A ti si nepismen. I onaj drum n bass remix Jefferson Airplanea cu ti zamjerati do kraja zivota
Printable View
A ti si nepismen. I onaj drum n bass remix Jefferson Airplanea cu ti zamjerati do kraja zivota
Tvoj prijatelj je u tom slucaju idiot, neznam kaj da ti drugo kazem :(= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Pise se "nebitan".= Citat =:
Izvorno postao Carp
A od kad je "Pise" pravilno?
Od kad ja na laptopu na kojem trenutno pisem nemam slova s kvacicama, zato jer je kupljen u engleskoj.
[quote=Duke of Earl]Tvoj prijatelj je u tom slucaju idiot, neznam kaj da ti drugo kazem :( [/quote:o3vqe1l0]= Citat =:
Izvorno postao "Marvin OCX":o3vqe1l0
Emir Hot je idiot,znaci i ja sam, a ti znas nesto o metalu?
Mene bi bilo stid postati u ovoj temi na tvom mjestu.
Nabavi sve od SYMPHONY X-a i starije albume DREAM THEATRA ako hoces da cujes sta je vrh tehnikalija i muzicke genijalnosti u metalu i muzici inace.
Tko je Emir Hot?
Guglaj. Najbolji gitarist sa ovih prostora,Stefanovski i Tocak nastranu :)
Sto vjerojatno objasnjava zasto sam vec cuo za njega.
Tek sam sad procitao ovo
Vjerojatno si jedan od onih likova kojima su dobri Satriani i Vai i predstavljaju vrh gitarske perfekcije a.k.a trke s preponama na 100 metara. Sjecam se kad sam prije par godina gledao Vaia u Zagrebu na koncertu, jebote ja sam platio kartu da gledam kako lik 10 minuta trlja gitaru po mudima i provlaci je kroz medjunozje (bukvalno).= Citat =:
To i kupnja Vanishinga Pointa za PsOne su mi novci koje nikad u zivotu necu prezaliti
Michael Romeo je vrh gitare u svakom zamislivom pogledu. A to sto ti je Steve Vai los...LOL
zakaj ti ljudi kaj znaju svirat sviraju smeće
.u svakom pogledu osim u glazbenom, da= Citat =:
Pa strasno je kako malo se zna o metalu u temi METAL :(
Ja sam mislio da se ti zajebavas :pray: Slusao sam oba benda prije par godina, nisam ostao nimalo impresioniran. Bez da ulazim u rasprave o kvaliteti, neznam otkud si izvukao ovo o vrhu tehnikalnosti, ocito da se nisi bas naslusao puno glazbe u svom zivotu.
Evo par primjera tehnicki superiornijih metal sviraca i bendova, znaci ne obaziri se na kvalitetu, jer ti se vjerojatno nece svidjet, ali pricamo o cistoj tehnici:
Dobronamjeran savjet: Ako vec toliko patis na tehnikalnost i brzinu, malo si si dublje istrazi tehnicki i progresivni death metal (iznenadujuce, ali wikipedia iznosi solidnu listu takvih bendova, mozes pocet s tim (http://en.wikipedia.org/wiki/Technical_death_metal), pa onda ti i prijatelj mozete plakati zato sto ste sve ove godine zivili u iluziji kako su Dream Theater i Symphony X tehnicki najbolji metal bendovi.
Mislim da je tvoj ego popio par ljutih pica sa tvojim samopouzdanjem, i nagovorio ga da nagovori tebe, da ubijedis samog sebe kako ti zapravo imas nesto da kazes u ovoj temi... To meni izgleda kao bas neslana sala. Jesil imao kad priliku pricati o kvalitetnom metalu sa nekim ko ima 10 ili 15 godina metal "staza" minimum i ko voli uzeti neki instrument u ruke ponekad? Evo poslusaj ovih par pjesama i reci mi sta cujes. Al pozorno ih poslusaj. Ako se ne budes slozio samnom u navedenom ja vise nikad necu postati u ovoj temi jer bi me bilo stid. Izabrao sam random 4 pjesme sa 8 albuma,solo projekte necu spominjati.
Oj boze, iz wikipedje ti ucis :rotfl: :rotfl: :rotfl:
OPET DOBRO PROCITAJ STO SAM NAPISAO.
= Citat =:
kujo šuti. Položil sam Materijale 2 s 4. 8)
POSLUSAJ.
meni to sve zuvči ko neš što bi armenija il azerbajđan poslali na eurosong.
Vjerujem :rotfl:
al to je dobra stvar.
Daj covjece, ovakvi postovi ti bas i ne trebaju. Netko ti fino da konkretne argumente na razmatranje a ti uvodis nekakav tudji ego u pricu bez i da poznajes covjeka.= Citat =:
Nikad mi nece biti jasni ljudi koji toliko glazbene istorije i stvaralastva mogu svesti na "e ovo je jedan od najboljih bendova u tom pravcu a i u glazbi opcenito".
