nju metal je tak da ak ste prešli angst fazu nemojte.
Printable View
nju metal je tak da ak ste prešli angst fazu nemojte.
eo!= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
iem se sjetit još lol.
*eo lol
neznam više mozak mi ne radi.
Nešto ih previše slušam u zadnjih par dana, a ovo mi je definitivno najjača pjesma. Sad mi je žao što nisam išao ni na jedan njihov koncert što su imali u RH.
Da ne kažem da im je bubnjar jebeni kralj. :pray:
Century Media Records pustio free sampler, pa ak netko hoće nek skida. Preko fegbuka se obavlja reg + download
Ima dobrih stvari.
Awesomeness
Meni su ovi momci totalno disharmonicni i nepovezani :( Imaju potencijala i ocito svaki zna svoj instrument al kao da ne znaju sta hoce...
Ajd nek mi netko preporuči nešto žestoko u stilu Raining Blood :)
Maideni su mi dobri ali jebiga, nisu dovoljno "tvrdi", tj. hoću nešto još brže i dinamičnije. Može i nešto s divljim solažama i sličnim kerefekima, baš se osjećam raspoloženo za to.
Samo mi nemojte molim vas davati Metaliku.
Možda ovak nekaj?
Srednja škola ;'D
Smeće muzika. ;(
Al ovo rula, jest da je nekaj drugo, ali..
8)
EDIT: haha ne, ipak je smešno, al ae
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
ove budale su mi drage :)
Dregonfors je sličniji DJ Bobi nego Slayeru :)
Kreator mi nije baš sjeo.
Dragonforce mi je ipak malo previše :)
Dio je zakon ali nije to ono što tražim.
Exodus tako tako.
Ali mi je zato Violator - Addicted to mosh zakon, hvala :)
Ko je rekao da su Dragonforce i Slayer slicni? Ako trazis metal pjesmu da te "ponese" oni su odlican izbor. Malo bendova danas ima onakvo poimanje METALA,brzi,zestoki,himnicni,nimalo prepotentni,sa blesavim solazama od po par minuta i uvijek pijani :) to je SharpDressedChevap trazio.
A jesu malo previse,par pjesama je dovoljno da te istresu iz gaca,meni najvise sjedaju u jutranjim satima kad nemam vremena za kafu :)
Dragonfors je jedan od najlošijih bendova na svijetu.
Chevap, poslušaj ovo, prvi bend Siniše Vuce, i jedan od prvih Thrash metal bendova na svijetu. Jedan od rijetkih thrash bendova koje još uvijek rado poslušam.
I Witchcraft!
Chevap skontaj dok si na Pcplay forumu ne smiješ slušati nikakav bend koji je prozvan mainstreamom od strane poštovanih i nenadjebivih forumaša koji uživaju u svom elitizmu sa probranom rajom. Fora je slušati bendove za koje je malo ljudi čulo (biti hipster ovo ono) i ako je taj bend čisto sranje moraš reći da ownaju bogove zato što je to tako obscure bend i zakon si ako kažeš da to voliš. Shvaćaš?
WAT
tak je ante. budite kul i slušajte očeve tehničke metalčine, Hellwitch
+1= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Misliš da nisam znao za to :) Samo šta je sa Witchcraftom, jel to njegov drugi bend ili? Super su mi i oni ali sam ih odslušao već dosta.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
@Korpse - Boli me prozor šta tko misli o mom glazbenom ukusu sve dok ne pljuje po njemu u stilu ala Vedran.
Witchcraft je isto trash bend s Vucom. samo brijem da tam nije pjeval već samo basiral
edit:
još malo HELLWITCHa
U witchcraftu je pjevao a u evil bloodu svirao bass.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Ozbiljno?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
[quote=Marvin OCX]Ozbiljno?[/quote:1h36onu5]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":1h36onu5
Da.
Kakav jebački intervju :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
"What do you plan to do in distant future ?"
"Make our trail and, just, you know, kill people dead"
"That sounds great"
:pray:
mainstream bendovi su odurno smeće.
E Carp:= Citat =:
Izvorno postao Carp
http://img18.imageshack.us/img18/1007/9758491.jpg
+12054= Citat =:
Izvorno postao Korpse
[quote=Duke of Earl][quote="Marvin OCX":2xljvqeg]Ozbiljno?[/quote:2xljvqeg]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":2xljvqeg
Da[/quote:2xljvqeg]
Pa ako ti tako kazes mora da je tako. Rekao sam da momci imaju metal energiju. Niko ih nije nazvao mega dobrim niti iznio neku tvrdnju da pametujes... Evo tvrdnje- Symphony X je najbolji i tehnicki najsuperiorniji metal bend koji je ikad postojao i koji ce ikad postojati sa vokalom i gitaristom koji nisu sa ove planete. To isto kaze moj dobar prijatelj koji jos voli dodati da svi koji toga nisu svjesni ne znaju nista o metalu,objektivno. Ukusi nastranu.
Ev jedne pjesmice sa prvog mu solo albuma. Inace je bio clan najboljih balkanskih bendova uz Alogiu, Southern storm i Neon knights.
E duke, ne bitan si. :/