= Citat =:
Izvorno postao Raz
= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Zanimljivo da je Durin (nisam siguran) sad već dosta davno napiso jedan gigantski post crvenim slovima gdje je jasno i glasno napiso da nema postanja u ovu temu da bi komentiro slike već da moraš ostaviti sliku, i to smiješnu. Trajalo je kratko vrijeme i bilo je savršeno. Svaki puta kada bi vidio novih postova da ima, bilo bi i novih slika. A ne ovako di budale komentiraju slike s "hahahaha"
Nema smisla zabranjivati komentare na slike, forum za to i služi. Ako se dobro sjećam, Durin je to napravio najviše zbog ekipe koja je dalje radila gluposti po temi unatoč brojnim opomenama moderatora.
Pa dobro da ono, al dosta često se dogodilo kad bi jedno 8-10 narednih postova bilo bez slika i ja bi svako malo kliko bez da bi vidio išta novo :(
Al život je kurva pa valda je to to ^^
Enivejs @ Pederator i Kid A:
Pa ne lololo, ne pravim se pametan ni najmanje al vjerojatno to tako djeluje pa možda čak i ispada tako al neam pojma. Ne mogu se vidjeti iz vaše perspektive.
Enivejs, sad sam se uvjerio da ste trolovi žešći i neć previše bit ozbiljan. A kako sam Terabajta našo? Pa šta ja znam, jedno vrijeme me je on isto progonio i svaki post mi kvoto i zezo da sam kul i mudar forumaš (kao što vaz dvoje sad rekoše) tako da je jednostavno jedan klik na ignore od savjeta moda rješio stvar.
Neć se pravdat, trolovima pogotovo, al ono, vidite krivo stvari a ne trudite se shvatiti kakve jesu. Ja se sad samo mogu zapravo pitat dal mene Kid A trola u temi Instrumenti ili ne, al ako mu je to zabavno ko što je tebi Pedaratore, then I must feed the trolls, ne preostaje mi niš drugo ^^
A vi nemajte život, sretno!