Da, rađe surfaj ili igraj igre.
Printable View
Da, rađe surfaj ili igraj igre.
[quote=IGoR_2803]pod satom se ne sluša glazba... :)[/quote:1nb9v8n8]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":1nb9v8n8
je bas... ovaj engleski kod mene me zatupljuje... sat se sastoji od 25 minuta ispitivanja ucenika i izvlacenja dvojki iz tih istih, 15 minuta rada i standardnih 5 minuta kasnjenja profesora... informatika da ne pricam...
@bartuc: ne mogu igrat nista dobro jer ne mogu JBat fon trenutno, a za surfanje sigurno ne budem kupovao one wnw pakete i da razmisljam el mogu otic na jutjub ili ne... u najdrazem bircu ovako i onako imam WLAN besplatan, pa ono...
lol
Spameruuuu :yuck:
sick šta ti je xD
ma taj lol ce skuziti samo karlo :D
a jbg sick, moras pazit gdje mokris ubuduce... :D
Da...drugi put cu drito po robiju ^^
ccc... :D
E imam jedno pitanje. Jel se može gdje u hrvatskoj kupit iPhone, a da nije u T-Mobilea s pretplatom. Ako možete navest recimo ime dučana(ako ne tu može i na PP), jer mi se neda kupovat od likova preko njuškala.
Možeš ga kupiti u Simpa paketu. Obavezno traži otključan.
I mene zanima moze li se iPhone 3G narucit sa applestore US.
Tamo kosta 600kn, a na UK kosta 3K. :S
Ne kosta 600 kuna.
Niti 1000 kuna.
Niti igdje tako blizu malih cifri.
To je ugovor.
Ista stvar kao za 1 kunu u Tmobileu.
To je bez pretplate jel tako? Jel znaš možda cijenu?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
lol...jer zaista postoje pacijenti koji daju 4k kuna za iPhone?
Kako ne, ima tu jedan pacijent na forumu sa nickom Aral koji je dao 4k kuna za nokiu N80, prek oglasa naravno. Prva i zadnja najveća pogreška ikad.
Apple strikes back - the police searches Gizmodo editor's house
olololololololo
Lik ima tri MacBooka. Vedrane, jel si to ti možda bio? xD
Apple je postao strašno dosadan. Kad Nokia izbaci N8 drug Stevan će se ispričati cijelom svijetu zato što je Apple nesposoban napraviti bolji smartphone od Nokije, pognute glave priznati poraz, te početi proizvoditi vrtne plinske roštilje. Žao mi je samo gomile ljudi koja će zbog toga izgubiti posao, no tko im je kriv što su išli raditi za kompaniju koja radi reizdanja postojećih proizvoda i bavi se prodavanjem magle...
N8 = Apple killer
Apple se opet pokazao kao iznimno zrela tvrtka, i njihovi potezi nisu ni u najmanju ruku prerevni. Standardna je praksa murijom raidati kuću lika koji je kupio izgubljeni mobitel, te ga zatim vratio vlasniku.
Nije mi jasno zašto se odmah nokia spominje, i pogotovo N8 koji je tek model za zagrijavanje i nije nikakva konkurencija iphoneu niti se može uspoređivat s njime. Nokia je okrenula neku novu stranicu, Symbian3 je tu i nudi neke zanimljive stvarčice iako sam imao neugodna iskustva s njime te mi se zgadio i zamjerio. N8 izgleda poprilično zanimljivo i natrpan je gomilom stvari, naravno to sve treba vidjet u praksi ali već sada ima poprilično zanimljive fičre. Najviše me naravno zanima osjetljivost ekrana, brzine te lakoća rada na takvom uređaju. Tko zna, možda i neku budući nokijevi modeli vide moj džep, i to nakon dobrih 10godina. A možda i novi iPhone.
Cijena N8 bi trebala biti 400 eura + davanja. Po toj cijeni će prožvakati i ispljunuti iPhone koji će sigurno skupo naplatiti svoj dosadan dizajn, standardno zastarjeli hardver, lošu servisnu podršku i prekratku garanciju. Aral postao si pravi jabučar. Hrvatska nije Amerika i isto tako iPhone u Hrvatskoj i iPhone u Americi nisu isto. Što prije to shvatiš to bolje za tebe... Apple u Hrvatskoj jedan je veliki vic, koji nažalost nije nimalo smiješan nego veoma, veoma tužan...
Te fore moš prodavat klincima. Kao prvo ja nisam jabučar, niti sam bilo išta slično pošto se ne fenbojiziram i niti jedan komad hardvera, softvera ili nećeg trećeg mi nije omiljen. Svatko gleda situaciju na svoj način a moja iskustva sa symbianom su jako loša (doduše prije nekih 5-6 godina). Isto tako, nikad nisam rekao da su i sa iPhoneom ikad bila bolja, naprotiv bila su i gora. Zato se držim non-OS mobova. Ako već moram birat marku onda ću izabrat nešto treće (kao što sam Samsung) jer ove Nokia/Apple fore mi već izlaze na uši.
Uostalom, svatko kupuje što mu bolje stoji, a to što bi se tu na forumu morali ravnati po nekim kvazi znalcima je pak stvar svačije osobne prirode ali ne i moje. Ako mi se dopadne iphone kupit ću njega, ako mi se dopadne nokia kupit ću nju, ako mi se pak dopadne neki samsung kupit ću njega itd. Vrlo jednostavno, ne namjeravam od mobitela pravit uređaj za teleportaciju neko da mi koristi za slanje poruka, zvanje, slikanje i snimanje videa te da se doslovno mogu kur***t s njime okolo. Za to služe današnji mobiteli, a ne za bitchanje.
Zanimljivo. Ja pak bježim od tih non-OS-ova, ne gledam uopće na dizajn, bitne su mi samo mogućnosti OS-a i samog mobitela, modifikacija OS-a do najsitnijih detalja, itd.
A gle, svi mi tražimo prije svega kvalitetu i pouzdanost, a ja tu ajfonu ne mogu oprostit samo godinu dana garancije, nemogućnost jednostavne zamjene baterije i nefleksibilnost u vidu prisile na korištenje iTunes softvera...
Naravno, zato je kod tih stvari i kod mnogih drugi iPhone loš. Ja ga osobno ne branim niti favoriziram, samo gledam koje stvari meni pašu ili ne pašu; i na njemu i na bilo kojem drugom mobu.
@cham3leon: A znam, svatko ima svoje ^^ Od modifikacije OS-a nemam nikakve koristi, bitno da mogu zvat, slat poruke, slikat, snimat, gledat filmove te slične pizdarije kojih moj S8000jet ima i preko glave.
Ima li Jet copy/paste i multitasking?
Ima, i jedno i drugo.
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Na davanje ti inače otpada oko 60% cijene u Hrv. ako nisi znao.
Điiiiz, kako jako izgleda Nokia N8 :pray:
Plus, kaže još da ima preko 2 dana reprodukcije muzike, što znači da je baterija iznenađujuće dobra za ovakav tip telefona.
Baš sam htio reć da su tu neš zasrali, jer je baterija 1200mAh a to je dovoljno za nekih 15-20h max sviranja muzike. Zašto nisu još jaču bateriju stavili... Osim ako su složili neki ludi algoritam ili šta ja znam. Uglavnom, po čistoj teoriji nemre tolko svirat. A svi znamo kak baterije funkcioniraju na nokijama, na nekim modelima ok a na nekima koma...al opet, tak je i kod ostalih proizvođača. Al bez obzira na sve, impresivan mobitel.