kao sto rekoh, uz witch doctora nezaobilazan pick/ban.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
jak je pretty much od kad mu aghanims boosta ultu.
ipak je to silence na 11 sec. (a 140dmg po sec sa ahganimom na lvl3 ultu)
a i znamo kakav je farmer..
Printable View
kao sto rekoh, uz witch doctora nezaobilazan pick/ban.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
jak je pretty much od kad mu aghanims boosta ultu.
ipak je to silence na 11 sec. (a 140dmg po sec sa ahganimom na lvl3 ultu)
a i znamo kakav je farmer..
to je najbolji tank/support/dd/bilo sta
on mi je najvise problema zadavao kad sam igrao mortredicu...
kad se sjetim kad me je teon il neko s njim owno, dok sam još bio nub i owno debile u cro roomu s traxom :(
xd
sad sam se automatski sjetio kad je neko tu na forumu napisao u DotA Allstars topiku nesto tipa
xddd= Citat =:
Izvorno postao random dude
haha facepalm xD
ja sam jednom njoj skupio bootse i 5 butterflyja xD
tad sam jos mislio da imam 150% evasion :/ ali da ownao sam hahaahah xD
Jel i u HoNu saka community kao i u doti sada ?
Tamo ono, kad igraš svi pizde i psuju jedni po drugima, ko da igraš sa štakorima.
Svi se vrijeđaju sa noob riječju, kažu pro igračima koi "ownaju"; neču pomoč ni jednom "noobu" nego mu kakaju da je noob(amater) i pokušavaju ga kikat makar nejde.
Pa onda na kraju oni sami stisnu ALT+Fčetri što prouzroči diskonekt za sve igrače i sve ode u pezdu materinu jer svi odma polude jer ih je izbacilo iz igre ni oni sami neznaju iz kojeg razloga.
A ?
pa da i ne xD zna biti ali inace ne...
evo jucer igrao pubstomp, cekao 15 min da se gejm napuni, i cak smo pobijedili ih... pickali su 4hammerstorma xD a ja pred :D own :D nakraju imao 45+12 armora ^^
igra je veoma lijepo tekla, nije bilo nikakvih teskih rijeci ni nista :D cak smo se i svi zajedno smijali kad je devo failo hook :D 100 puta xD
ti nisi igrao hon?= Citat =:
Izvorno postao tigerija
al da, comunity je jebeno ocajan, najgori od svih igara koje sam igrao, bar pubovi, retardirani jebeni rusi i brazilci...
nadi team/clan/frendove i igraj pubstompove, ili scrimaj, igraj inhouseve...
jebo pubstompove..
mrzim stackere..
= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
morao sam napravit video da podjelim s vama svoju dusevnu bol
VAmWQe-Z4w0
o rofl debilizma :pray:
jedna omiljena stvar kod dote/hona je bila totalno superiornost nad nubovima tj. njihova inferiornost nad nečim novim.
probo sam i ja tu foru sa medvjedom i upalilo je
al jbg
danas sa devourerom probao nes sta bi bilo imba :D znaci hookam ga i dok se hook vraca ja se blinkam sto je dalje moguce ^^ to je onak potpuni zajeb i izolacija, kad bi radilo haha xD hook se prekine kad se blinkas :/
Igrao sam HoN par mjeseci, tj sve dok je bila u beti. Zapravo pred kraj sam prestao.
U biti ja u doti ili honu kad sam naletio na neke koi pizde, onda ih počnem podjebavat i ubijam se od smijeha kako ljudi pizde.
To mi jednostavno gušt. Znaju čak i livat nakon toga.
Kad ih prcaš i potučeš ih na svađu nemogu se nikako koncentrirat na igru, a mene to uopšte ne dira, ja igram normalno xD. hahaahahaha
1693psr
jos 7 i mozemo u normalne gameove :D (ja i kiki tojest)
znači ipak se držiš mog savjeta, znao sam.
koji savjet?
stvarno mislis da ce se pubovi ista promjenit kad udes u 1700 ?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ocito nikad nisi igro 1700/1800+ pubove
isto sve samo hard dificulty
ja suxam teze kickaju me iz svih gemaeova, tu i tamo ulovim neki noob game
xD
ja sam igrao 1700+/1800+ pubove i mogu reci da sam se fakat znao dobro iznenadit kakvih debila ima ;/
cudno..
ali u svakom slucaju je bolje nego ispod.
tesko je doci do 1800.
ima debila, al ni priblizno kakvih zna biti u 1500-1600 gameovima
yep... ja u 1500+ naletim na nooba koji se zaleti solo mid i pogiba cijelo vrijeme jer nebrine za kd nit psr nit pobjedu i onda jos liva kad ima 0 20 0...
a u 1700+ se da naletiti na posteni gejm di je ekipa super i paze i sve... stalo im je do pobjede i paze na sve onda
ja sam samo 3 dosad odigro di je bilo neizvjesno do samog kraja
obje strane full iteme
obje strane mega kripove
i mec trajo po sat i nest vremena
prejebeno :D
ja sam isto imao jedan jeben gejm al smo dobili
mi smo njih pobjedili u teamfightu samo tako a onda su oni nas 1 po 1 sredili xD i tako par puta ali onda smo ih razvalili i gg
zadnjih 6-7gameova sam spusio. nznm koji mi je kok XD
stagod d a igram , digod da laneam uvijek spusim...
to ti je prokletstvo pubova, koliko god dobar bio uvijek ce bit retaja.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
lol
kak sam los
danas cca 6 kilova i 40x umro :(
ja sam dobar u zadnje vrijeme. znamo i spusiti ali ja svejedno imam pozitivan KD xD