Printable View
Jel izašo kakav dobar black metal ove godine?
@hrčak
Amorphis (albumi: Eclipse, Elegy, Tales From The Thousand Lakes)
At the Gates (Terminal Spirit Disease)
Carcass (Swansong, Heartwork)
Insomnium (In the Halls of Awaiting)
Od ovoga nema bolje.
On the other hand...
Jedan od unikatnijih metal bendova.
Po čemu točno unikatni ? Melodic black s jako jeftinim euro dance melodijicama. GROUNDBREAKING.= Citat =:
Izvorno postao System
Evo ti album Dødheimsgarda izdan 99.-te:
:shock:
Ovo je Arcturus iz 2002.:
A ima i neki ruski bend koji je još gori, mislim da Mafiozor zna kako se zovu.
Znači odavno postoje bendovi koji su spajali jeftinu elektroniku s blackom, jedina razlika je što ova dva gorespomenuta pokušavaju ispast koliko-toliko ozbiljni, dok je ovo što si ti linkao nekakav Scooter/DJ Bobo/Gunther mix koji čak niti ne pokušava sakrit koliko je loš.
Ja nisam slusao nista slicno pa zato. I meni su ok. A da ne pokusavaju da budu drimdark to da.
I ovo mi je kul= Citat =:
absu - abzu= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
cruel force - under the sign of the moon
malo emocionalnog death metala
Jea, 80's black metal rasturačina. Fala lovore. :gitara:
Znaš kaj. Upravo si me gurnuo u potragu kroz tri godine stare glazbene bookmarkove. Od tog sranja nastaju noćne more.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
:pray:
Ako se neko pozelio starog Opetha
E to to :pray:= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Poslušaj ove momke:= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Imaju oni i neki spot gdje se voze u limuzini i partijaju u klubu.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
da lol to je najbolje.
Ne mogu ga nać ;(
šta nije to ovo:
:D
A, to je to :)
Ja mislio da je za neku drugu pjesmu taj spot.
Prejak album taj Fes.
:cry:
Najgori album godine po svemu sudeći.
Ali jedna stvar me kopka, što više čitam ovakve izjave oko albuma i slušam stvari koje su procurile, sve više mi se čini da se samo radi o jako dobroj zajebanciji starih prdonja. Našli se u studiju, zajebavali se, popričali o starim danima, i onak usputno malo zajammali, uzeli nekakav opskurni koncept i odlučili to izdati kao punokrvni album, da ubodu koju pinkicu od budala koje će ga shvatiti kao ozbiljnu umjetnost (a ima ih), i da s podsmijehom promatraju reakcije nadrkanih fanova, čega hvala bogu nije izostalo. U tom slučaju im mogu samo čestitati na orginalnoj ideji :)= Citat =:
"Verzija glazbe za Lulu koju sam radio s Metallicom izaziva strahopoštovanje. To je možda najbolja stvar koju je itko ikada napravio. To bi moglo stvoriti novi planetarni sustav. Ne šalim se i nisam egoističan", u svom je stilu izjavio Reed za časopis New York Magazine.
20 minuta traje lol.
I 2 top commenta:
Kaj sam ja rekao :)= Citat =:
This is art. Beautiful art.
Pure Gold. The Four Horsemen are legends. This album is not for everyone but for those who understand it, it will keep playing in your head...Watching them live in 3 days !!!!
U svakom slučaju, ako mi se sluša Metallica, uvijek imam prvih 4-5 albuma, a ako mi se sluša Reed, cijelu diskografiju odličnih Velvet Undergrounda.
jebenica! :D
nego evo malo SLOVENSKOG bleka:
odlično je. : s
Ak neko treba dozu old schoola death metala, nedavno izdani debutni album Vallenfyrea bi poprilično dobro mogao zadovoljiti tu želju.
Baš fina masna produkcija u šveckom stilu, i jebeni groove, paše mi totalno. U nekim trenucima dosta vuče na novi Celtic Frost/Triptykon. Inače bend sačinjava all star ekipa iz Paradise Losta, Dooma, My Dying Bridea i At The Gatesa.
Nije loše.
Inače mi ne paše takav hiperaktivni blestbitani Black, ali ovo je zapravo dosta dobro.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Podsjeća me na D˙hak Funeral :)
Al dobar je aranžman fkt :)
Duže vrijeme sam ih izbjegavao zbog infantilnih "hail satan" stavova, i teatralnosti na live nastupima korištenjem životinjskih ostataka nabijenih na kolce i polijevanja publike krvlju, ali jebemu sve ako ova zadnja tri albuma ne dokazuju da se radi o jednom od najboljih novijih black metal bendova. Iznimno tehnički potkovani, u stanju napraviti kompozicijski stvarno odlične (i dosta catchy) stvari s kvalitetnom produkcijom, ali opet zadržavaju onaj klasični BM feeling i atmosferu.
watain je savršena skupina.
Obskurni death metal stare škole incoming.
Mast. :boohoo:
Ovo je bolje:
:)
btw, još jedan dokaz moje tvrdnje da je ovaj album dobro splanirana spačka, dio teksta ove stvari koja je prva puštena kao singl s albuma:
FOR WORSHIP SOMEONE
WHO ACTIVELY DESPISES YOU
Očito namijenjeno fanovima Metallice i Lou Reeda.
Ma ne vjerujem... Zaš bi to napravili, kak se taj "trud" isplati? :/
Baš je smeće najveće. :scared: