Bum pogledal.
Malo se špiciram na najbolji album Immortala.
Printable View
Bum pogledal.
Malo se špiciram na najbolji album Immortala.
Zakon je, pogledao negdje 2/3, budem nastavio kasnije.= Citat =:
Izvorno postao System
Sviđaju mi se ovi Prophecy of Doom, i po stavovima i po glazbi.
Baš lijepo sirova produkcija :evil:
Cijeli album dostupan
Ne znam za vas, al meni je super.
I Brann na Dry Bone Valley totalno zvuči ko Layne Staley.
Odličan je album, Curl of the Burl mi je najbolja pjesma.
comic. :pray:
Da malo ozivim temu
http://www.last.fm/music/Terra+Tenebrosa
Izuzetno jezivo i atmosfericno izdanje i preporucavam ga svima.
Kada bi ljudi slušali muziku u Zoni, sigurno bi svirali nešto ovakvo
Uf, opasno dobro, poslušat ću.
ma čista post rock hipsterovština
još k tome preglasno isproducirana
Sljdedeće godine su na Metalfestu u Zadru. Fak jea!= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jedan od glavnih razloga za ici:)
A Hypocrisy???= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
A Kreator? <3
Anywhore, jel' netko preslušao novi Machine Head? Čuh da mu je Metal Hammer dao 10/10 i da konkurira za album godine
Metal Hammer je za metal kao i Rolling Stone za rock, smeće kao i svi popularni časopisi takve tematike. Tako da tu ocjenu nikako netreba shvaćati ozbiljno.
Ma to sam navela čisto ovako, zanimalo me jel' netko prelušao :) meni je još uvijek u tijeku, erm, proces kupovanja
Moram i ja svoj kupit jedva cekam:)
ja sam poslušao onu novu pjesmu od machine heada koju su izdali i ne sviđa mi se :(
Da bacim utiske na novi Mastodon
Ovo su vrhunci.
Enivejz, album je negdje do polovine baš dobar.
Dailor je dušu ostavio na bubnjevima, vokali standardno dobri, super slađerska riffaža, ono, klasicno dobri Mastodon. No negdje otprilike nakon Huntera postaje album dosadan. Razvucene pjesme, onaj "progresivni" dio albuma ne delivera nikako. Isprane melodije, pasaži na gitarama, nekako je vec viđeno to od njih.
Ali sve u svemu zadovoljan sam.
Meni nekako Thickening sa svojim ahh hhhaaaaa najviše "šteka". I Bedazzled Fingernails me nije baš oduševio, a od Octopus Has no Friends sam očekivao bolji riff. Meni na toj stvari bass više podsjeća na hobotnicu nego glavni riff na gitari ;(
Ostale stvari su mi super, osobni favoriti su mi:
Creature Lives mi je mindfuck i želim da mi svira na sprovodu :)
Da je album pristupačniji - definitivno je. No dečki su si na ovom albumu dali malo oduška i raspalili po svemu što su htjeli. I ispalo je odlično.
Žene. :pray: :pray: :pray:
Dobar je novi Vader.
I podsjetio sam se ovog odličnog benda:
Najbolji opis bi bio Music for 18 Musicians od Steve Reicha, u metal izdanju. Samo za posebna raspoloženja.
I ove dečke dosta vrtim danas:
U zadnje vrijeme Kylesa svira.
O boze zašto :(, trebali su se raspasti prvi put kada im je otišao Barlow.
Ova nova stvar je tako odurno loša i 100 puta slušana. Nema smisla ovako nastavljati.
Bar je bolja nego Barlowov zadnji album (:
Iako su mi jedan od omiljenih bendova, mozda i omiljeni metal bend od Alive in Athensa ne slusam. Ono kad cujem When the eagle cries i slicna sranja pozli mi.
Nego, slusam ovaj Paradaise Lost, trebalo mi je dosta vremena da udjem u taj bend, nekako su teski za slusanje. Sad me je Shades of God jednostavno oduvao. Odlican album.
Evo malo linkova koje nece niko slusati.
Uf, paradajze slušam već par godina. Bio i na koncertu(trenutno nosim majicu s koncerta^^). Meni je čak najdraži ovaj novi album. Ali da, shades of god je remekdjelo
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Solidna stvar, Dante's inferno mi je odlicna, mislim da ce album biti gg. A i koliko vidim svi komentari su pozitivni. Boogaloo se pamti.
Baš to.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Makar, najbolji album im je bez Barlowa - Night of the Stormrider.
Rula :gitara:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: 8)