Ja ak ne mlatim po tipkovnici,mišu,računalu ili bilo čemu kaj mi je pri ruci to je čudo. :P
Printable View
Ja ak ne mlatim po tipkovnici,mišu,računalu ili bilo čemu kaj mi je pri ruci to je čudo. :P
Da samo nadodam...novoga kompa nisam ni jednom udario.
Čudim se sam sebi :)
ma dok u cs1.6 neki citer me owna kroz 10m zida i slicno a nema admina onda razbijam sve i u football manageru dok gubim vaznu tekmu
Kad sam igro resident evil 4 negdje oko 23.00 sati, a bio sam sam doma. Idem polako s onom puškom i izleti lik iza zida i počne se derat i udari me sjekirom u glavu. Prvo sam čuo ono uuuuuuuuuuuuu, a onda bum sjekirom u bulju. Tak sam se bio scimo da sam skoro i stol i tipkovnicu i miš potrgao. Inače kad se nescimam trgam ih kad me neš jako izživcira dok igram.
Diablo IIzasto' imo sam crt monitor pa sam razbio 3 tipkovnice i misa na njemu sad imam Lcd pa nista od toga sad moras imat pravi alat za razbijanje tipkovnice
strgao tipkovnicu igrajuci dink smallwood...igra je uberzabavna,preporucam,jos je uvijek znam odigrat 8)
Ah Dink... Legendarna igra. Nema toga što nisam probao šutnut šakom u toj igri samo da vidim reakcije :D
Najvise maltim kad igram icy towera
al ona "misija" kad te kralj posalje da uzmes rigotinu od zmaja da njegova kcer to moze donijet u skolu i pokazat razredu...XD= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
EDIT:ona zenska koja kaze "Don't hit me,I'm a virgin" :pray:
Ja jbte najviše što sam napravio je da sam puko ekran šalom i onda me bolila šaka par dana....
Al najjače mi kad čujem ono "Ja uzo monitor i bacio ga sad s 56. kata dole onda ga pogodio puškom, pa skočio na njega te ga zapalio i bacio kamijoj i avijon na njega ali to nije bilo dosta pa sam ošo na kolodvor po vlak čuuu čuuuuuu da ga i s vlakom zgazim"...
ništa,nije komp kriv za moje loše igranje,ali ponekad ga šutnuti malo da nitko ne vidi :D
= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
kao što je već netko spomenuo, uhvatiš ga sastrane i udaraš u zid od kojeg je udaljen par centimetara... i ja sam prije udaro šakom ali to previše boli i samo se još više raspizdim
uglavnom... već dugo nisam bio nasilan prema svojoj periferiji
A dobro onda... Ja kontam lik uzo monitor, iščupo kablove, i sad ošo i šopa ga o zid :D
Zvučalo malo neuvjerljivo... A i meni teško zamislivo budući da mi je 30 cm iza monitora - prozor :D
Tako da ja nikako to ne mogu radit...
dovoljno je da rečem da sam do sad promini 20 tipkovnica i 23 miša :S
pokušo sam to par puta
ali našo sam rešenje za to
sad misto tastature i miša ja lupam brata :D
nije to da ja njega mlatim
dobijem i ja koju :D
:(= Citat =:
Izvorno postao SpeedyCro
Žalsono... :?
A zaš si ih promjenio ak se smije znat? :D
neznam
jednostavno su crkle :D
SpeedyCro ja tebi opće više ne vjerujem od onog kad si reko da si bacio pc kroz prozor ...
Ne kužim koji je problem... Pa nije računalo toliko teško da bi imao problema sa bacanjem istog kroz prozor. Osim ako imaš neki masivan Chieftec ili sličan case... :)
ma boli mene brige što mi ti nevjeruješ :)
komp je je izletio kroz prozor
a za misec dana sam dobio novi
Da. A ja mogu letjet. Ali ne stvarno ne lažem.= Citat =:
Izvorno postao SpeedyCro
Imaš dobre neke starce ja tebi nebi kupio novi nema šamse dok to ne zaslužiš jel bacanje kompa kroz prozor nije ni starcima tek tako davat pare za to.= Citat =:
Izvorno postao SpeedyCro
Eo ja igro Blood i jesam se nadrko al sam sam malo pustio neki Growl nisam ništ još razbio :D
Igram ja GTR 2 igram i najednom samo čujem "puf".
Otišla grafička u 3 pm... Upalim komp i vidim nekakve križiče i kružiče.
e da nisam razbio ništa od računalne periferije neg sam od bijesa skočio na krevet dok nije puko bwwwaaaaaa
LOL sad spavam na podu :toilet:
Nisam živčenjak. :(
Dođem kod frenda i onak, tip umre u crysisu te opali rukom po tipkovnici (dotična pukne) i nogom po monitoru al je dotični preživio.
Osobno, nisam sklon bacanju i razbijanju predmeta u ljutnji iako, iskreno, to se znalo dogoditi.
Moj prijatelj je rekorder što se tiče bacanja Cd-a u dalj, a i miševa :D
meni je tipkovnica letila s terase,6 sati sam igrao pokemone na emulatoru,bez saveanja,i nestade struje....a tko nebi bacio da je prešao pola igrice i onda se isfrustrira zato što bude neki eror,a zaboravio na save...
Ja ju ne bih bacio jer nije keyba kriva što ti je pamćenje na razini zlatne ribice.