Yuck.
Printable View
Yuck.
To ona lako izvadi ako joj je dečko konzerva, a ti StormCr0w ne seri kvake pliz.
Pirs na jeziku je najbesmislenija stvar ikad. Mislim, svaki pirs je besmislen ali ovaj je još besmisleniji.
besmislen je i gta pa narod kupuje i igra...
Ali pirs ne mozes kupit i igrat
kako ne?
Kako cu se igrat s pirsom? Radije bi klikere onda :/
Usporedba nema smisla ali ajt, zagrist ću bait.
Smisao pirsinga je "uređivanje" tijela i ima nekakvog smisla dok je to vidljivo. Na jeziku nije vidljivo osim ako si retardiran pa stalno plaziš jezik.
Smisao GTA je da kupiš, igraš i zabavljaš se. Ljudi to najčešće i rade, ergo smisla ima.
Lol ovaj tvoj post ima smisla koliko i ljudi koji su kupili diablo 3.
Kako nema smisla?
Osobno sam imao pirs (doduše ne na jeziku) i redovito sam se igrao s istim...
I ono bitnije, bio je zanimljiviji od gta....
Nije teško biti zanimljiviji od GTA4.
Osim ako si pirs na jeziku.
To bi mi bio odvratan osjećaj dok jedem, valjda kao kad imaš izraslinu na jeziku samo bez boli.
Sikmano je imo pirs na skrotumu.
Svi pirsevi i tetovaze su retardirani.
:pray:
Kad malo narastes, promjenit ces misljenje. Barem sto se tice tetovazi.= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Ne fakat, to onako skroz kurvasto izgleda.
Pogotovo pirsevi.
Za tri (woho hoooo!) godine ćeš navodno promjeniti mišljenje.
= Citat =:
Izvorno postao Sova
Ja izgledam k'o kurva jer imam pirs na usni? Ju! Pa kak' ću sad u crkvu bogati?! :D
sotono
Al dobro kaže Razarač, fakat jesu retardirani. Može to sve lijepo i kul izgledat neko vrijeme ali dugoročno je čista retardacija.
Pirs je još i ok pošto ono, kad ti dopizdi samo ga skineš i aj bok.
A kad se tetoviraš gotovo je. Nacrtaš si neko sranje koje ti je kul dok imaš tih 17 godina i onda se osjećaš ko budala idućih 50
Može se i to skinut, samo se plaća. :D
No uglavnom apsolutno potpisujem beskoristnost jednog i drugog, iako doduše poneka tetovaža zna bit i fora jer ajd, neka umjetnička vrijednost štajaznam. Al pirs je samo mutavi komad željeza koji probodeš kroz sebe, koji kurac? ;(
Da se radi o kibernetskim implantima koji nešto i rade, to bi bila skroz druga priča (Mmm, 7 of 9), ali ovako...
Meni je fascinantno kak' je ljude briga šta će itko radit sa svojim tijelom koje će i ovako i onako ostarit, dobit staračke pjege, poborat se i jednog dana uvenuti i doviđenja. Ok, tebi je retardirano, nekome nije i to je to. Znam lika koji ima preko 50 godina, napravio je tetovaže sa 25 i nije požalio zbog nijedne do dana današnjeg.
Zato se i ne rade kad imaš 16,17 i kad svaki tjedan voliš drugu stvar...
A da ne pričam kako se rupica gdje mi je pirs zatvori sama od sebe nakon manje od mjesec dana (već mi se dogodilo) i izgleda kao da ničeg nije bilo, a tetovaže se mogu skinuti laserom, nismo u 50-ima više.
To je to od mene, neću više u raspravu.
Pa velim, kad ti pirs dopizdi skineš ga i riješeno.
Skidanje tetovaže košta.
Uglavnom tetovaže su retardirane ali lijepe na mladim ženama. Pirsevi su manje retardirani dok nisu razni plugovi koji ti rašire resicu toliko da možeš šaku provuć kroz nju.
I nikog ne smeta kaj ko radi sa svojim tijelom, samo se komentiraju takve odluke. Ne pišem ovo zato da uvjerim nekoga kako je to loše ili ne znam kaj, samo iznosim svoje mišljenje.
Ne, meni samo fakat nije jasna vrijednost koju pirs nekom predstavlja. Funkcionalnu vrijednost nema, to smo ustanovilu. Estetska vrijednost... Ajde da je neki ultrašmensi čudnovati nastavak za pirs, pa da je recimo zanimljiv za ga vidit. Ali ne, valja 99% pirseva su jebena generička mutava kuglica na kraju željezne šipke, pa kaj bi bokte u tome trebalo bit ikome zanimljuvo. Uuu jes probijam se komadima željeza ko i svaka druga wannabe alternativna faca, najsupersamsi. Kakvu poruku to nosi? Što predstavlja? Koju simboliku ima? Kurac, eto što.
Dajte se složite više oko tog da se ne možete složiti i završite sa tom besmislenom raspravom.
Pustite si fino ovu pjesmu dole i uživajte u pogledu na jednu, jedinu i neponovljivu (staru)Sdamu, čije ime svi mi ovdje jako dobro znamo.
Chris de Burgh - Lady in Red
http://www.zaslike.com/files/g3ug999rk4mpsgc9r5h.jpg
http://www.zaslike.com/files/e05upxc3qkf4ql0z0918.jpg
http://www.zaslike.com/files/qm27guyrsvj8yvh6cko6.jpg
Ti želiš u crkvu!?= Citat =:
Izvorno postao Dania
Boz, banaj to.
Majku joj bogoštovnu.= Citat =:
Izvorno postao Admin Control Panel