Film mi je bio fenomenalan. Totalno opuštena atmosfera, ne napadan i forsiran humor, odlična ekipa, baš sam se fino nasmijao. Film se definitivno nemre trpati u isti koš sa komedijama poput Mamurluka, Kick Ass i sl. pošto je ovo više obiteljska komedija i na tom polju briljira. Uživao sam od početka do kraja, iako je pri početku nešto praznoga hoda...
9/10
06-09-2010, 19:12
Sickmanno1
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Boze bartuce, pa taj film je ono bash teski fail :(
Iscekivao sam taj film dosta dugo da bi me nakraju razocarao al ono hebacki. Takav imena u jednoj komediji moraju dati urnebesnu zabavu, a ne neku lame obiteljsku komediju na cije fore se mogu smijati samo starci i djeca do 12 godina (nhf :P)
Evo gledam ga po jedno 7. put sad na telki, I nemogu se načudit kolko je taj film jebeno savršen. Nema tog A-Teama, Expendablesa ili bilo kojeg drugog akcijskog filma koji može zasjenit ovu glumu, besmislenost radnje, apsolutno genijalne one linere, skrivanje od kiše metaka iza običnog grma, glavnog zlikovca Benetta u chainmail košulji i kožnim hlačama, Arniea u ružićastoj majci s balvanom od 400 KG na ramenu and the list just goes on and on... Mizerna ocjena od 6.3 na IMDbu dovoljno govori o nekompetentnosti i neznanju korisnika te stranice, te zbilja više ne vidim razlog da moji linkovi šalju na nju.
Jedini akcijski film ikad kojem ću dati čistu desetku.
10/10
06-09-2010, 22:16
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Boze bartuce, pa taj film je ono bash teski fail :(
Iscekivao sam taj film dosta dugo da bi me nakraju razocarao al ono hebacki. Takav imena u jednoj komediji moraju dati urnebesnu zabavu, a ne neku lame obiteljsku komediju na cije fore se mogu smijati samo starci i djeca do 12 godina (nhf :P)
Jebiga, meni je odlično sjeo pošto volim obiteljske komedije i nisam dugi niz godina dobio jednu takvu. Baš mi je bio osvježenje film sa svojom "nevinom" atmosferom.
Frajera strese struja iz agregata i nastavi se šorat.
Frajer onako, isčupa metalnu cijev sa zida i iz nepoznatog razloga počne puštati plin kad se zabije u frajera.
Savršen samo tako. Al meni je i Brisač savršen, tako da sam Arnie sucker u potpunosti.
06-09-2010, 22:48
MasaKrisT
Komandos- neznam koji put,sve vec navedeno,hrpa besmislenosti,ali za ono vrijeme...pih:) 9/10
U zmajevom gnjezdu- Bruce Lee u punom sjaju,nisam film gledao godinama,a fan sam itekakav.Preporuka.
06-09-2010, 22:55
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
...tako da sam Arnie sucker u potpunosti.
A ne, nevjerojatno koliko mi lik fali, takav glumac sa toliko karizme se više nikada neće roditi :(
S- legendarna scena :D
06-09-2010, 23:05
Raz
Sad ste me podsjetili, moram reprizirati Last Action Hero. Jedan od podcjenjenih Arnijevih filmova, koji je ujedno i parodija na action flickove u kojima se on pojavljuje. :)
To be or not to be? Not to be.
06-09-2010, 23:18
Bartuc
To sam gledao prije par tjedana, obožavao sam taj film ko klinac :D Nego, zaboravio sam da sam prekjučer gledao...
