A gle, brine se za tebe :)
Printable View
A gle, brine se za tebe :)
Daj Aral odi spat šta radiš tu u 3:40...
EDIT:
Stavio sam blagi update jer je nastavio serkati :)
Ugl sc,cs 1.6,i pes it is.
BO3 svaka,luzer bira mapu, pes se igra 2v2:)
Moze.
BO3 suits me perfectly :) [+ mr15 cs, mozemo i manje, dogovorit cemo se]
PES se igra zadnji ofc, to ce biti epic, pogotovo 2on2 :D
s obzirom da nisam NIKAD igrao pes (ni ne namjeravam vjezbati) biti ce bas fun :D
Ja sam ga igrao sa frendovima na plejci, i ovak redovito igram master ligu svake godine, ali nisam nista extra.
Ne brini, imam korejanosa na Skypeu koji ga redovito igra. Samo 10tak gejmova da mi osvježi skill i pukne koji savjet i to je to :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Shin-Tae-Jin fighting! :P
ja se ne brinem,samo hocu na cevape:)
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Nek te Khala' vodi do obližnje čevapdženice :D Budem ti slao psioničkim linkom smjernice kako i gdje... a ako želiš badava, onda se bolje spremi da završimo ovu farsu u roku sat vremena, ne više - ne manje :)
a di cemo pes igrat?
nisam nikad online igrao, neznam jel hamachi podrzava?
Bili su neki launcheri za kvazi-LAN, treba to malo vidjeti. Znam da su se stariji PES-ovi mogli igrati preko Hamachija.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
btw.
Quirinus.cry says:
al sta nije bio odustao
ReiKo says:
ne
pa on je protoss...
:D
Wow wow wow, que es esto? Reiko, očekujemo jedan unboxing video od tebe. :)
StarCraft II - Collector's Edition revealed
http://www.imagesforme.com/upload/9f36323c.jpg= Citat =:
The special Collector's Edition package will include the following bonus items in addition to the game disc:
- The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game
- An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War(R) expansion set
- A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more
- The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks
- StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series
- A World of Warcraft(R) mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account
- Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit
Cijena?
Zapravo, naveli su cijene. Propustio sam.
------= Citat =:
SC2's Standard Edition will be $60, ten bucks more than standard PC releases. If you recall, Activision priced the PC version of Modern Warfare 2 similarly. It's a tactic that won't endear them to PC gamers but honestly, it's not like they're going to boycott this game over it. PS3 and Xbox 360 owners have had to shell out $60 per game for years now so it was only a matter of time before that price bump spread to the PC market as well.
The Collector's Edition, meanwhile, is $100...
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
uzima se.
Meni je samo prejako kako izgleda pakiranje... ono, sve se bojiš taknuti ga. :)
Ja neću uopće uzimati SC2 ovako dio po dio, nego na kraju potpuni paket. Hebiga, načekati ću se.
ja cu uzimat dio po dio i na kraju kompletan paket u koji cu staviti i ovaj dio po dio:)
Trebati će ti velika kutija za to sve. :)
Svrš.
a ne, uopće ovo neću kupiti...
biti ću sretan ko malo dijete kad dobije omiljenu igračku... :)
Ne mogu docekati da se docepam ovoga.
Malo je paprena cijena, ali mene zabrinjava gdje cu tu kutiju staviti.
Brijem da ide na sred boravka da svi vide. :D
Odoh napraviti jos jednu sobu samo za SC2.
Pa 100$ za sve što dobiješ tu i nije baš previše, zar ne? :)
Da igra nije podjenljena na 3 djela ne bi bilo previše. Ovako je uber previše.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Prekini bitchat.
To sam i ja mislio napraviti, ali mi se ne da cekati. (Nakon sto izade SC2: WOL Brijem da ces se nacekat bar godinu dana da izadu svi ostali nastavci.)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
To je ujedno i jedina mana igre - moramo cekati da izadu ostali nastavci.
Ne brini se...uskoro će osjetiti... the wrath... :)
Reiko, reci da nisi. :(
http://kotaku.com/5515798/south-korea-r ... ng-scandal
Već oštrim noževe za izdajice.
Dodaj mi to uže, molim te.
Baš mi drago za Saviora, tako je to kad si Zerg. Neće to Protoss napraviti.
A niš strašno, toga ima u svakom sportu.
Navodni popis:
= Citat =:
“Blacklists” of players have been posted and taken down from the internet – we found a reportedly translated version which names most of the current major StarCraft pro gamers in Korea as being currently under investigation.
Myung Soo (Yarnc), Chan Soo (Luxury), Sang Ho (SangHo), Jung Woo (EffOrt), Yong Hwa (Movie), Jae Yoon (sAviOr), Taek Yong (Bisu), Byong Goo (Stork), Jae Wook (BeSt), il Jang (hero), Myung Hoon (fantasy), Heui Seung (UpMaGiC), Jae Dong (Jaedong), Sang Moon (Leta), Jong Seo (Justin), Chang Hee (go.go)
Yarnc, Luxury i Savior su od već prije poznati kao gameri podležni takvim stvarima pošto su trenutno u "slumpu". Tim više što su Yarnc i Luxury braća pa mogu skupa krasti eSports. SangHo je noob. Za Moviea ne vjerujem, mlad je i želi se dokazati. Effortu je dobro krenulo isto nema motiva baš. Bisu... mooožda jer je *bio* u slumpu no sada je OK, ne vidim motiva baš previše i već ima dovoljno love i žene ga vole.
Stork - možda, stalno srebro osvaja :) Za Besta ne vjerujem. Fantasy isto. Jaedong je superstar mislim da nema motiva, trenutno jedan od najačih progamera. Leta, Justin i go.go bi mogli vjerovatno jer nisu ništa posebno. UpMagic ista priča samo što je malo "poznatiji".
Normalno, nema nikog na popisu sa AIRFORCE ACE tima, pa tako ni Reacha :) Nema na popisu niti oldskool gamera :P Ovo sve mulci ovi novi :)