Ma dobar je, odlicna, sad jos vise jedva cekan catu :)
Printable View
Ma dobar je, odlicna, sad jos vise jedva cekan catu :)
Također, fin intro :O
Sad mene zanima što će onda pokazivati kao "Cataclysm Cinematics" koji stoji pod rasporedomSu subotu, 23.10. na BlizzConu..
možda imaju još nekaj....ili ce prikazat sve cinematike odjednom kao neka prezentacija
Meh. Dobra animacija sama po sebi, ali vjerojatno najlošija od svih do sada izašli.
A e, malo je previše bad-dragon-coming-out-RRAAAGGH :D
Očekivao sam da će biti nešto tipa TBC intro.. da se introducea bad guy, pa onda nekakav kvazi-preview rasa i klasa u nekakvom sukobu, pošto su nove kombinacije i ponovni sukobi u Cataclysmu prilično velika stvar.
Al eto, dobismo samo velikog zmaja koji preleta Azeroth i ako je ljut :D
Mada, kad pogledaš malo više puta animaciju ima par zaniljivih lore stuffova za primjetiti... tipa adamantitne ploče, Freewind post, dok ispred Auberdinea, Point Janeiro i slično :P
Sad mi je ovo 2. po redu cinematic :) BC owna sve, narafski.
BC je imao svoj brutalni YOU ARE NOT PREPARED !!! :D
mada mi ovaj od Deathwinga isto super, fora kak se sleti na SW i zariče hehe
I sprži onaj voćnjak kod northshire abbey...
ma čekići na početku su inovativni :D
kad mu čavle u leđa zabijaju :D
dobar je intro, da se raspravljat :D
kao model izgleda predobro, kao mount bezveze, stvarno jahat škorpiona =/
stvarno su mogli stavit divlju svinju :D
nekenjaj dobar je sam sto jos kad ga mountam nema mog cice na njem XD= Citat =:
Izvorno postao flander
Staffovi su sexeh.
Pogledao Trailer za Cataclysm ... Osto bez rijeci ..mislim se sigurno vratiti ovoj prvoj mojoj MMO igri i savrsenoj :D :D
http://img259.imageshack.us/img259/7...0111902.th.jpg
eo ga kako to izgleda sada kad su opet neki patch opalili ima i conciku mog na njem
a lol zastava xD
fora izgelda, jel se viori ? ili je onak ko tabla
nisam obraco paznju na zastavu al ono to ti je kao od guild emblem na njoj
da to sam skužil, al ne razumijem zake onak tolko igru razviju da je to nevjerovatno, a stave nam 50tak znakova za gilde :D
pa natrpo bi ih bar 1000+ :D ili recimo frizure...od kad postoji ta brijačnica jednom sam išal mjenjat frizuru i to radi ačivmenta :D
znam da igra nije Sims like ali opet ako satviš tak neš daj onda još koji megabajt utroši na koju zurku ^^
Nova instanca, zanimljiva, izazovna, zabavna... time-consuming!
al ga zaostaješ :D to je bar mjesec dana staro vec ^^
mada mi to najdosadnija instanca ovako preko filmeka...one u Uldumu su mi the best of za sada
ma najbolje je od svih tih novih sranja uldum ty bar po meni najbolje jer sam primjetio puno nako wow-asticnih filmica kad napravis 8-12 qvesta a ima i u drugim valda zonama al sam uldum radio najvise, ove ostale smo pola ja pola wizard rjesavali iako ima jos bugova kod nekih qvesta kad se sve to posloži bit ce superiška
Savrsenstvo :pray:
Ajde bar nisam jedini :)= Citat =:
Izvorno postao flander
Mislim sad odigrat trial nabit do 20-30 lvla pa mozda i placat ponovo al cu vidit jos al na cataclysmu sigurno pocinjem placat
20 lvl ti je max na trialu.
Ako si prije igrao možda imaš i onih 7 besplatnih dana za comeback.
Pokusavam upravo uc u servere i cekam i pise disconected from server:S a vidim da nie vise maintence...Dali ima neko mozda onaj key za 10 dana besplatnih :/
pa tih 10 dana moš dobit sa svakim otvaranjem acca
otvori novi acc
evo napravio sam battle.net account :) pa sad instaliram pa onda igram
sutra na svim gaming portalima
"Amazing 12 million accounts Blizzard in World of Warcraft !! "
:D