Other than that, rofl na scenu kad Kihara leženo šutira Acceleratora dok pol metra dalje Index blebleće na telefon.
Sudeći prema novelama, u sljedećoj epki formira se "Grupa", a približava se i WWIII... Treća sezona?
Sam ti već rekao da ne rejpuješ forum sa gifovima?
~Arbiter
Tako je i Kannagi manga odgođena, pa vidi kako danas novi chapteri izlaze... Oh, wait. >_<
16-03-2011, 12:53
Raz
Re: Anime & manga everything related
Ne, zbog potresa i tsunamija je odgođena i to ne na svim kanalima već na CBC, MBS i TBS-u. DVD release je odgođen na neodređeno, no budući da se radi o Shaftu to nije ništa čudno.
Sa Kannagi je sasvim druga priča.
16-03-2011, 13:09
Electromaster
Znam da je sasvim druga priča, samo kažem da imam loša iskustva s animejima i mangama koji bivaju odgođeni, ne samo Kannagi. :I
16-03-2011, 15:14
Aral
= Citat =:
Izvorno postao Bikar
meni bi bio puno puno bolji da mi se glazba svidila
nikak to nisam mogo prozvakat :S
Vidiš meni je glazba barem 50% kulnosti ovog filma. Soundtrack ftw :)
Uglavnom, SP je svojevrsna lesbo sapunica... Ima nekih stvarno klišejnih trenutaka [amnezija lol], ali istovremeno i nekih jako dirljivih te je u cijelosti jako lijepa... Well, bar meni. I ovom gore. :)
Čak i da nije odgođena serija, lik je prerano postao. :)
E, nešto brijem da ću pogledati Tokyo Magnitude...
17-03-2011, 23:33
Bikar
= Citat =:
Madoka appeared on TBS’s airing schedule for Friday (a day after the usual MBS airing) but it has no episode number and TBS didn’t air episode 10 last week due to the earthquake so it’s probably an airing of episode 10.