probaj XIII Century: Death or Glory, kazu da je dobra ;)
Printable View
probaj XIII Century: Death or Glory, kazu da je dobra ;)
imam n00bovsko pitanje... koja je igra (kao npr. gladiatus ili ogame) najbolja? počela bi s nečim, a ne kužim se u to :(
ako želiš neku takvu igraj na netu ogame,napraviš si akaunt i super,na početku dobiješ jedan planet i dobiješ određen broj resursa kao metala,kristala i deuteriuma,u biti cilj igrice je da se razviješ i osvojić univerzum.Tokom igre ćeš moći ćeš kolonizirati planete,raditi ogromne vojske ratnih brodova,krstarica i itd...Igrica je stvarno super= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Moze neka preporuka za dobru rally simulaciju, a da nije Richard Burns Rally.
Sega Rally i Dirt
Dirt mi se ne svida jer nemrem igrat SAMO rally... barem ne kolko se ja sjecam...
imas i one neke buggy evente al njih ima svega 5-6 tak da ih mos preskocit
= Citat =:
Izvorno postao Maja
bolja mi je gladiatus ali naj od naj je travian :pray: :pray: :pray:
hm. travian. ajd dobro. fala :D= Citat =:
Izvorno postao pcplay_fan
ovako , ja bas ne trazim igru nego neku rpg mapu za war3 the frozen throne
neku kao x hero siege , jer je to najbolja mapa za w3tft na svijetu , pa zelim naci barem upola dobru kao x hero siege!1!
hvala unaprijed
molim vas nemojte mi govorit kako sam trebo pisat u war3 podforumu jer znam ali vec je bila takva tema pa je propala pa ako mi ko hoce pomoc bio bi zahvalan!
= Citat =:
Izvorno postao vale
a mnogima dop-zdi nakon mjesec dana ili prije
meni osobno nakon 10 dana
dali netko zna neku igru gdje se igra u zatvoru vodi se neka banda ili tako nesto??
E to i ja tražim, nigdje je nisam mogao naći, Sonic ju je imao ali ne znam gdje je on sad= Citat =:
Izvorno postao Pseto
Jel znate kada izlazi Rign n Roll?
E ljudi vako, inače mrzim strategije jer ih nikad nisam igro, al imam jednu okladu, pa dajte mi par strategija koje su lagane za newbove i koje objašnjavaju sve u nekom tutorijalu. Možete i neke srednje težine, al nemojte mi nabrajat "must play" jer će toga ispast previše.
WarCraft III
Age of Empires 2, Warcdarf II ( kad je 3 već spomenut )
Poprilično lake igre za skužit, a i jako dobre.
War Games ( RTS iz 1998. il 99`, al mnogo teško ga je nabavit )
fala
Može li mi neko preporučiti dobru pucačinu :killyou: (noviju 2007,2008) ili nekaj ko gta ili mafija( sloboda ) :)
= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
igra the club,navodno jako slična GTA i mafiji,ali nisam igrao
Vrhunska pucačina 2008 godina. Frontlines Fuel of War. Ništa baš drugo nema igra je super pogledaj koji video na youtubeu ja sam je prešao ima 8 dugih levela ali je stvar u multiplayeru. Igra je klon battlefielda. Ali je stvarno super.
jel zna tko za kakav dobar rpg u zadnjih par godina (može i u ovoj), a da nije KOTOR, oblivion, morrowind, nwn? ima koji dobar rpg iz star treka?
Witcher.= Citat =:
Izvorno postao DoctorEvil
ja kažem fable the lost chapters i gothic 3. vrhunski rpg-ovi oba dva
Neki dobar FPS za PS2 a da nije Killzone
najbolji fps za ps2 koji sam igra je Urban Chaos. odlični fps jako realan pogledaj na youtubeu neki snimak
Pogledat cu. :rambo:
Pogledaj nećeš se razočarati igra je predobra. Zabavna, grafika je ok, nije dosadna. A napuavanja je predobro.
:shock:
Predobro.
Ey jel ima CoD4 za ps2
Kako se zove ona igra sa autima, mislim da je izasla na dvd-u pcplay broja poslje onog sa naslovnicom stubbs the zombie, znam da ju je moglo igrat do 4 igraca na jednom pc-u, no igra nije bila cistokrvna utrka jer znam da si imo i neke posebne misije...npr morao si auticem igrati nogomet. Zaboravio sam kako se ta igra zove, a ja i frend smo rikavali od smjeha kad smo je igrali.Any Ideas? HELP PLEASEEEEEE!!! :( :(
P.S to su mini autići