Nek siluju.
Printable View
Nek siluju.
Ja bi se stvarno okladio da bude Mesmer.
I još jedna, heavy gunner klasa (budući da zasad jedino Thief koristi vatreno oružje, i to kubure, pa mora biti barem još jedna klasa s onim puškama koje razni Charrovi imaju u trailerima).
pa valjda ranger brate
Nebih rekao.
Dok su prikazali Thiefa, rekli su da je to prva klasa koja koristi vatreno oružje.
A za Rangera na službenoj GW2 stranici piše ovako:
Weapons
A ranger is mostly a master of ranged weapons, however, he can use sword or greatsword in melee combat. The ranger weapons are:
Main Hand: Sword, Axe
Off Hand: Axe, Dagger, Torch, Warhorn
Two-Handed: Greatsword, Longbow, Shortbow
Err Warrior:
Two-Handed: Greatsword, Hammer, Longbow, Rifle
http://www.arena.net/blog/video-city-of-lions-arch
You got me there.
Neznam kako mi je to promaklo.
Možda malo prekomično da bude prava vijest, ali hodanje je potvrđeno. :)
http://www.guildwars2guru.com/forum/wal ... ml?t=16598
= Citat =:
Hey. So you know about the whole iterative development process thing that we do here at ArenaNet? We have talked about walking in the past and said it wouldn't make it into the game. However, things can change in the world of game development. I just talked to Eric to double check. He confirmed to me that your characters will be able to walk in Guild Wars 2.
Da su Apple, ova vijest bi bila glavna vodilja nove marketinške kampanje.
WALK DIFFERENT!
Ne znam jel bio video, Lion's Arch. Uživajte :)
v0MzZyZ- ... r_embedded
jebemti kako rula
Bilo je : P
..no da, svakako, rula umnogo!
Hajp me more pls.
Yup, Engie je. :)
http://www.guildwars2.com/en/the-game/p ... /engineer/
I Gamespot intervju.= Citat =:
Masters of mechanical mayhem, engineers tinker with explosives, gadgets, elixirs, and all manner of deployable devices. They can take control of an area by placing turrets, support their allies with alchemic weaponry, or lay waste to foes with a wide array of mines, bombs, and grenades.
http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwar ... evealed?si
d=6314553&mode=previews
= Citat =:
Interestingly, though most of the sequel's professions will have two different sets of weapons, and will be able to switch between them freely, the engineer will be one of the game's only exceptions here. The elementalist is one of the game's few exceptions to this system (elementalists "attune" their single weapon to different elemental forces, rather than equipping new weapons), and the engineer is another, since this class equips only one weapon set, but can instead carry multiple "kits"--sets of relevant skills that work along a theme.
awsum
Zanimljivo mi je ful kako mi se UOPĆE ne sviđa nit me impresionira niti jedna rasa u ovoj igri osim Norna, i niti jedna klasa osim Warriora. Nešto strašno.
Ovo je jedini MMo koji bi zaigrao, WoW je otišao u k, ali osim dizajna gradova koji su zaista nešto prekrasno, sve ostalo mi se čini loše, jeftino, ko da nešto fali. neki 'šarm' koji recimo Divinity's Reach ili Lion's Arch imaju a sami likovi s kojima budemo mogli igrat nemaju. Ne znam.
Npr. svi ovi official filmići koji pokazuju skillove su PRELEJM, bez glazbe, bez normalnog 'pogleda', a i ovaj engineer je jako...meh klasa, bar po ovom prikazanom.
Možda je još pre rano za suditi, no evo to mi je dojam zasad. Želim je, a u neku ruku mi se gadi 90% tog šta vidim. :D
ja želim vidjet video rangera di ide i puca arrowe on the run, skirmishing.
..a u PM kako dobro izgleda.
Od svih klasa ova mi izgleda prelejm, nikako mi se ne uklapa s ostalim klasama...
Prvi mmo u kojem mi je ranger zanimljiv :oops:
Simpatičan mi je način na koji su maknuli čistog hilera iz igre a opet dali monk fanaticima šansu da igraju water elementalista ili engineera za dodatnim heal spellovima.
Hoće početni ranger petovi ovisit o rasi koju izaberemo (nisam uspio ništa nać u vezi ovog po forumima)?
Svaka profesija može healati na svoj način. I da, početni pet ovisi o rasi.
Inače, zanimljivo mi je kako se community podijelio po pitanju Engineera. Neki tvrde da ne paše u GW settingu.
Pa od početka smo vidjeli razne Charrove s puškama.
Po tome ni Thief ne bi dobrim dijelom pasao u taj svijet.
A još manje Asure, koji imaju puno razvijeniju tehnologiju od par puškica, a tu su od prvog dijela (tj. ekspanzije).