[quote=Kid A]Daj covjece, ovakvi postovi ti bas i ne trebaju. Netko ti fino da konkretne argumente na razmatranje a ti uvodis nekakav tudji ego u pricu bez i da poznajes covjeka.= Citat =:
Izvorno postao "Marvin OCX":tr5udjuv
Nikad mi nece biti jadniSljudi koji toliko glazbene istorije i stvaralastva mogu svesti na "e ovo je jedan od najboljih bendova u tom pravcu a i u glazbi opcenito".[/quote:tr5udjuv]
I ne trebaju ti bit jadni. To su ljudi koji nesto znaju pa donose zakljucke na osnovu "vidjenog"
"Jasni", typo nije bio namjeran
Trebao je biti.
Dovraga, slusao sam vec symphony X i bend mi se jednostavno ne svida, ocito je da su vrhunski glazbenici, ali jednostavno ne podnosim taj zvuk koji isfuraju. Ali kao sto sam spomenuo, necemo ulazit o rasprave o kvaliteti kompozicije, vec samo o TEHNICKOJ VJESTINI. Nisam ucio o metalu s wikipedije, vec su bendovi navedeni ondje glavni predstavnici zanra kojeg sam ti preporucio, a posto je wikipedia otvorenog tipa i svi je mogu editirati, ocito da je taj popis radio netko tko je upoznat s njima i slozio je kvalitetan popis, iz tog razloga sam ti ga i preporucio zato da sam ne trosim vrijeme na ispisivanje imena 30-40 bendova. Sad lijepo polako opet procitaj onaj moj prvi post, naculi usi i poslusaj onih par bendova koje sam ti linkao, i probaj shvatiti da postoji jos na stotine bendova i glazbenika koji su na istoj, ili visoj razini sviranja i poznavanja instrumenta od clanova Dream Theatera ili Symphony X-a, ali ti jednostavno nisi cuo za njih, kao sto ih ni ja nisam sve preslusao, zato jer jednostavno nemamo dovoljno vremena da preslusamo sve bendove na ovoj planeti, i da ta rasprava iz tog razloga u krajnjoj liniji nema nikakvog smisla.= Citat =:
Prije nego opet na brzinu odgovoris,lijepo bih te zamolio da smireno i s razumijevanjem procitas tih mojih par postova na ovu temu i razmisli sto ces napisati.
A Ivan Mihaljević? :D= Citat =:
Čemu ove rasprave, mislim da svi znamo koji je najbolji metal bend na svijetu. :gitara: :gitara: :gitara:
3:30 NAJBOLJI DIO
Jel ti treba jos 5 puta objasniti razmak izmedju s i d na tastaturi i da je to bio typo koji nema veze s onim sto sam htio reci?= Citat =:
Procitaj sad moj post gore ako ce ti ista pomoci
EDIT
i +1 na Raza
[quote=Duke of Earl]Dovraga, slusao sam vec symphony X i bend mi se jednostavno ne svida, ocito je da su vrhunski glazbenici, ali jednostavno ne podnosim taj zvuk koji isfuraju. Ali kao sto sam spomenuo, necemo ulazit o rasprave o kvaliteti kompozicije, vec samo o TEHNICKOJ VJESTINI. Nisam ucio o metalu s wikipedije, vec su bendovi navedeni ondje glavni predstavnici zanra kojeg sam ti preporucio, a posto je wikipedia otvorenog tipa i svi je mogu editirati, ocito da je taj popis radio netko tko je upoznat s njima i slozio je kvalitetan popis, iz tog razloga sam ti ga i preporucio zato da sam ne trosim vrijeme na ispisivanje imena 30-40 bendova. Sad lijepo polako opet procitaj onaj moj prvi post, naculi usi i poslusaj onih par bendova koje sam ti linkao, i probaj shvatiti da postoji jos na stotine bendova i glazbenika koji su na istoj, ili visoj razini sviranja i poznavanja instrumenta od clanova Dream Theatera ili Symphony X-a, ali ti jednostavno nisi cuo za njih, kao sto ih ni ja nisam sve preslusao, zato jer jednostavno nemamo dovoljno vremena da preslusamo sve bendove na ovoj planeti, i da ta rasprava iz tog razloga u krajnjoj liniji nema nikakvog smisla.= Citat =:
Izvorno postao "Marvin OCX":1qdwxqft
Prije nego opet na brzinu odgovoris,lijepo bih te zamolio da smireno i s razumijevanjem procitas tih mojih par postova na ovu temu i razmisli sto ces napisati.[/quote:1qdwxqft]
Pricamo o kvalitetnom metalu a necemo pricat o kvaliteti kompozicije??? :shock: O cemu cemo pricati? O ukusima forumasa? Predlozio si mi bendove koji uzivo zbog nasnimavanja solaza i ritmova zvuce ko kurac i koji imaju dvije skale i dvije tehnike u opticaju??!!! Poznajem odlicne muzicare koji kazu da tehnicki nivo SX-a moze samo bog imitirati i sam sam uvjeren u to svaki puta kad uzmem gitaru u ruke. I jedini su bend koji pored lose opreme i ozvucenja uzivo zvuci jos bolje. Nemoj mi govoriti sta sam cuo a sta nisam jer sam od desete godine u metal vodama,slusalacki naravno,to su skoro dvije decenije.
U ovoj temi UGLAVNOM gdje vlada inercija kolektivnog misljenja i opste wikipedija znanje/neznanje,bez uvrede ikome.
A bar ne prozivamo druge za ego, gg :D= Citat =:
haha nemam ja ovde sta vise pisati