Na sta aludiras :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Printable View
Na sta aludiras :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
...na knjige.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
[quote=Aerial_51]Biti će trilogija, though.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ovaj prvi dio završi s cliffhangerom; Azula (Zukova sestra, koju pedobear vjerojatno approva) pristane uhvatiti Aanga na zapovjed tateka.. i to je to :D Crni ekran, creditsi, čekaj drugi dio :D[/quote:fr16olqs]
Znam pobogu, pa i serija je svojevrsna trilogija [tri sezone], i prva sezona također završava sa upravo tom scenom. :)
Ali onak, prva sezona ima 20 epizoda po 24 minute, ukupno 8 sati... Nije ni čudo da su hrpu toga izbacili iz filma koji traje sat i pol.
[quote=The Boz]...na knjige.[/quote:15vwjgx3]= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
lik je bio mali pederko koji je koristio znanost da se uokolo ide karati a da mu žena ne prigovara XD
mozda ce malo cudno biti ali ja sa svojih 16 god. prvi puta pogledo star wars 4,5,6 dio (jucer) i mogu reci da su..... prejebeni odusevio sam se pricom i svime (imao sam malenih problema sa onim spoiler jer sam vec znao da je vader lukeov otac ali sta ces ) ocjena: 10/10 :thumbs2: :thumbs2:
pogledao plaćenice ili ti ga the expendables, koliko ste ih hvalili mislio sam da je to neš bolje, a zapravo je to još jedan akcijski film sa brdo metaka i droge i bad gajsa, očekivao sam originalniju radnju(ovakvih filmova ima puno ne s ovim glumcima, al ima)
statham mi rula od transportera makar se ovdje ne ističe osobito osim par poteza i prebijanja nekolicine na igralištu, stallone je u kurcu on je trebao ostati iza kamera, arnold(schwarz nigger) se pojavi u jednoj sceni i kaže par riječi msm ono katastrofa(his problem - he wonts to become a president), jet li (- "i would have killed him" - y, we know" x10 u filmu), ceasar ima zakon oružje ostalo klasika,
na kraju sve u svemu mislim da bi se grizao da ga nisam pogledao jer svi pričaju o njemu, samo zato pogledajte ako imate volje ali mislim da u suprotnom ne propuštate puno :killyou:
Bar nisam tek sad skontao što je ovo.= Citat =:
Izvorno postao Srle
I sad lajk, gledam malo keywords na IMDb, a istovremeno mi Sonić kaže da je to nekakav snuff pr0n ili whatever... I sad lajk... Jesam li ja to neš krivo skopčao, ili bi se trebao nastaviti čuditi zake režisera toga intervjuiraju naokolo, umjesto da ga strpaju u buksu? >_>
Grown Ups
http://74.125.67.100/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=892
Jedna od boljih komedija koje sam gledao u zadnje vrijeme, 7.5/10
Futurama - Into The Wild Green Yonder
http://74.125.67.100/imgres?imgurl=h...:1&um=1&itbs=1
Futurama k'o Futurama :D
8/10
pa film nikada nije ni tvrdio da mi radnju. Dobro da ima ikakvu radnju. Film je predobar. Krvi i metaka posvuda sve što sam očekivao to sam i dobio.= Citat =:
Izvorno postao accursed
Kako kaže unknown. Mislim ako netko die gledat ovaj film radi priče i radnje... onda je to totalni promašaj i bit će jako razočaran.
I ne nema puno filmova poput ovog.
Mene su expendablesi pomalo razocarali. Trebali su staviti jos 2-3 akcijske scene i produziti malo film. Prebrzo mi je film prosao i ono da nije bilo Jasona mislim da bi film bio teska katastrofa...
IMO Rambo 4 je duplo bolji akcic...
the other guys
ok komedija, glumci sa manjim ulogama su bili super
keaton :pray:
6.7/10
Centurion
http://www.movietrailerhd.net/wp-con...ler-Poster.jpg
3,5\5 Sasvim dobar.
http://www.hotmoviesale.com/dvds/682...-Innocence.jpg
Podjednako dobar kao i prvi dio
7,5/10
http://andromeda.plymouthlibrary.org...ck-r-treat.jpg
Mnogo dobro.8/10
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
E ja se s tobom skalžem ono totalno. :D, to sam baš napiso par postova prije.
Nisam gledao Rambo 4 ja pa... možda da pogledam bi mi expendables bio malo gori nego jest.
The A-Team
Film mi je bio odličan, višestruko bolji od "The Losers". Film je živa komedija, baš sam se fino nasmijao. Akcija je također odlična, efekti su vrlo dobri, a glumačka postava više manje također do jaja. Jedino mi Baracus (crnac) nije sjeo, nema niti k od karizme :( Odličan film za pustiti mozak na pašu i uživati u humoru i akciji, dobio sam i više nego što sam očekivao.
8,5/10
slažem se, ja sam taman pogledao luzere, a nakon njih a-team te sam nakon toga zaboravio luzere jer je a-team višestruko bolji ;)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Clash Of The Titans (2010)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...akeposter1.jpg
4\5 Film je odličan, priča, gluma, režija, sve je na mjestu, jedino što je nekako zbrzano ali opet... Sasvim dobar film.
Da si bar vidio Krakena u kinu :pray:
:( Vidjet ću u dvici... šta ga već zamjeni :D
ane, ja sam bio u Broadway Split u onoj najvecoj dvorani, isusamu :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam na žalost gledao 3D verziju, tako da sam PUNO PUNO propustio :(
film uopce nije nesto Oo...i pegaz..crni wtf?
pa da, i ja, al je bilo malo mracno XD= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Film je govno, gledaš li običnu verziju ili 3D, svejedno je govno. :(
I ono, što god da je, definitivno nije kraken.
odi pit čaj ili tako nešto :D
Clash of the titans 4 od 5 :rotfl: :pray: :pray: :pray: :pray:
edit: sad vidim da je to Sgt. Bull, ništa čudno.
Fakat. Film je žešće sranje.
Nije bitno, u kinu ga je guba vidjeti zbog odličnog ozvučenja i velike slike :D Vjerojatno je tako bilo i sa Godzillom i ostalim velikim čudima :D Ali da, film je više manje smeće.= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
*bump*= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zbog kojeg točno krivičnog djela bi trebao u buksu?
Zbog čega je konkretno film smeće? Koji je tačno razlog? Jesam ja čorav ili šta? Jedini pravi propust u samom filmu jeste zbrzana radnja, nekako previše nagurana u sat i po kolko traje...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne piše se čorav već ćorav. I da, ćorav si. Nisi čorav.
Pisat ču kako ja hoču... prije nego krenemo da se vrijedžamo, odgovori na moje pitanje...
ili odjebi?
Ovo "ili odjebi?" je to tvoje pitanje?
:( .
...
Meni je film loš zbog katastrofalnih dijaloga, uglavnom loše akcije, trešastog CGI-a (dio sa škorpionima), likovi nisu dovoljno dobro okarakterizirani tako da te zapravo boli qurac što će im se do kraja filma desiti itd.
Rekoh, pitam jesam li ja to neš krivo skopčao.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
... Uglavnom, ako pogledaš keywordse na IMDb, prilično sam uvjeren da ćeš naći barem jedno desetak njih?
To jest, ako je film ono što sam ja shvatio da je.