@solo strange willderness je jedna od najboljih komedija koje sam ikada gledao
Taman pogledao The Crazies
američka verzija 28 days later
Printable View
@solo strange willderness je jedna od najboljih komedija koje sam ikada gledao
Taman pogledao The Crazies
američka verzija 28 days later
Saving private Ryan 10/10
bio i ostao epic
http://www.shocktillyoudrop.com/gall...73/Rec_2_4.jpg
Gledali ja i sestra... njoj se gace tresu a ja flegma cjeli film...
Inace, kraj jadan i bjedan ko i u prvom filmu, 6/10
Pogledao Gospodar prstenova: Prstenova družina ( tradicija gledanja LOTR filmova se nastavlja) 9/10
Neznam ali Strange Wilderness meni i nije nešto, sličan je kao i vecina ovih novih "komedija". Ništa novo... Sve se svodi na istu foru vec prožvakanih filmova. Bez uvrede ali to je moje mišljenje.= Citat =:
Izvorno postao unknown
OT: Pogledao Yip Man
Film sa savršenom kung fu tučnjavom, jednostavno epic! 9/10
http://www.imdb.com/title/tt1220719/
JEl netko pogledao Phoonk? Dobio dvd pa ne znam jel se isplati gledat...
Došao je REC2, to moram pogledati. Nahypo me onaj trailer u FPS stilu i reko da ga moram pogledati pa kakav god bio. Jedinica je imala fenomenalnu atmosferu, samo je bio pre pre kratak.
Pogledao Hitchikers Guide to the Glaxy danas
Preodličan film, genijalna priča i ludi likovi, i od hrpe random scena dobije se dobar film, definitivno jedna od boljih komedija koje sam gledao
Strasan je film, odlicno docarana atmosfera knjige, i ja sam ga gledao nedavno ponovno na tv kad je bia. A i glumci su perfektno odabrani za uloge, a pocetak filma je jedan od najboljih ikad :) . Samo film je jos bolji ako poznajes knjigu.
Shutter Island
He , he koji mindfuck film.Inače volim takve filmove :thumbs2: .
8/10 .
Egzorcist: Početak 5/10 ništa posebno, da mi je samo znak koji je genijalac stavil to pod horor.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
To mi je jedino i krivo što nisam knjigu pročitao
Law Abiding Citizen
http://blogs.dailyrecord.co.uk/tvand...ng-citizen.jpg
Ok film za ubiti večer sa curom, niti je loš niti je nešto pretjerano dobar.
Ništa više nisam niti očekivao.
6,5/10
The Boondock Saints
7/10
odličan film
dafoe je :pray:
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Da neke fore su napravljene bas tako da ce je skuzit samo fanovi knjige, što meni nije smetalo jer sam tu trilogiju u pet nastavaka procitao minimalno 10 puta svaku knjigu... :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ali BBC-eva serija je jos bolja, tresh nad treshevima, zamislite niskobuđžetnu englesku seriju snimanu u osamdesetima, kad su plasticni pripijeni skafanderi i jastucici za ramena bili vrhunac mode, a robot (Marvin) je napravljen od kartona i linoleuma....
Pogledah Američku pitu 7 Book of love
a ono niš posebno, prva tri ipak ostaju epic, mislim koji je idiot dao idiotu da glumi Stiflera, katastrofa
Blindside - 7/10
Ok je film.. Ono standardna dirni mi srce priča.
The Collector - 6/10
Ovaj horor je na početku filma obećavao.. Na kraju je standardno loš ispao... Mrzim takve krajeve, koji su furka u zadnje vrijeme (ili mi se čini).
Fear and loathing in Las Vegas 10/10
Ufiksana ekipa radi kaos po Las Vegasu,treba li bolji scenarij
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ma collector mi se uopce ne sviđa volim horore al ovo je totano vec isfurano vec videno o kraju i da ne govorim...
3/10
Hot Rod
ok komedija, ako se ništa drugo nema za gledat
ima genijalan soundtrack i ekipu iz lonely islanda :D
6/10
Evo Vedranov sindrom... Danas mi je plaćen Avatar 3D u kinu, tako da ću ga gledati po treći puta :D Besplatne stvari se ne odbijaju :D Idem sa 4 komada od čega je jedna velika za njih dvije, tako da ne znam da li da ih brojim kao 4 ili kao 5 komada :?
idem danas u 18 sati (najkasnije prikazivanje, samo ne kontam zašto) gledati alice in wonderland
Tri komada i četvrta gromada xD= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nema veze, glavno da ideš sa komadima i besplatno xD .
Hellboy II: The Golden Army
Lone Wolf McQuade (Chuck Norris anyone ? :-))
The Spy Next Door
Tooth Fairy
Walking Tall
Psycho
May
The Descent
Cemetery Man
Jacob's Ladder
Videodrome
Pet Sematary
It
Upravo pogledo The Hurt LockerSi fakat nekuzim zas je film dobio 6 oskara...
No ipak s druge strane mi je sjeo jer sam bio raspolozen za spor film pa sam uživao.
7/10
Nije on dobio 6 oscara jer je dobar, već zato što su svi ostali u kategoriji bili smeće.
Valjda, ali film je sveejdno poprilično dobar. Mislim KVALITETAN je film baš.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N