Question, ko je taj lik na avataru, i jeli je ljudsko biće?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Printable View
Question, ko je taj lik na avataru, i jeli je ljudsko biće?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
To sam ja ...pa ne bih stavljao nekog bezveznog lika .
MJENJAJ TAJ JEBENI AVATAR :-x
sad te tako zamišljam :(
Ha zamišljaš ga!
HA!
ha...
Ovdje ima bolesnijih od mene :D .
-.-'
Lol, budala :D
Ali stvarno, avatar promijeni.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kako mi idu na živce ljudi kojima je cilj života pojebati što više ženskih.
Ono, to je jedino što žele napraviti u životu.
Onak, kao Barney iz one serije ''how I met you mother.''
Ono, probaj imati jednu žensku koju voliš.
Sva sreća pa to nisi rekao bezimenom koji ima ženu i dijete.
Tko je rekao da je voli? :D
Kako znamo da nema ljubavnice?
Nemam ljubavnicu ...i doma sam dužan :D .
Bičam po svom avataru. NE! :yuck:
Ne daj se bezimeni... :rambo:
bičam po veličini avatara,zasto nemozemo imat normalan avatar max velicine 150x250 ko svi normalni ljudi,ono,ko da danas neko nema adsl :rotfl:
Wait.
Nadi mi par takvih foruma.
Prije da sig bude i u velicini 300x150.
Eda, i ovo za sig, slika može biti samo 50 px visoka. Daj, ono retajno je :( . Stavite barem 100 ili 150.
neznam,,skoro apsolutno svi strani forumi i sta ce ti sigovi,avatari su kulniji,naravnoi ovdje nitko nemoze imat kulni avatar zato što su dimenzije ultramale,hocu da mogu stavit ovakav avatar na forum:
http://i29.tinypic.com/20hkobm.png
EDIT:odnosi se na kroatijev post.
BakaBT recimo ima skroz razumne zahtjeve:
Code:Signature image size limit:
* maximum height : 150px
* maximum width : 500px
* maximum file size : 100kb
* maximum height : 200px
* maximum width : 150px
* maximum file size : 100kb
maximum hight treba bit 250,filesize je ok.
Ispada da je ovo forum za one sa malim speedom neta :roll: . Neznam stvarno čemu toliko male dimenzije.
Ja sam imao dobar avartar na HCL forumu, al mi ga makli :(
zato sto je tako bilo valjda prije 3-4 godine i niko nije imao adsl,naravno,sad svi imaju adsl ali nikome od admina se neda mijenat pravila zato što well,ništa im se neda.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
ja sam za to da avatari ostani takvi kakvi jesu... nema mi goreg dok moram gledati avatare preko pola ekrana... nemaju svi 24'' monitore... :) zafrkavam se ofc, ali ako ce se vec mijenjati dimenzije, ne treba pretjerivati...
to nije pretjerivanje,to su sasvim normalne dimenzije.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
i da,nebi vjerovao koliko ovi izgledaju malo na 22" ekranu :)
Bičam po retajima u osnovnoj školi koji su danas na dočeku učenika seruckali roditeljima da ne dozvoljavaju djeci da igraju računalne igre jer je to ŠTETNO ZA MOZAK!!1
... I sad moja stara ne da mom malom bratu da igra Captain Claw, u kojem owna. Iako mi inače ide na živce što me pila da želi igrati dok sam ja na kompu, žao mi je malog. :(
Odjebi staru,daj malom da se igra i posvađaj se starom dok mali igra.
Ali ako si punoljetan,pazi da te ne izbaci iz kuće.
ajme savjeta, ono... :(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Pa PR3DAT0R, ti koji pratis jako ovu gaming scenu, porazgovaraj sa starom i objasni joj u detalje prednosti gaminga kao i gluposti koje se cuju u javnosti radi hrpetine nedovoljno upucenih "strucnjaka".
Ja sam lijepo porazgovarao sa starom o svim prednostima i nedostacima modernog racunala i moja sestra moze bez beda igrati igre i surfati netom. Danas je katastrofa zakinuti dijete sa takvim izvorom zabave, ali i naobrazbe :wink:
Još da će oni vjerovati prije njemu nego tim nastavnicima u školi.
Doduše, tko zna, možda i hoće. :D
Inače, takva glupost je bila i kod mojih, ali opet, sva sreća pa oni zaborave na takve savjete nakon tjedan dana.
Upravo to :)= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Pa sve je stvar u komunikaciji. Kada su bilokakvi problemi u pitanju. A ovi sta po skolama pricaju svakojake nebuloze, well, o njihovoj naobrazbi na tom podrucju rađe nebi diskutirao. Racunalo, igre i internet mogu se sasvim normalno uskladiti s skolskim obvezama ako je pak to problem. A glede sadrzaja tih elemenata, well, tu moraju pripaziti roditelji ili starija braca :wink:
Istina. :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Može se to riješiti, ali sve ovisi kakvim te roditelji doživljavaju.
Ako oni misle da nastavnici više znaju o tim stvarima (a obično tako i misle), slabo se tu išta da srediti.
Doduše, i roditelji zaborave takve gluposti koje im nastavnici pričaju za tjedan-dva, tako da to na isto dođe.
Mislim, tako je kod mene. Ne bih govorio u tuđe ime. :)
Bičam po vijestima koje zadnja dva tjedna pričaju jedino o tome kako je počela nova školska godina i onda reportaze traju po 20 minuta, počevši od nedostatka knjiga pa do toga koliko prosječan školarac nosi u svojoj torbi.
Sad znam da cu zvucat ko stari djed(ili barem ko stari od Adriana Molea), ali ja sam isao od 1 do 4 osnovne u skolu dolje na otoku.Imao sam istu tezinu torbe kao i oni s tom razlikom da je meni skola bila udaljena 2 kilometara od kuce, i uvjek sam isao pjeske u skolu(kisa,snjeg,tuca) + prvo sam se penjo uzbrdo 500 metara i onda nizbrdo do skole, a po povratku whell zakljucite sami.
Tu u Zadru dvije osnovne skole su mi udaljene jedna 50 metara od stana druga 300 metara od stana i onda su to priče kao da u najmanju ruku nose bazuke u školu... katastrofično