo zajebancija, kao i kod Dječaka.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Nigga Westside!
= Citat =:
Izvorno postao skitkid
die antwoord su klasik žanra.
Ni meni ali mislim da je bio napušen kad je to pisao pa eto... boli ga k.= Citat =:
btw. po meni najbolja domaća stvar ikad. Spot, poruka, flow, rime, beat... eto, to je primjer gdje je Ink rokao baš kako "treba":
Ink je prije bio bomba,al daleko od toga da je bio blizu jednom targetu il bahateeu IMO
Daj sjecas se je stvarno jebena pjesma,a sto se tice elementala kako ide vrijeme tako oni vise suxaju..Zalosno al eto,sto je,tu je.
meni je isto dal' sjecas se dobra rstva, ali neznam jel' mi je ijedna druga stvar od njih dobra..
btw što se tice repera sa ovih prostora, neznam jel' mi itko bolji od moskrija.
koji je dead nazalost ,(
Dobro, po Targetu danas pljucaju iako meni na neki čudan način bolje zvuči nego dok je bio u Tram 11. Što se Inka tiče...opet ovisi o ukusima, Ink ima baš glasčinu za hip-hop i šteta što nekad jednostavno ne ubije stvar kako treba zato jer zabrije na krivu temu ili temu koja ne "puca" dovoljan broj ljudi.= Citat =:
Izvorno postao Raoul Duke
Elemental se nažalost iskomercijalizirao do ibera, od spotova pa do tekstova, a i odjeće. Bio sam na zadnjem koncertu, niti jedna stara stvar već sve nove, znam - jebiga, treba promovirati novije albume ali mogli su 2-3 stvari za "dušu" ljudi na koncertu koji znaju šta je hip-hop, a ne za ove D-Girlsice koje skaču na prosere poput "Romantike" i "Reži me" itd... to jednostavno previše deviira od hip-hopa, previše gitare je tu i bubnjeva...beat treba, beat...
Ovo je pravi Elemental i pravi Ink:
Target je otiso u kurac to se zna,iako stavi ovo na rostilj mu je takav chillout da je to cudo..Zao mi je sto se bahatee bacio u cini mi se web sranja jer on je imao liriku bomba flow bomba i sve stima,ocito je covjeku bilo dosta i bar je otiso sa dobrom titulom...Za elemental se u potpunosti slazem,a to za koncert i nove stvari,jebiga tako to ide,no to sto si ti rekao,stare stvari za stare i ajmo reci prave fanove ne bi bilo lose,ne samo elemental vec svi.Na takva sranja mi se eminem zgadio sa recovery-om koji je ok album al toliko balavaca i tipova sto slusaju milu kitica i ostale slusaju i furaju se da eminem ono eminem ovo..i on sam sa svojon rihanicon,ok oces para,al onda nemoj ocekivat istu "publiku" kao dok si tuka po stvarima iz Marshalla.Vecina izvodaca glume neki kurac samo da bi prstima prosli po vise novcanica..Jedan snoop koji je prije bio jako jako kvalitetan sad izbaci album u kojem se autotjuna i slicne pizdarije dok mu guetta slaze nesto ili katy perry muca i glumi kravu..Rap je spa na cisto ruganje,osim fala bogu na undergroundu koji je i dalje jak.Dok mi jedni JMT,Snowgoonsi,Lord Lhus himself i ostala skvadra nastavi stancat kvalitetno ja sretan...Malo sam se raspisao ko tenkre al neka,nije da svaki dan pisem ovako :D (malo sam odlutao od elementala i inka i targeta,pardon :D)= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
:thumbs2:
Još jedan klasik:
<3 :DD= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
<3
:D
= Citat =:
Izvorno postao Raoul Duke
Razgovarao sam s Remi 30tak minuta u VIP-u nakon koncerta, nebi o pojedinostima vezanima za Inka i zašto su se razizašli no možemo na P.M. ako te zanima ali rekla mi je da ne izlazi iz kruga ljudi. Mogu samo natuknuti da nije sve kako se čini i da je tu dosta toga bilo što nije trebalo. Pitao sam je za stare stvari - rekla mi je "dođi na sljedeći koncert". Navlakuša? Neznam, nisam bio. A trebao bi pitati ako je bilo, barem ljudi što su bili - i dali je bilo nekih starih stvari u koncertu u Puli što je nedavno bio poslje ovog na kojem sam ja bio. E sad, kad sam joj dao ruku i rekao "Svim zmijama oštrica" vidio sam u očima sjaj nostalgije, sad - dali je bio fejk ili ne...pitanje je, neznam... jednostavno... kad čujem stare stvari i ove današnje šta radi ekipa iz Elementala to su dva drugačija svijeta.
