-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Ja nisam tog glumca nigdje vidio, ali ovdje mi izgleda dosta uvjerljivo.
Mislim, pogledajte Hitmana, ili nešto.
Ovo će biti najkvalitetniji film prema igri.
Vjerojatno neće sadržavati mračne elemente iz Warrior Within (ipak je to Disney), no zabava je zagarantirana.
I sigurno se neće svidjeti onima koji gledaju ozbiljnije filmove, no njima se ne sviđa niti igra.
A mi ostali se ne moramo previše brinuti.
-
Hachiko: A Dog's Story
Jako dobar film prema istinitom događaju, priča o psu i njegovoj povezanosti sa vlasnikom. Odličan i emotivan film sa legendarnim psom. :)
http://www.imdb.com/title/tt1028532/
-
http://2.bp.blogspot.com/_z4PHzwTy93...d+Poster+2.jpg
Pogledao opet.
Remek-djelo koje je trebalo potrajati još barem 10 min :D
10.5/10
-
Transformers 2 - Revenge Of The Fallen
Daj koji qratz je to? :(
Film sam mislio ugasiti nakon prvi par minuta, tj onih retardiranih scena eksplozija, unistavanja cega vec, popracenih sa scenama retardiranog "humora" al rekoh ajde, tek je poceo, mozda jos ima nade.
I onda scena sa Megan Fox na motoru i jbni Green Day svira u pozadini (onaj zadnji single :()
Rekoh gasi to, idem gledat nešt pametnije.
-
Cesto mislim da Hollywood zaposljava neke glumce po principu "ajd' daj i njemu/njoj nesto da radi, samo da ne stoji tu bezveze"
To bi objasnilo pojavu i bezrazloznu popularnost Steve Carella, Megan Fox, Gerald Butlera i njima slicnih...
-
Barem neće biti Megan u rećem dijelu :)
-
Hebo je onaj njen palac :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
OH, NE! ZAŠTO!?
-
Hoće, veže je ugovor da mora odraditi čitavu trilogiju.
-
Transformers = megaepic. Jedva čekam treći nastavak, i hoćemo moar fajtova, robota i svega ostalog!
-
Vanishing Point (1971)
http://www.imagesforme.com/upload/2e28f032.jpg
Kultni film koji možda i ne zaslužuje taj status.Pogledao ga po prvi puta .Film o dobroćudnom manijaku ceste čiji motivi nisu jasni .Film o bijelom američkom smeću koje sreće na svom putu te film o ludim sedamdesetima .Na trenutke briljira i ima dobar kraj ali dobar dio filma izgleda amaterski slično kao i Mad Max 1 koji je za klasu siroviji i bolji .
8/10
-
The Road - 8,5/10
Super je film..
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Transformers = megaepic. Jedva čekam treći nastavak, i hoćemo moar fajtova, robota i svega ostalog!
I ja se veselim nastavku.Samo neka se ograniče na dva sata trajanja.Preko toga je nepotrebno.Najbolji primjer je sapunica od filma 2012. Da su film napravili maksimalno dva sata dugačkim bio bi barem 20% bolji.
-
Kako svi gledaju The Road kada izlazi u kina tek krajem petog mjeseca xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kako svi gledaju The Road kada izlazi u kina tek krajem petog mjeseca xD
Meni je donila roda ;)
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Meni je donila road(a) ;)
Fix'd.
Dosadno mi :(
-
[quote=The Boz]
= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":23r3vhbb
OH, NE! ZAŠTO!?[/quote:23r3vhbb]
Ah, fuck, nvm, čini se da su se opak pomirili :(
Eto je i u trećem...
-
Upravo odgledao po prvi put. Film je pregenijalan. :pray: Woody i Murray :D
-
Leaves of Grass
http://www.empiremovies.com/_word_pr...ss-480x708.jpg
The lives of two identical twins, one an Ivy League philosophy professor, the other a small-time and brilliant marijuana grower, intertwine when the professor is lured back to his Oklahoma hometown for a doomed scheme against a local drug lord.
6.5/10
solidan film, ali nije ostavio neki veliki dojam
-
Vampire Assistant
Uglavnom,imam dojam da su htjeli snimiti nešto kao "horror za djecu".Zvuči smiješno,ali istinito je.Izbačene su brutalnije scene,čak i Vukodlak izgleda nekako "nježnije" xD
Vrijedi pogledati.
-
Alice in Wonderland Review
Prosjek...al pogledat ću kad dođe na dvd.
-
Upravo završio 4+ satni maraton Harry Pottera. Prvo odgledao The Half-Blood Prince-a nakon toga i The Prisoner of Azkaban. Oba su odlična, mada mi je šestica za nijansu bolja od TPOA.
The Half-Blood Prince- 10/10
The Prisoner of Azkaban- 8/10
@Aral: Ocjena je slična i na Rotten Tomatoesu, šteta, film na kraju ispade prosjek.
-
Ne bi se složio da je šestica najbolja...daleko od toga...po meni su treći i četvrti dio najbolji u serijalu...petica je najveći fail...ostali su dobri..ni loši ni odlični...
-
Pa koliko su god svi filmovi losi sestica se toliko istice da je to nevjerovatno, jedan od najgorih filmova ikad snimljenih bez ijedne svijetle tocke, jedna jedina scena u cilom filmu je dobro odradjena. Neznam na koji nacin moras gledati film i sta viditi u njemu da bi dao filmu ocjenu 10/10, bez obzira koliko neko moze biti napaljen na Emmu Watson to jednostavno nema nikakvog smisla. Taj film kad sam gledao nakon pola sata sam zaboravio da sam ga gledao, morao sam pretrazivat filmove da se sjetim koji je bio, jedino sto sam se sjecao da je bio uzasno glup. Ali stvarno sta si ti u tome filmu vidio za takvu pohvalu, da si nekom drugom Harry Potter filmu dao takvu ocjenu mozda bih mogao shvatiti, bio bi suludi fan, ali sestom filmu koji ubija sve ono dobro sto jedan film treba biti, to neshvacam.
-
Svaka rijec na svom mjestu.
-
Istina, nikakva gluma, loša radnja, loša akcija. Čitav film je ispao strašno površno. A da ne pričam koliko je film ljigav otkako su glumci odrasli :yuck: Prva 2 nastavka su imali šarma pošto si ih mogao svrstati u dječje filmove, ali iza toga kvaliteta eksponencijalno pada.
-
Potpis na Bartuca. Prvi mi je bio genijalan kao jedan obiteljski film, pun magije i istraživanja koje će i odraslu osobu bez problema držat prikovanu uz naslonjač. Kod drugog sam imao blagi deja vu osjećaj, no bio je gledljiv, iako u skoro svakom segmentu lošiji od predhodnika. Ovi ostali... :yuck: (s tim da zadnjeg nisam gledao, ni ne namjeravam).
-
Harry Potter...naježim se na samu pomisao da bi i trailer vidio od toga...brrrr :scared:
-
Niste shvatili. Zadnji film je loš jer se fokusirao na nepotrebnu dramu između likova koja je svakom normalnom čeljadetu očita, čak i na štetu toga da su izbacili akcijske scene (nisam nikada mislio da ću navijati za njih) koje su bile kao stvorene za film. Jednostavno, kroz film se praktički ništa ne događa već gledaš naporan slice-of-life do zadnjih 30 minuta gdje se dogodi sva osakaćena akcija.
Fail scenarista, eto što je zadnji film.
-
Nešto sam čuo da je to tako pošto šesti nastavak predstavlja uvod u zadnja 2 nastavka :D