I Love You Phillip Morris
Odličan film :D Svaka čast Jim Carreyu na takvoj ulozi, nisam očekivao da je glumac takvog kalibra :pray: Film ima odličnog humora, pogotovo umijeće bježanja iz zatvora, jedini bad je što mi je bilo teško gledati neke scene u filmu xD Ewan je fenomenalno odglumio Phillipa. I svaka čast original liku ako je stvarno bio toliko domišljat kod bježanja iz zatvora... i Scofield bi se posramio :D
8/10S- niža ocjena zbog žvaljakanja xD
06-09-2010, 23:25
Da_killah
znači da vjerojatno nisi gledao njegove najbolje filmove? dobro, možda ne najbolje, ali ozbiljnije filmove, ne rendom komedije
07-09-2010, 08:08
Bara
Pogledao jučer napokon u kinu između ostaloga
Salt 4/10
Inception 6.5/10
07-09-2010, 08:25
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
znači da vjerojatno nisi gledao njegove najbolje filmove? dobro, možda ne najbolje, ali ozbiljnije filmove, ne rendom komedije
Može biti, gledao jesam gotovo sve njegove filmove, ali ima ih par koje nisam pogledao. U ovoj ulozi me stvarno ugodno iznenadio :D
Book of Eli prije nekoliko dana.
Film je mnogo hvaljen, ali iskreno, meni se nije svidio nešto posebno.
5/10 R
07-09-2010, 16:31
bezimeni
Robin Hood
Pogledao sa smanjenim očekivanjima s obzirom na negativne komentare i ugodno se iznenadio .Film je odličan. Kvari ga tek nelogičnost dolaska Marion na finalnu bitku.Iskreno se čudim takvom potezu scenarista s obzirom da su se ostatak filma furali na realnost .
Gledati svakako i nadam se nastavku.Ovo je najbolji Robin Hood do sada .
8/10
07-09-2010, 17:29
flander
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Iron Man 2 jučer.
Neznam, meni je bio loš.
3/10 R
također sam pogeldal Iron Man 2
a ono aj dajem 6/10 ima dobrih scena za podsmjeh
btw Mirko neznam dal si pogledal film baš do kraja :D poslije odjavne špice :D
hint hint
07-09-2010, 18:07
Bara
Iron Man 2 2/10 zbog efekata, ostalo ne možeš podvaliti ni retardiranom djetetu iz udruge Traktor.
07-09-2010, 18:17
Sickmanno1
Iron Man 2
7/10
Nije dobar kao prvi dio ali sam sve u svemu zadovoljan. Pogotovo nakon scene poslje creditsa :pray:
07-09-2010, 18:18
Kid A
Koja je to scena?!Dajte yt link ili nek neko napise u spoileru.
07-09-2010, 18:19
Electromaster
Ukratko, The Avengers Initiative. :)
... Ako je ovo ikome spoiler, loš je. :>
Inače, ja kasnije idem na Predatore...
07-09-2010, 18:20
Sickmanno1
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Koja je to scena?!Dajte yt link ili nek neko napise u spoileru.
Tokom filma ako si ga gledao, agent koji je cuvao Tony-a morao je u mexico radi novog zadatka. Kad tamo dolazi ono ogromna rupa i kamera izlazi onako iz rupe i vidi se Thorov cekic :pray:
07-09-2010, 18:22
Kid A
Oho-ho-ho...stvar se zakuhava
07-09-2010, 21:51
flander
a isti klinac ko i sa Neverovatnim Hulkom, kad na kraju onaj general dođe Tonyu i ponudi mu posal da ubije Hulka...mislim da ima i sa time veze
07-09-2010, 22:23
Bartuc
Hot Tub Time Machine
Čist OK komedija. Ima par odličnih scena, par dobrih i dosta bedastih, ali sve u svemu film me zabavio.
7/10
08-09-2010, 08:50
tigerija
Neznam ljudi, ali Iron Man 2 mi je puno bolji. Prvi dio je više kao uvod, nema baš akcije ni ništa.
Nisu mi se niti likovi brzo ovdje razvijali, ne očekujem neku poeziju... Prvi mi je neznam, 3/5, drugi bi mi bio 4/5.
Novi Robin Hood
Isto mi super film. Malo mi bilo blesavo kako nema neke veze s Robinom, i ije se baš ni tako trebao zvati film. Ali sve je to zapravo uvod. I jedva čekam drugi dio.
Super film. Mogo je čak trajat i 3 sata.
