Koliko ti to ekran imaš bokte da sve forsaš na Blureju?
Mislim onak, ja sam teška kuja za kvalitetu videa, ali na mom 19" jednostavno nema poante nabavljati rezu veću od 720p.
Doduše, kad gledam neki filmek ili nešto na 42" teveju, to je već druga priča... No za to rijetko imam vremena. :/
17-03-2011, 23:54
Bikar
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Koliko ti to ekran imaš bokte da sve forsaš na Blureju?
Mislim onak, ja sam teška kuja za kvalitetu videa, ali na mom 19" jednostavno nema poante nabavljati rezu veću od 720p.
Doduše, kad gledam neki filmek ili nešto na 42" teveju, to je već druga priča... No za to rijetko imam vremena. :/
22"
...al ja to ripam(to me jako jako zanima,mogli bi nazvat hobi ) ,a i nema cenzure :P
moram rec da od kad skidam bluray promet mi jako porastao (oko 500gb na mjesec :D)
18-03-2011, 08:33
Aral
Da, i ja rokam po blu rayu kolko stignem, al to samo za specijalne filmove i serija, inače je 480p ili 720p više nego dovoljno. sam čekam da me t-com nazove i pita kud trošim promet...između ostalog :)
Takvu kvalitetu ipak ne skidam, jer nema razlike između 6-7 gigabajtnog ripa i ovog. Mogu se jedino pohvalit da to posjedujem al ovak i onak to pobrišem nakon kaj pogledam, skužio sam pred par godina da nema smisla skladištit anime, i ovih par terabajta kaj imam na diskovima i dvd-ovima sve moram pobrisat i pobacat, tak nikad ne bum više gledao ono kaj sam već vidio :)
18-03-2011, 19:17
Bikar
ma nema razlike naravno (ako je pravi rip)
ja od toga radim ripove,i slobodno bi mogo nakon toga obrisat,ali zao mi je kad sam vec tolko skinuo,a imam mjesta vise neg sta treba
pa neka bude,kasnije,ako nađem bolje postavke za enkodiranje napravim V2
to tak da se zabavljam necim
18-03-2011, 21:46
Aral
Da,kuzim. Al zakej ne skidas vec gotove ripove nego skidas to koji dan i onda jos brdo sati konvertiras. No dobro,svatko ima svoju zabavu :-)
18-03-2011, 22:47
Bikar
I jos ih uploudam :D
inace kad se skupe svi alati i znanje
vrlo je lagano rip napravit,pogotovo za novi anime(bluray je isto olaksao posao encode grupama zato ga tolko volim)
18-03-2011, 23:23
Raz
Meni pak polako ponestaje mjesta na hardu... pa sam izbrisao K-On!
Imaliev!
Pogledao napokon Spice & Wolf, onu specijalnu epizodu. Still good. :)
Zanima me dokle su dosli Drifters i Hellsing OVA od zadjni put kad sam to provjeravao (od ljeta, jelte)?
19-03-2011, 01:14
Electromaster
Hellsing OVA nigdje, osma izlazi krajem lipnja.
Za Drifterse ne znam, nisam stigao čitati neko vrijeme. Al ima ih...
19-03-2011, 09:08
Sonic_Moronic
Itko gledao Boogiepop Phantom?
19-03-2011, 10:38
Electromaster
Ja planiram, ali još nisam uhvatio vremena. Budem valjda prek praznika. :I
Inače, nije izašao Index II ni Yumekui Merry, a Hourou Musuko ima prokleti okvir s vijestima preko cijele epizode. :@
Other than that, uskoro bi trebala izaći K-On!! special epizoda...
19-03-2011, 12:48
Sonic_Moronic
Priča mi i ne zvuči nešto, ali čitao malo recenzije i uspoređuju atmosferu sa SEL, Elfen Lied, Higurashi... Tu su opaka očekivanja, bolje da ih ispuni. :@
EDIT: Pregledavao si malo listu na MAL, i skužim da uopće nisam stavio Rental Magica, lol. Sa svim spikama kako to moram reprizirati, čudi me.
U tu prigodu, evo kul OP-a.
19-03-2011, 16:19
Bikar
Nabavljam si Iblard Jikan
ako ce bit dobar napravim i prijevod za njega :P
19-03-2011, 17:42
The Fury
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Hellsing OVA nigdje, osma izlazi krajem lipnja.
Za Drifterse ne znam, nisam stigao čitati neko vrijeme. Al ima ih...
Inače, pitanje za ekipu, zanimalo me- postoji li, izuzev tone "non-pantsua", ikakav razlog da se pogleda Strike Witches?
20-03-2011, 01:12
Bikar
ja ga nisam nasao
20-03-2011, 01:47
Electromaster
Pogledao novu epizodu Hourou Musuko!
Lol, Doi got trolled... Ali nije ga baš briga? Kinky little dude. ;D
Al pobogu ubija me u pojam način na koji se ponaša, svako malo brijem da će zatuć ili ismijavat Nitoria a onda kaže i napravi nekaj sasvim okej. >_>
Other than that... Dvostruki standardi, nabijem vas. T___T
Inače pitam se kako bu završio anime, valjda ne bude još jedan meek open end kao Aoi Hana... Navijam za drugu sezonu.
20-03-2011, 13:08
Frky
Sooo.. frend me pitao da mu nabavim Bragon Ball, ali one epizode gdje je gl. lik već veliki (odrastao)!
E, pošto ja to nisam gledao niti imam namjeru, može li mi tko reći koje su to epizode (sezone)!?!?!?!
21-03-2011, 00:34
unknown
može preporuke za neki lagani battle shounen(može biti i ozbiljniji ali ne grobarski ozbiljan)
21-03-2011, 12:51
Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Sooo.. frend me pitao da mu nabavim Bragon Ball, ali one epizode gdje je gl. lik već veliki (odrastao)!
E, pošto ja to nisam gledao niti imam namjeru, može li mi tko reći koje su to epizode (sezone)!?!?!?!
Dragon Ball Z, a iza njega dođe Dragon Ball GT.
21-03-2011, 14:02
Aral
Krivo. U običnom DB-u Goku "odraste", tj. više nije onako mali nego je veći, samo neznam točno koja je epizoda. Znam da je pred kraj, prije onog zadnjeg turnira.