Ja mislim da ću odbacit elea i probat tu novu klasu. Uostalom, to bi mi trebalo biti buduće zanimanje.
Vidio sam da svi imaju taj jedan heal spell koji mogu koristit na action baru ali nisam vidio da još neka klasa osim elementalista može hilat putem spellova koje dobije kod određenih oružja (staff, dagger...) u water elementu. Slobodno me ispravite ako sam u krivu :oops:
E sad, u glavi mi se vrti asura ili sylvari ranger ali me kopka kako će asura pet izgledati (Za sylvari već vidim nekog šumskog vuka, medvjeda ili možda čak stablo ali stvarno ne znam kakvu bi živinu asura mogao imati pokraj sebe).
Ja bi prije reko da će Nornovi imat medvjeda ili vuka.
Sylvari su više vodena stvorenja.
Nije stvar toliko pušaka ili pištolja koliko mina, turret-a, granata...itd.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
U "Grenade satchel" videu onaj charr ima granadu koje je u biti današnji flash bang, ona mina u "Rifle Turret" videu mi više izgleda kao nešto što bi vidio u Star Wars igri negu u fantasy mmo-u, a da o Jump Shot-u i ne pričamo.
Kod Asura imaš osjećaj da je njihova tehnologija nekako više stvar magije nego tehnologije.
Istina je da engineer malo čudno djeluje ali ipak je 250 godina prošlo pa je i za očekivat takav napredak (ljudi su malo blesavi ali dovoljno je pogledati napredak pravog svijeta da se čovjek uvjeri kako je sve to moguće). Engineer je dobra klasa koja će privuć sve "WO" engineere (i sami su rekli da im je war engineer bio uzor) + svakog steampunk fanatika. Smatram da se ljudi stvarno ne znaju izrazit te jednostavno lupe kako im engineer sa flamethrowerom, bombama i turetima čudno djeluje kao klasa dok je u pozadini drugi problem a to je povezanost sa rasama. Nitko se neće bunit protiv Charr Engineera (iron legion) dok asura, sylvari i norn po samim principima odskaču od toga (barem meni). Ne mogu si predočit asuru kako koristi turete, bombe i kakve puškice kada imaju mogućnosti upravljanja golemima te "opasnoj" magiji (naravno nije sve to daleko na neki način ali je stvarno nategnuto). I norn bi mi prošao ukoliko bi spirit bio raven (mislim da je taj spirit za lukavost i mudrost) pa postavljanje bombi i taktična strana engineera prolazi (i dalje mi je ovo žešće nategnuto) ali onda dolazimo do sylvari (je da nije puno toga poznato o njima ali ajde da maštam malo). Snovi, priroda, povezanost sa drvećem, biljkama itd. (poznato? xD). Više mi djeluju kao netko tko voli maštati o svojoj ulozi na svijetu, voli prirodu, snove, sam život te prezire sve što bi moglo nauditi toj istoj prirodi/životu (industrija).= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Norni će imati vjerojatno medvjeda, vuka i snow leoparda ili ravena kao početne petove. Mislio sam da bi sylvari mogli imati šumsku verziju medvjedaSrecimo a ne očekujem ništa manje od ovogaS(bolje i to nego nekakvi rozi leteći vilenjaci 8) )= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Sylvari nisu vodeni po meni xD Nekako mi vuku na hodajuće ruže i koprive po fan artu ali kako će nakon re/designa izgledati vidjet ćemo :)
+ Ranger će imati vodene i kopnene petove (water combat here i come)
EDIT: Već kad je Boz započeo idem i ja xD Asura guardian (dynamic) i Sylvari Ranger (Rođen po noći/zima) ili Human ranger (Melandru) ukoliko mi se ne svidi Sylvari redesign :oops:
Moji likovi: Human Necro, Charr Engineer, Asura Warrior, Norn Thief, Sylvari Guardian... najvjerojatnije
@Mystery In Space:
Tehnički gledano, Sylvari nisu ekvivalenta fantasy elfova, tj. nisu u harmoniji sa prirodom i slično pa da odbacuju tehnologiju automatski.
Jednostavno su samo "rođeni" kao polu-biljke, bar koliko sam ja shvatio... ali s obzirom da prolaze kroz reviziju trenutno ništa nije sigurno.
inb4 samo 4 character slota. :)
@Arbiter of Change
Ma, mislio sam na film avatar (navi, valjda se ne gledaju kao elfovi xD). Tako sam i ja shvatio da su sylvari polu biljke. Nadam se samo da neće stavit neke kvazi elfove u igru i sve pet.
Samo 4 character slota? :-x
kolko ja kužim sylvari su otvoreni prema svemu, jer su jako mladi i sve to, pa žele što više spoznati, naučiti and stuff, tako da im engieneerac paše.
Baci pogled na galeriju.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovo im je glavni grad.