08-09-2010, 10:49
osvetnik_sch3l3
pogledah INCEPTION
film nisam uopce dozivio zbog buke klinaca i frenda koji je stalno prigovarao kako ovo kako ono... uz sve t osam se izlomio u onim prokletim stolicama koje nisu ni za K...
morat cu pogledati film doma jos jednom, ovako m ije ispao ocajan bez ikakve logike
08-09-2010, 12:05
Bara
= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
pogledah INCEPTION
film nisam uopce dozivio zbog buke klinaca i frenda koji je stalno prigovarao kako ovo kako ono... uz sve t osam se izlomio u onim prokletim stolicama koje nisu ni za K...
morat cu pogledati film doma jos jednom, ovako m ije ispao ocajan bez ikakve logike
Neka ti, hehe!
Mislim što ga moraš gledati još jedanput, jer činjenica je da je Inception film koji ne želiš gledati više puta xD
08-09-2010, 12:24
bezimeni
VećinaSod ovih 180,747 glasova se ne slaže sa tobom nego ga rangira među deset najboljih filmova svih vremena .Osobno se slažem sa njihovim mišljenjem .
08-09-2010, 12:44
bango
pusti ga on je samo jedan od hejtera :twisted:
08-09-2010, 12:49
Bara
Hehe, nisam ja hater, i Inception smatram jako dobrim filmom, koji zaslužuje jako dobru ocjenu od 6.5/10, dapače, neki segmenti filma kao nevjerojatni specijalni efekti prilično su me se dojmili, a i sama dubina logike koju trebaš upratiti dok oni putuju kroz nekoliko razina snova također Inception karakterizira filmom koji nije za one koji ga ne mogu upratiti, to jest, za manje inteligentne osobe.
Tako nemoj mi govori da sam hater.
08-09-2010, 12:53
LD
Kada pricas kako moras biti iznad neke granice inteligencije da shvatis film instantno se sjetim amerikanaca. Nemoj tako pricat molim te
08-09-2010, 13:45
Bartuc
Jebote Bara, pa koj film po tebi zaslužuje 9 ili 10, ako je 6,5 jako dobra ocjena!? :D
08-09-2010, 14:13
senad_986
Sta ce, covjek ima prefinjen filmski ukus. :)
08-09-2010, 14:24
Lord Ragnarok
titani 2. :pray: :pray:
08-09-2010, 15:17
bezimeni
Wild Hogs
Slatko...na početku sam mislio odustati od film jer su fore bile isforsirane ali kako je film odmicao dobivao je na šarmu .Vanserijski glumci za ovako neobaveznu komedijicu su donekle izvukli film od propasti .
7/10
08-09-2010, 16:59
Constantine
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Hehe, nisam ja hater, i Inception smatram jako dobrim filmom, koji zaslužuje jako dobru ocjenu od 6.5/10, dapače, neki segmenti filma kao nevjerojatni specijalni efekti prilično su me se dojmili, a i sama dubina logike koju trebaš upratiti dok oni putuju kroz nekoliko razina snova također Inception karakterizira filmom koji nije za one koji ga ne mogu upratiti, to jest, za manje inteligentne osobe.
Tako nemoj mi govori da sam hater.
tebi je 6,5 dobra ocijena,na mojoj ljestvici je to katastrofa.
08-09-2010, 17:38
vukopas
Šta je onda 2?
Nebili bilo logicno da su od 1-5 loše ocjene a 5-10 dobre?
08-09-2010, 18:48
MasaKrisT
Pearl Harbor- prvi puta pogledao u cijelosti. Blah,film ima bljutavu i dobru stranu. Dobra- za ono vrijeme odlicno snimljene borbe,unistavanje i sve sto ide stim. Bljutava- ljubavna prica, preboljavanje ljubavi svog zivota za 3mj i to sa najboljim frendom(sapunice ftw),patriotizam za povracanje u onim govorima, zadnji govor nakon sto su japanci srusili sve avione onako omg...
Sve u svemu dobar film ali ga necu ocjenjivati.
08-09-2010, 18:52
The Boz
2/10. Američanska zastava u vodi im nije trebala. Patriotsko igranje na početku je bilo suviše suvišno.
08-09-2010, 18:54
croking1994
Posto sam preko praznika imao vremena za svasta zadnje sam pogedao: -Centurion 10/10 (meni film super)
-Black Death 7/10 (film u redu..nista posebno)
-The Crazies 7/10 (scena sa atomskom bombom lol)
-Paranormal Activity 7/10 (nothing special)