Eminem je jedan od najboljih freestylera ikad koji je živio na kugli zemaljskog. Slušam ga i on sam po sebi spada u stariju školu new school repa. Neznam kakav beef imaš vs njega ali dobro, sigurno si upoznat s njegovom pričom i znaš sigurno da nije fejk i znaš da je bio white trash na ulicama Detroita prije nego li je postao slavan... nažalost i on je iskomercijaliziran do ibera no prije su mu stvari bile dobre, čak i ovaj album zadnji "Recovery" de facto nije loš, ali gubi se onaj "osjećaj" za hip-hop to se slažem. Neznam šta da ti kazem više u vezi njega...poštujem ga radi onog što je napravio, ali opet znam da ga boli kurac za "respect" nekog tamo tipa iz zemlje za koju vjerojatno nikad nije niti čuo. Rihanna ima dobar glas, dapače, ubila je pjesmu ali ona nije hip-hop i to je to, nema šta tu tražiti...obožavam ženske vokale u hip-hopu ali to se onda radi ovako:
A to Rihanna nije tako da se tu isto parcijalno slažem. Želim žene u repanju ali ne tako kako je to zamislio g. Maršal.
Znaš gdje mi je ostao Snoop u sjećanju? Dre Day, diss protiv Eazy-E-a, e tu je roknuo...a sada...nemogu to niti napisati...užas... taj se tip totalno zagubio...dali on uopće repa više? Izgubio je strajpove odavno =/
Lijepo da si se raspisao, ne vidim zašto bi to bio bed...jedino što topic zagovara više postanje vidsa ali tko jebe to, mozemo i postati i malo više pisati...
Ali mislim da ćeš se s jednim složiti - koliko god pričali o tim "reperima" svi se vraćamo 2Pacu na kraju ;)
I ako ikad budem imao prilike sa "gosp. Curse" aka Remi popričati - volio bi joj pustiti ovo:
Jebiga, teško je kad sva prava hip-hop klijantela misli da si sa 17 rokala bolje nego sa tridesetak. Da ne kažem stvari s Stokom i Targetom od prije kad je ubijala... jbg vremena se očito mjenjaju, neki reperi ostaju reperi neki postaju fejkeri.
Prije bi rekao da je 2pac naporan, odvratno precijenjen i jednoličan s svojim tematikama, al ajde.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Znaš po čemu znam da je kralj? Imaš npr. repera koji ima 2-3 stvari koje obožavaš. Ove druge ne slušaš. Imaš album ali eto možda ih okreneš jednom godišnje.
Nisam naišao na 2Pacovu stvar koja ne valja. Jednostavno kad je slušam kao da slušam najbolju njegovu stvar. Ne moram birati, samo stavim i ide lista.
Precijenjen? Možda u tvojim očima no pogledaj rap prije i poslje 2Paca...renovirao ga je. Samo to po sebi zaslužuje ogroman respect.
Neznam kako misliš "jednoličan"? Po čemu? Možda misliš na stil repanja 90tih godina ali iskreno - tada i danas to zvuči odlično, bolje nego sada...prije će biti da su svi njegov trend gonili nego on nečiji.
2Pac su lirike. Nešto nevjerojatno, mislim...tipu si mogao dati temu i stavio bi stvar na totalno druge levele... da ne kažem kakva mu je radna etika bila, pisao bi i bacao stvari kao da su zakurac...dok ne budu savršene... i zato je svaka stvar i danas slušana i savršena. Jer je tako htio.
Po meni je Dr. Dre precijenjen ali opet se radi o legendi, pogotovo po pitanju beatova.
btw. svi hvale Bahatog...nikad nisam slušao, mozda 2-3 stvari... OK mi je bio ali nije me "uhvatio" no opet to ne znači da ne roka...nebih znao što je s njim nestao je kao i pola te ekipe.
Ne kužim što pričaš, po čemu je on točno renovirao rap ? Prije, poslije i za vrijeme njega je postojala hrpetina tehnički boljih i orginalnijih MCeva. U tom periodu kad je bio najaktivniji, znači 93-96 otprilike, je izašlo na desetke all time klasika, svi odreda na razini, ili kvalitetniji i inovativniji od većine 2Pacovog opusa. Wu-Tang, A Tribe Called Quest, Digable Planets, GZA, Big L, Raekwon, Rootsi, Nas, Gang Starr, Biggie, Pete Rock & C.L. Smooth, Jeru The Damaja itd. Svi oni su u tim godinama izdali svoje najbolje albume, tak da bi gloficiranje 2Paca trebalo biti smiješno svakome ko je imalo ozbiljnije preslušavao žanr. Naravno, ne govorim da je loš, imao je odličnih stvari i njegov utjecaj na scenu i popularizaciju hip-hopa je ogroman, ali konkurencija u tom periodu je jednostavno prevelika za kazati kako je bio "najbolji ikad".